Kişilik & Karakter Karşı cinste en dikkat ettiğiniz fiziksel özellik nedir? heillll Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tek bir şey olsa ne olurdu? Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ,,,, Karşı cinste en dikkat ettiğiniz fiziksel özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben fiziksel özelliklere dikkat etmem benim için karakterleri önemlidir her zaman için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düzgün bir kalça büyük ve güzle olmasına gerek yok dümdüz olmasın en azından idare etsin yeter 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Elleri sanırım ilk ellerini inceliyorum. 2 1 Yorumla heillll +1 yıl Evet bununla karşılaştım 🙂 Yorumla
daphnethenymphe Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Bacak ama çok da önemli değil kdkdk 2 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçı, gözleri 1 1 Yorumla heillll +1 yıl Güzell Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boy ve kilo uyumu? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben fiziksel özelliklere dikkat etmem benim için karakterleri önemlidir her zaman için
Düzgün bir kalça büyük ve güzle olmasına gerek yok dümdüz olmasın en azından idare etsin yeter
Elleri sanırım ilk ellerini inceliyorum.
Evet bununla karşılaştım 🙂
Bacak ama çok da önemli değil kdkdk
Bıyıklı olmaması
Saçı, gözleri
Güzell
Boy ve kilo uyumu?
Benimle ayni boyda olmasi
Göğüsler