30-35 yaş arası güzel kızlar ,46 yaşında yakışıklı olmayan dul adamla evlenir mi?

Ortak arkadaşlarımdan duyduğuma göre , eski erkek arkadaşım görücü usulü evlenmek istiyormuş ve 35 yaşından genç tercihen çalışmayan güzel birini istediğini söylemiş.

Kendisi daha önce evlenip boşanmış, çocuk yok, 46 yaşında ama daha yaşlı duruyor 55 gibi duruyor. Spor falan yapmıyor. Ataerkil bir ailede büyümüş bir evin bir oğlu 5 kızkardeşi ve annesi hep ona hizmet etmiş. Hayatı boyunca yatağinı bile toplamamış. Hizmet görmeye alışık, egolu, yüksek lisanstan sonra doktorasını da yaptı, bir şirkette üst düzey pozisyonda çalışıyor.

Biz ayrıldık çünkü benim feminist kibirli, ukala, çok bilmiş, itaat etmeyen ve başedilemez olduğumu söylemiş. Ev kızı istiyorum demiş. Yani benim tam tersim birini istediği anlaşılıyor. Aslında öyle biri değilim tartıstık ve inatlaştık, o beni kariyeri ve parasiyla ezmeye çalıstı ben de onu kariyerim ve paramla daha beter ezdim. O başlattı. Normalde kimseye böyle kötü davranmıs değilim hayatta. Herkes beni yumuşak huyumla nezaketimle tanır. Ama o en kötü yüzümü gördü.

Sizce istediği gibi birini bulur mu? 30-35 yaşındaki kiz 46 yaşında dul ve yaşlı görünen birini kabul eder mi? Haa bide güzel olmayanı da kabul etmiyo beyimiz.

Sizce bulabilir mi?

30-35 yaş arası güzel kızlar ,46 yaşında yakışıklı olmayan dul adamla evlenir mi?