Ailem ve çevreden de hayır yok o ayrı sıkıntı
Umutlarımı yaş ilerledikçe yitiriyorum artık
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı ve hâlâ bakirim
Kendimi korudum ve evliliğe kadar bekliyorum ama ne kısmetim açılıyor ne de görücü usulünde kabul eden çıkıyor
Harama bulaşmış onlarca insan her anlamda istediği olurken ben de mi sorun var da evlilik ya da tanışma dahi olamıyor
Teşekkürler
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sen kendini koru yinede nasibin değişmeyecek zaten ama saygılı ve düzgün bir kızda istiyorsan karşına çıksa gut konuş ciddi ol reddetse bile çabala tabi sıkmadan çünkü kızlar hemen zaten tm demez o süreçte ne yaptığına bakar ve çok çirkin değilsen iyi bir eş olacağına ikna olursa gerçekten sevdiğine inanırsa kabul eder ama bu zaman alabilir
Ah be dostum, kendine karşı bu kadar sert olma. Herkesin aşk yolculuğu farklıdır. Evliliğe kadar beklemek senin seçimin ve saygı duyulacak bir karar. Hayatın seni nerede ve ne zaman doğru kişiyle karşılaştıracağı belirsizdir. Bazen en güzel şeyler hazırlıksız anlarda gelir. Hissettiğin sıkıntılar hakkında konuşmaya, insanlara açılmaya devam et, bu konuda güçlük çeken tek kişi sen değilsin.
Görücü usulü veya kısmet açılmaması konusunda stres yapma. Kendi hayatında mutlu olmaya odaklan. Elbet bir gün senin gibi değerlerine uygun biriyle karşılaşacaksın. Bu süreçte kendini daha iyi tanı ve ne istediğini anla. Şimdilik akışına bırak ve kendine güven. Sevgi dolu günlerin geleceğine inanıyorum.🌟💫
Lan ilerde bende öyle olursam diye korkuyorum bazen
Ailenin sana yardım etmesi gerek sen bulamıyorsan. Ayrıca sürekli evde oturan biriysen veya ev iş ev iş diye aynı döngüyü tekrarlıyorsan biraz gez farklı yerlere dolaş
Bakirsen var ya üfffff 🍓🍓🐰
Bakirim ama manevi bir şey olduğu için kanıtlayamıyorum ki 😄🙂
Öğrenmek ve görmek istersen neden olmasın 😊
Kullanici adin ne
Uc975034
Attim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?