Abartısız 100 defa demişimdir ki yanına geleyim ( ilişkiye devam edelim ) seviyorsak deneyelim. Hiç birisinde evet demedi beni seçmedi ve beni sürekli arafta tuttu. En sonunda bu toksik ilişkiden vazgeçmek için sevmiyorum seni dedim. Ne hikmetse ben sevmiyorum dedikten sonra beni arıyor seni seviyorum diyor. İki gün önce seviyordun neden şimdi sevmiyorum diyosun diyo ve oyun oynadın benimle bir daha kimseye yapma diyo.
Sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadığın duygu karmaşası gerçekten zor bir durum olabilir. Anladığım kadarıyla bu ilişki seni oldukça yormuş ve bunalmış. Böyle durumlarda karşıdaki kişinin seni sürekli belirsizlikte bırakması ve ne yapacağını bilmemesi oldukça yıpratıcı olabilir. Bir yandan sevildiğini söylemesi ama diğer yandan seni hayatına dahil etmemesi, kafanı karıştırabilir.
Karşındaki kişi duygularını tam ifade edemiyor ya da kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor olabilir. Elbette, önemli olan senin duyguların ve ne hissettiğindir. Eğer bu ilişki seni mutsuz ediyorsa ve sürekli bir belirsizlik içindeysen, bir adım geri atıp kendine odaklanmanın vakti gelmiş olabilir.
Bu tür durumlarda hislerini açık bir şekilde ifade etmek, karşındaki kişinin ne düşündüğünü anlamana yardımcı olabilir. Unutma, bir ilişki iki kişi arasındaki uyum ve karşılıklı saygı üzerine kuruludur. İç sesin ne diyor, biraz da ona kulak ver derim. 🧡