Yurtta odada 6 kız kalıyoruz. 3 hafta oldu. Ben biraz çekingen sakin bir insanım o yüzden odadakilerle tam kaynaşamadım gibi. Ama bir sorun yok aramızda. Wp grubu kurmuş bir kız. Herkesi eklemiş beni eklememiş. Yüzüme kanka diyor iyi davranıyor. Geziyoruz hep beraber. Neyse dün cafede otururken odadaki başka bir kız gruba bir şey atmış. Sonra o grubu kurup beni eklemeyen kıza gamzeyi de eklesene o görmemiş attığımı dedi. O da dediki şarjım yüzde 27 falan böyle bir mıyıl mıyıl konuştu. Ben de zaten çekingen bir insanım hiçbir şey diyemedim. Beni eklemeye şarjı yok ama telefonda boş boş bakmaya şarjı var. Resmen slk yerine koyuyor beni. Bir kere daha başka bir kız olum kızı eklesene sen yöneticisin biz ekleyemiyorum dedi. O da yine geveledi tamam ekleyim dedi eklemedi. Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum napmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen kendini çekip buna izin verirsen daha çok ezer seni olmayan aklı ile inan.. yeri geldi mi esirgeme lafını yapıştır böylesine.
7 24 aynı odadayız diye susuyorum. Kötü olsak o oda çekilmez. Napmaya çalışıyor. Ben kendi halimde sakin bir insanım. Ona hiçbir şey yaptığım yok. Odada cak cak sakız çiğniyor sabah odada kimse yokmuş gibi 7 de ışığı açıyor makyaj yapıcakmış göremiyormuş. Her gün uyanıyorum onun yüzünden. Sorun çıkmasın diye susuyorum. Ama sustukça beni slk yerine koyuyor sanırım
Susmayacaksin işte.
Ama odadaki herkesle arası iyi. Ben konuşsam sorun olucak belki de beni dışlıycaklar her şeye sorun çıkarıyor gibi olucam. Sence ışık konusunda kim haklı
Demek ki seni eklemek istemiyor. Takma kafana boş ver o guruba mı kaldın sen
6 kişilik odada herkesi eklemiş bir beni eklenmiyor. Bizim odanın grubu o başka kimse yok. Napmaya çalışıyor. Ben kendi halimde sakin bir insanım. Ona hiçbir şey yaptığım yok. Odada cak cak sakız çiğniyor sabah odada kimse yokmuş gibi 7 de ışığı açıyor makyaj yapıcakmış göremiyormuş. Her gün uyanıyorum onun yüzünden. Sorun çıkmasın diye susuyorum. Ama sustukça beni slk yerine koyuyor sanırım
Muhtemelen sesiz sakin biri oldugun için seni sıkıcı buluyor ve o yüzden eklemiyor. Kendini ezdirme rahatsız olduğun şeyleri söyle. Pasif durma
Ya bu bizim odanın grubu. 6 kişilik odada sadece beni eklememiş. Sessiz sakin olmamla ne alakası varki ya. Bazen bütün oda gezmeye çıkıyoruz. Şuraya gidelim diye grupta konuşuyor foto atıyıırlarmış benim hep diğer kızlardan haberim oluyor. Benim ne zararım var da beni eklemiyor
Tamam da canım bana niye kızıyorsun? Geriye tek seçenek kalıyor seni sevmiyor
Kusura bakma çok dolmuşum sanırım. Yüzüme karşı iyi davranıyor hata dediğim gibi çıkıp geziyoruz hep birlikte. Görmemi istemediği bişey mi var da eklenmiyor anlamıyorum
Öyle olsa diğer kızlar ısrar etmez seni de eklemek için. Madem birlikte geziyorsunuz eklememe sebebi ne saçma yani. Bir daha konu geçerse tavrını koy.
Ne demeliyim peki. Yani çok sinirliyim bir konuşsam ağlayabilecek kıvama gelirim o derece
Diyelim ki bı yere gideceksiniz bı plan yapıldı kıza kanka beni de eklesene diyebilirsin
ya da ama ben gurupta yokum benim bilgim yok gibisinden tavır da koyabilirsin
Söyle direkt yüzüne yoksa tepene çıkar valla
Napmaya çalışıyor. Ben kendi halimde sakin bir insanım. Ona hiçbir şey yaptığım yok. Odada cak cak sakız çiğniyor sabah odada kimse yokmuş gibi 7 de ışığı açıyor makyaj yapıcakmış göremiyormuş. Her gün uyanıyorum onun yüzünden. Sorun çıkmasın diye susuyorum. Ama sustukça beni slk yerine koyuyor sanırım
Işte tepkini göstermen lazım korkma sana bir şey yapamaz biraz cesaretli ol sadece. Yoksa varlığın yokluğun bir olur istediği gibi davranir odada
7 24 aynı odadayız. Kötü olmak istemiyorum yoksa 1 yıl o oda çekilmez. Sence sabah ışığı açma konusunda ben mi haklıyım
Kötü olmak istemiyorsun ama böyle de yaşanmaz her gün bunları yaşayacaksın öyle düşün ama söylersen bir daha yapmaz biter. Işık konusunda tabii ki haklısın o oda sadece ona ait değil telefonun ışığı diye bir şey de var
Bu ışık konusunu 2 kız birlikte yapıyor. İkisi yakın arkadaş. İlk gün karanlıkta hazırlamışlar çok zor olmuş falan diye anlattılar konuştular. Sonra odadaki diğer kız da ışığı açın benim için sorun olmaz falan dedi. Diğerleri top patlasa uyanmıyor zaten. Ben de sorun çıkartan gibi olmamak için hiçbir şey demedim ama gerçekten onlar gidene kadar 1 saat yatakta dönüyorum
Ya odanı değiştir ya tepki ver ya da alış böyle yaşamaya karar senin
Oda değiştirmem imkansız. Tepki verirsem de her şeye sorun çıkarıyor gibi olup beni dışlarlar diye korkuyorum
Neden imkansız? Hiç senin gibi rahatsız olan yok mu
Özel yurt burası
Sende bi grup kur o kızı alma
Napmaya çalışıyor. Ben kendi halimde sakin bir insanım. Ona hiçbir şey yaptığım yok. Odada cak cak sakız çiğniyor sabah odada kimse yokmuş gibi 7 de ışığı açıyor makyaj yapıcakmış göremiyormuş. Her gün uyanıyorum onun yüzünden. Sorun çıkmasın diye susuyorum. Ama sustukça beni slk yerine koyuyor sanırım
Sende konıs neden susuyorsun
Ne deyim
Konuş rahatsız ediyorsun senin yüzünden uyuyamıyorum dikkatli ol de
Sktret kızı. Ospu
Sınıfi kaç? Eski öğrenci mi
Benden küçük ya 2 yıllık okuyor sın senesi. Özel yurt bide bu. Paramla rezil oluyorum resmen
Kıskaniyo belki. Senin sınıf kac
3. bilmiyorum gerçekten sinirden kanser olucam
Çok takma. Yoksay onu. Ergen işte beyin yok
Konuşsam herşeye sorun çıkarıyorum gibi olur da beni dışlarlarsa diye korkuyorum
Öbürleri de os pu. Niye soylemiyorlar ona. Şeref siz hepsi yavv saklar
Gruba ekleme konusunu mu
Evet. Oda grubu ise onarın da kıza söylemesi lazim. Ne bu kiz b. k mu! Kendini oda lideri mi sayiyo niye tek admin o. Fa hise.
Diğer kızlarda 1 2 kere söylediler ama eklemedi. Kimse de bidaha bişey demedi. Gerçekten bu hayatta ya ezersin ya ezilirsin ben bunu anladım
Şeref sizlerin olduğu grupta hiç olmasana iyi. Ilerde isleri düşecek sana. O zaman da sen boş ver edersin onları. Hiç takma bunu. Oda grubu değil kendi aralarında bi grup o artık.
Odanı ayır
Öyle bir şey imkansız