http://www.youtube.com/watch?v=3XV_BTXwW04
:( Üniversiteye gidince ilk işim Sarhoş olana kadar içmek olucakk Galiba
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende aynı durumdayım titreme filan olmuyorda onu görünce bir farklı oluyorum cesaretimi toplayıp konuşucam sende bir an önce kızla konuşmaya bak.
20 yşndaki bir kız annesine söylermi sence ,, anne byle böyle Ali Vs vs bana böyle böyle dedi diye.. anneside sever beni
hmmmm
Kardeşim aşık deilim sanarsın onsuz yapamazsın. Aman banane sevmezse sevmezsin dersin. İçten içe ağlarsın. Gidip açılamazsın belki ama gözlerini de ondan alamazsın. Sevmiyorum dersin. Onu gördüğünde heyecanlanırsın. Ah be dersin bir kere açılabilsem. Başka biriyle görünce ağlarsın. Gözyaşlarına hakim olamazsın. Onunla sohbet ederken saçmalarsın. Gözlerini ondan alamazsın. Belki bugün onu görürüm diyerekten hergün ayna karşısında yarım saat harcarsın. Olgunlaşmaya çalışırsın. Belkide olgunlaşırsın. Arada çaktırmadan iltifat edersin. Bu aşktır kardeşim benim. Korkma gizlidesin kimse tanımaz seni. İtiraf et. Eğer edemiyorsan hala içindeki sevgiyi bulamamışsın keşfedememişsin demektir.
07 cocugu bende antalyadanım ve şu an bu dedikleri tam anlamıyla beni anlatıyor.. balkonda ben yokken geçerse anneme kolay gelsin teyze diyor.. bn ah keşke bnde mutfakta olsaydım onu görseydim diyorum :( l*n ben evet onu çok hemde çok seviyorum... Eşim olabileceğine inandıgım kız olarak görüyorm... Of Seviyorum l*n :/
Helal olsun kardeşim :) özelden yaz dertleşelim :) Antalya'lı hemşerim benim :)
sana mesaj atılmıyor.. :)
aaaaaa doğru :D link at takip edim :D xper yükselince konuşuruz :)
link atarsam gizli kalmamın bir anlamı kalmaz..
haha :D haklısın :D neyse ne diyim o zaman :D belki görüşürüz ileride :)
ben seni takipe aldım :))
Tamamdır :)
Cevap
3Cevap
Bro benimde bacaklar falan hatta cenem falan titriyordu hemde sadece sanaldan konuşunca bile. Garip bisey
:/ .
kardeş reddedilme korkusunu falan bırak yapıştır gelsin olacaksa olsun olmucaksada olmasın hayırlısı neyse o olsun korkma bence peşinide bırakma sevdigini belli et ona hissettir gerisi gelir inşallah
eskiden sivilceli bir cocuktum.. şimdi allaha şükür bal kaymak oldum.. o sivilceli zamanlarımdan kalan bir özgüvensizlik var anladınmı? .. :S o bana bişey dese hemen konuşma isteğim doguyor saten.. bize oturmaya geldiklerinde felan.. ama hiç böyle bir ikimiz 10 cümlelik bir diyaloga bile girmiş değiliz.
yapmalımıyım sence böyle bişey? artık bir adım atmalımıyım..
kesin pişman olucam saten bigün.
Ah ah hiç bir erkeğin çenesini titretemedim :-(
:D bilmiyorum ya çok kötü oluyorum.. kendimden geçiyorum şaka felan değil yani terliyorum böyle. :S
Belkide doğru erkeği bulamadın :)
ateş bacayı sarmış, yakında seni kül edecek...
sennde işine gelicek kül bacı
Asiksiiin ^^ hadi soyle bence
çok korkuyorumm :(
Korkmaa ya benimde komsum vardı 13 senelik arkadasim. En sonunda sevgili oldukk :) daha guzel oluyor mutlaka acil konuşmaya caliss ^^
ya bir daha yüzüme bakmazsa.. annem felan oglum ( misal Ayşe diyelim :D ) Ayşe şöyle şöyle diyor :D annesiyle şunu tartışıyorlar felan diyor annemdemi onu düşünüyor olabilir acaba?
Olabilirr :) gokselde ben kabul etmeseydim baska bir şehre gidecekti üniversite okumak için. Ölüm yok sonunda şansını denemeden böyle beklemek sacma olur mesajlasin sohbet edin o da senden hoşlanıyorrrr ^^
kız annem yanımdayken konuşuyorda hiç benim gözlerime bakamıyor bende onun.. saten göz göze geldikmi direk gözlerimizi yere eğiyoruz.. off çok çaresizim.. hergün fotograflarına bakıyorm nereye gitmiş ne etmiş.. bir düğüne giderken felan diyorum acaba onu orda beğenirlermi felan diye içim içimi yiyor açıkcası..
Bak ilk önce numarasini iste mesajlasin facebook twitter konusun. Zaten onun konuşma şeklinde. Hal ve hareketlerinden anlarsın ^^
ne diyeyim .. büşra bana numaranı verirmisin mi diyeyim :D oda yok vermem derse şap kal öyle mal gibi beyefendi.:D
Ya evden çıkarken onnla cik gittigi yöne dogru işin varmis gibi onnla yürü sohbet edin numarayı da laf arasında iste işteee :))
olabilitesi az şeyler bunlar şu içinde oldugum yaşantıyı görseniz bu verdiğinz tavsiyeler binde 1 olacak şeyler
Bu is biraz platonik gidiyor ja :/
çok istiyorum açıkcası onunla ilişkim olsun..
Reddedilme korkusu..
ergenlik döneminde oluşan sivilcelerin zamanında kaybettirdiği özgüven..
ya sen kız oldugun için ne bileyim bu durum sana çok normal gelebilir.. ama inan bana yaşım 19 daha ilk çıktıgım kız üniversitede oldu (oda kendisi teklif etmişti saten kız ) .. çevremdekiler yakışıklı cocuksun kaç sevgilin var diye sorduklarında yok deyince dalgamı geçiyorsun laan diyolar.. tipsizde değilim.. kimse hakkında kötüde düşünmem asla kendi halimde yaşayan bir insanım , bir kızla çıktıgım zaman onunla evlenicekmişcesine paniğe kapılan bir tipim insanların duygusuyla oynamayı sevmiyorum galiba pek... o yüzdenn bu kız çıkarsam 2. ve sonuncum olur ama ne bileyim
O işler öyle başlar boka sarmaya. gelir sonrası.
ne gibii
evlenilecek kız aman, yok ben hoşlanmıyorum, aslında ne güzel, l*n ben buna aşık oldum, yok yok bir bakim evde mi, dur bir kez daha göreyim, nerden gidiyo karşısına çıkayım, ananın bir bakmışın aşıksın.
işte öyle oldum.. içim içimi yiye yiyeee
olur pampa olur. şemsiye bu tek yağmurda lazım olmuyor anlarsın.
:( ..
l*n ne ağlıyon lan. erkeğiz olm işte bunlar başımıza bela böyle yaratılmışız bok gibi uğraşıp duruyoz. doğuştan kromozomlarımız hatalı zaten.:))
:D:D ama onkarsız yapamıyoruz.. onlar için içiyoruz.. onlar için dövüşüyoruz.. vuruyoruz hapise düşüyoruz.. geniş düşünürsek.. sevgi çok büyük bir iş
aman abi kim hapse düşüyosa düşsün benden uzak allaha yakın aman aman öyle sevgi bana lazım değil.
aşık olmuşsun hayırlı olsun
yaklaşık 1,5 senedir bu durumdayım... bazen diyorum amann olm sen bu yaşına kadar (19 ) bir kızla dogru dürüst çıkmadın bile snn hayatın belli işte 25-30 yaşına kadar bekar kalıcaksın.. yurt dışına gidiceksin mesleğin için... sonra onu düğüne felan giderken görsem birisi beğenir diye korkuyorum halasının ogulları onlara gidince kıskanıyorum :S
hiç doğru dürüst biarada olamıyoruzkiiii :S annemle çok iyi muhabbetteler annemde bana bahsedip duruyor ama. nasıl bir durumdayım kafayı yicem onu düşünmekten. biliyorum insan açılsa rahatlar ama açılamıyorm
abayı yakmışsın.
hemde fena...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?