Güzel geçen ilk buluşmanın ertesi günü öğle saatlerinde ortadan kaybolan erkek?

27 eylül cuma akşamı bir kaç aydır konuştuğum adamla ilk kez buluştuk. Çok güzel geçen çok güldüğümüz sohbetin hiç kesilmeden devam ettiği bir ilk buluşma yaşadık. Gecenin sonunda beni evime bıraktı. Kendisi de evine gider gitmez bana "canım ben eve geldim" diye mesaj attı. Aynı akşam yine mesajlaşarak sohbet etmeye devam ettik ve benimle canım balım gibi samimi kelimeler kullanarak mesajlaştı. Ertesi gün 28 eylül cumartesi sabahı adamın Günaydın mesajı ile uyandım. Napıyorsun, kahvaltı yaptın mı, spora gittin mi vs gibi benim günlük hayatımı merak eden sorular sordu. Daha sonra öğle saatlerinde bana "arkadaşlarımla yemeğe geldim" diye mesaj attı. Afiyet olsun dedim. "Saol canım" dedi ve bende "🤗🤗" bu emojiyi yolladım. Son mesajlaşma böyle oldu ve 28 eylül öğle saatlerinde itibaren adam ortada yok. Şimdi her şey iyiyken bu ortadan kaybolmanın sebebi nedir? Bana kalırsa ben artık erkeklerin bir kişiye bağlanıp bir kişi ile ilişki yaşamak istemediğini düşünüyorum bundan dolayıda hemen uzaklaşıyorlar kenarda tutmaya devam ediyorlar

Güzel geçen ilk buluşmanın ertesi günü öğle saatlerinde ortadan kaybolan erkek?