Buluşana kadar ilgi gösterip buluştuktan sonra ortadan kaybolan erkek?

Geçen hafta biriyle tanıştım öyle sohbet etmeye başladık ilk gün baya konuştuk bana yakınmış evi işi felanda mütaitmiş krndini anlattı öyle ciddi ilişki istediğini söyledi benim düşüncemi sordu bende çok özendiğimi ama imkansız gördüğümü söyledim o nedenini sordu karşıma çıkanların hep cinsel amaçla geldiğini bu yüzden sevgili olmadığımı söyledim o da öyleleri yüzünden biz ysnıyoruz adam olan öyle zorlamaz biz senle bi yols girersek sen istemeden asla biriey yapmam felan diyordu hep ben varım artık diyordu ertesi gün beni çalıştığım yere görmeye geldi gördü felan akşamına biraz muhabbet cinselliğe kaydı yapalım mı dedi hayır dedim ertrdi gün dükkanında buluşslım dedi ben dikkanınw gittim saatlerce oturup müzik dinledik sohbet ettik resmen gözlerimin içine bakıyorfu bana birçok olayını snlattı ve geleceğe yönelik konuşuyordu hep ve ufak tefek yakınlaşmada olmuştu ama ileri gitmedine izin vermedim o gin beni eve bıraktı sonraki günde biraz mesajlaştık ondan sonra soğuk yapmaya başladı yazmadı 1/2 gün bende sordum senle alakası yok iş yoğun sen çok iyi birisin frlan dedi kestirip attı 3 gün geçti ben bugün yazfım ona noldu artık yazmıyosun frlan o da yazacak birşeyim yok seni tanımak içindi tanıdım bitti ve yazmamaya karar verdim dedi bende öylemi birdaha yazmam dedim bastım engeli ama çok ağladım kırıldım neden birden bire böyle yaptı anlamıyorum

Buluşana kadar ilgi gösterip buluştuktan sonra ortadan kaybolan erkek?