Dün akşam 3 kere 20 dakika boyunca aramış duymadım yemekteydim. Tartışma çıkardı ben seni saatlerdir arıyorum diye yok öyle bir şey dedim beni aradıktan 3 dakika sonra geri dönüş yapmışım üstelik. Hâlâ savunuyor. 19.28 de konuşmuş kapatmışız 19.40-20.09 arası 3 kere aramış sadece 30 dakika yani ama saatlerdir aradım diyor. Bu çocuk neden böyle arkadaşlar ne yapmalıyım bu durum karşısında en son aşağıdaki mesajları yazdım asla cevap vermiyor bana ne yapmalıyım
Yani haber vermene ve şarjının az olduğunu belirtmene rağmen bu şekilde davranması yanlış, üstelik sonrasında saatler de geçmemiş yani yarım saatlik bir zaman diliminden bahsediyorsun.
Yorumlardan anladığım kadarıyla da zor bir dönemden geçiyorsun, bu zamanlarda daha anlayışlı olmalı. O kadar şey yazmışsın kendisi hatalı olmasına rağmen hiçbir şey dememiş bile. Yanında olması gerekirken tersini yapıyorsa kendini boşa yorma derim.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben artık dayanamadım dün aradım tartıştık baktım ukala ukala konuşuyor her yerden sildim onu. Baş harfi falan vardı biyografimde onu da sildim ama o hiçbir şey yapmadı her şey duruyor anlamadım. O kadar şey yazdım ettim cevap bile vermemesi o kadar sinirimi bozdu ki. Sildim ayrıldım yani ondan ama o hiçbir şey yapmıyor
Sevgilinin davranışları biraz kafa karıştırıcı, anlıyorum. İletişim genelde bir ilişkinin temel taşıdır. Sen ise ona en kısa sürede dönüş yapmışsın ve aslında uzun süre araması durumu da yok anladığım kadarıyla. Belki de aranızda iletişimsizlik yaşanıyor ve karşılıklı beklentiler net olarak ifade edilmiyor olabilir.
Bu durumda ona hislerini, yaşadığın kafa karışıklığını ve ne hissettiğini açık ve net bir şekilde anlatman faydalı olabilir. Dinlemeyi ve anlamayı da ihmal etmemeli. Belki bir hata veya yanlış anlama söz konusu olabilir. İletişiminizi güçlendirmek için sakin bir ortamda, yüz yüze konuşmayı deneyebilirsin. Umarım her şey yoluna girer! 😊💬
Ayrıl ama pişman olma çünkü baktım kardeşim de seni dinlemek bile istemeyen birine laf anlatıyorsun seviyorsun ama ilerisi düşün
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
ayrıl bacım. babanı yeni kaybetmişsin. destek olması gereken yerde eşşek gibi hareket etmiş. bu adamdan kimseye fayda gelmez. bencil bir tip belliki. yazık.
Ben aradım tartıştık baktım ukala ukala konuşuyor her yerden sildim onu. Baş harfi falan vardı biyografimde onu da sildim ama o hiçbir şey yapmadı her şey duruyor anlamadım
Höduge bak sen bide kari gibi trip atiyor. Ne kadar anlayissiz cocukca ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bırakın şöyle prensesleri hanım ablalarr. 2 gün sonra gülip yapamıyoruz ayrılalım demek için zemin hazırlıyor
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
işi hep bu raddeye getiriyor ayrılmaya gelince istemiyor sonra barışıyoruz beni çok sevdiğini hissettiriyor sonra bidaha tartışma çıkarıyor vallahi gına geldi
Sıkılacak bir şey yok ki ben babamı yeni kaybettim birçok işim var ailemle sürekli yanyanayım artık attığı her mesaja aramaya anında dönüş yapıyorum arada bir yarım saat beklese ölür mü
Bahane değil ki babamın birsürü mahkemesi var onlarla uğraşıyorum ev işlerini yapıyorum ediyorum keşke biraz anlayışlı olsa sonra da bana hiçbir şey yapmıyorsun gün boyu evde yatıyorsun diyor
Ben niye sorunu çözmeye çalışıyorum anlamıyorum ki söylediği gibi bi durum yok ortada aramış 3 dakika sonrasında döndüm o ise defalarca aradığını söylüyor halbuki böyle bir şey yok üstelik mesajlarıma cevap da vermiyor
Evet birsürü hata yaptı göz ardı ettim her tartışmada bak istisnasız her tartışmada küsüp gidiyor asla iletişim kurmuyor yıldım artık haklı da haksız da olsa fark etmiyor ezmeye çalışıyor beni uğraşamıyorum artık kalbim kırılıyor benim de