Aşk İlişkileri Sosyal medya hesabınızda sevgilinizle beraber fotoğraf paylaşır mısınız? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Pardonda şöyle alıp atacaksın, arkadaşları sevgilim olursa (bu dediğime kendim bile inanmadım) burayada atacağım hiiç merak etmeyin 😌😹 Sosyal medya hesabınızda sevgilinizle beraber fotoğraf paylaşır mısınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olunca buraya atarım zaten sosyal medyam sadece burası var 😂 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl bekliyoruz Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Zamanında yapmıştı resmimizi koymuştu artık istemiyorum koymasın 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sevgilim isterse evet 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl helal olsun beee u Barış_LonelyForever 1 yıl Tişikkirler
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şu ana kadar hşç paylaşmadım paylaşmam için ciddi düşünüyor olmam lazım ve karlı tarafında ciddi düşündüğüne inanmam lazım 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl karşılıklı dağlara ejder buz püskürtmeydiyse karşı tarafta ister tabi (şüpheli) Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl Bazı şeyler karşılıklı olmak zorunda maalesef 🤣 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Maaaağğleseeef Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Canım isterse atarım ama durduk yere de neden sosyal medyada kendimi paylaşayım 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl var ay öyle tipler "kocişkom" diyip atarlar ya ayh Yorumla AliceMixfield 1 yıl Hiç öyle bir karakterde değilimm Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Helal olsun😹 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. asla atmam en fazla saci falan gorunur ya da tirnagi 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sevgilisini kıskanan yaren😹 Yorumla yarenimsii 1 yıl kiz kiskancliktan degil nazardan, millet gorunce bozuluyo bazi seyler 😄 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl hee evet haklısın canısı, hep fesatlarr Yorumla yarenimsii 1 yıl maalesef ask Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Benim amcamgiller hep cik cik yapar 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kuş olmaya mı karar verdiler Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hayır paylaşmam.. Paylaşıyo olabilmem için evleniyor olmam lazım.. 1 0 Yorumla
Heecanimhee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Nazar is coming… ben paylasmam artik, hemen nazar ediyorlar aksamina kavga cikiyor 🙄 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiç paylaşmadım paylaşır mıyım zaman gösterecek. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sevgilim/eşim olsaydı paylaşırdım zevkle ve gururla evet.. 1 0 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hayır. Manav tezgahında meyve mi sergiliyoruz, gerek yok. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aman be Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Hayır paylaşmam 1 14 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl tüh ya Yorumla emre00 1 yıl Neee Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Neeeee Yorumla emre00 1 yıl Neee bağırıyon Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl sen bağırdın diye gaza geldim Yorumla emre00 1 yıl Ben abiyim bağırırım Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl aha dayıya sor ben büyüğüm Yorumla emre00 1 yıl 5 kere hacca gittim ksksk Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bebekken mi gittin Yorumla emre00 1 yıl 10 yaşında Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Maşallah cennetliksin Yorumla emre00 1 yıl İnşallah sizde Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Amin 😃 Yorumla emre00 1 yıl 😀😀 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bilemiyorum. Nazardan korkuyorum 1 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl okuruz üfleriz ya Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Üfle hadi cjkcx Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Üfürükçü sanmasınlar Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Çaktırmadan üfle Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl youtube.com/shorts/6b1r6C2DyY4?si=KSBP8K5GouQm8U62 Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl 😂😂 Yorumla
Hanfiiiindiiibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sosyal medya hesabımda sevgilim de yok jdjdjcjcjc 1 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet paylaşırım neden olmasın ki 1 0 Yorumla
hayatsonsuzum Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eşim ve benim ütopya hesabımız var :) 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Normalde kendimi bile atmıyorum ki 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı paylaşırdım evet 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Burada hayır ama sosyal medyada evet 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır paylaşmam 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Paylaşırım 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Helal olsun sana Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Olsun dimi olsun be Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Olsun olsun Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl E olsun madem Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Pintereste atariz ya 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl bir yere koysan fake damgası yapıştırırlar, ben olsam bende yaparım akanakan Yorumla _-RockStar-_ 1 yıl Yapistirsinlar, şüpheye düşsün cakallar Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Haha Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. bayramdaaan bayrama 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bayram şekeri diye mi atacaksın wkkzmajz Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olsaydı atardım 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Paylaşmam ben 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sevgiliyi paylaşmam 1 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Hayır kıskancım 1 0 Yorumla
HaYaLGeMiSi Takip Et Xper 1 Yaş: 46 1 yıl Paylaşmak isterim fakat sevgilim yok ve hiç olmadi 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Paylaşırım 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Paylaşmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Olunca buraya atarım zaten sosyal medyam sadece burası var 😂
bekliyoruz
Zamanında yapmıştı resmimizi koymuştu artık istemiyorum koymasın
Sevgilim isterse evet
helal olsun beee
Tişikkirler
Şu ana kadar hşç paylaşmadım paylaşmam için ciddi düşünüyor olmam lazım ve karlı tarafında ciddi düşündüğüne inanmam lazım
karşılıklı dağlara ejder buz püskürtmeydiyse karşı tarafta ister tabi (şüpheli)
Bazı şeyler karşılıklı olmak zorunda maalesef 🤣
Maaaağğleseeef
Canım isterse atarım ama durduk yere de neden sosyal medyada kendimi paylaşayım
var ay öyle tipler "kocişkom" diyip atarlar ya ayh
Hiç öyle bir karakterde değilimm
Helal olsun😹
asla atmam en fazla saci falan gorunur ya da tirnagi
sevgilisini kıskanan yaren😹
kiz kiskancliktan degil nazardan, millet gorunce bozuluyo bazi seyler 😄
hee evet haklısın canısı, hep fesatlarr
maalesef ask
Benim amcamgiller hep cik cik yapar
Kuş olmaya mı karar verdiler
Hayır paylaşmam.. Paylaşıyo olabilmem için evleniyor olmam lazım..
Nazar is coming… ben paylasmam artik, hemen nazar ediyorlar aksamina kavga cikiyor 🙄
Hiç paylaşmadım paylaşır mıyım zaman gösterecek.
Sevgilim/eşim olsaydı paylaşırdım zevkle ve gururla evet..
Hayır. Manav tezgahında meyve mi sergiliyoruz, gerek yok.
Aman be
Hayır paylaşmam
tüh ya
Neee
Neeeee
Neee bağırıyon
sen bağırdın diye gaza geldim
Ben abiyim bağırırım
aha dayıya sor ben büyüğüm
5 kere hacca gittim ksksk
Bebekken mi gittin
10 yaşında