Elbette herkes sevgilim olduğunu bilmeli.
Eşim olmadan kimseyle fotoğraf paylaşmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gereken durum olursa paylaşırım. Özellikle gösterme ya da gizleme gibi bir çabam yok. Ama gerekli gereksiz sürekli mıçmıç fotoğraflar da atmam.
Tercih etmiyorum
Nasıl yani?
Ne alaka ya?
Şeytana uyuyoruz zaten hep
Zaten uyamasaydık, şeytan diye bir varlık olmazdı değil mi?
Tamam, şeytan seven sevebilir.
Nişanlıysak evet paylaşırım ama onunla evlenecek isem. Onun dışında paylaşmak millete dedikodu malzemesinden başka bir şey değil.
Paylaşırız gerekirse
Ahahah tabi sosyal medya hesabı kullandırırsam 😂😂
Yok bende kullanmam knk ya çok sıktı bunlar 😂
Amin inşallah buluruz 😅😁
Cevap
88Cevap
Ayrıldıktan sonra zaten insan bitiyor, birde etraftakiler "a çok yakışıyordunuz, sana kız mı yok , bekle döner , neden o kadar fotoarı sildin " demelerini çekemem, nikah masasında nasıl evet dediğini çekerim paylaşırım o zaman olur.
İlişkim hiçbir zaman sosyal medyada insanlarla paylaşacak kadar değersiz olamaz. İki kişi arasında yaşanan şeylerin paylaşılmasının bu yaşananların kıymetini yok ettiğini düşünüyorum.
Eksik seçenek koymuşsunuz. Özellikle fotoğraf koyarım veya koymam diye bir takıntım yok güzel bir fotoğraf olursa koyarım sevgilimle veya değil diye ayırt etmem
erkeğin kadını sadece kendisine güzeldir ve başkasının bakmasını asla istemez göstermezde gösteriyorsa şayet sosyal medyada nazara çok gelirler başlarındanda bela eksik olmaz yaşa ve gör ;)
Sosyal medyada sevgiliyle fotoğraf paylaşmayı gereksiz buluyorum. Ergen işi.
Paylaşmamalıyım ki; aldatabileyim. Şimdi paylaşırsam, bu çocuk sahipli derler kızlar yazmaz.
Bekâr gözüküp; kız düşürmek gerekir.
Edit: Kinaye, ironi, ne anlarsanız. :D
Foto çektirmekten çekiniyor, utanıyor, sıkılıyor watsappta bile zor bela bir fotoğraf var oda mecburiyetten çektirdi :D
İtici geliyor bana o tarz fotoğraflar koymam ayrıca ailem kızar babam görürse falan kardeşlerim şantaj yapar😂😂
hesaplarım varken paylasırdık nişanlandık kapattık şimdi dahada iyiyiz birinin biseyi görmeye geregıde yok
Ciddi biri olursa yaparım saklayacak bişey yok ama daha yeni tanıdığım adı konulmamış bir ilişkiyse yapmam
O daha ilk 1-2 haftadan sonra whatsappine koymustu resim. Sonra babasindan azar isitti😂 haberleri yoktu cünkü
Hehe babam faktörü varken nerde o ihtimal. Ancak sevdicegim gelir babamın elini öperse ondan sonra neden olmasın
Hayır paylaşmam. Beni bilen biliyor. Evlenirsem eğer evli diye güncellerim
Hiç bir zaman paylaşmam, paylaşmasına da müsade etmem
Sevgilimle hayır, ne zaman ki evleniriz ancak öyle.
kızarkadaşım paylaşmıyordu ve paylaşmamı istemiyordu. Ben bu yüzden baya bir trip atmıştım. Gizli aşk mı yaşayacağız diye. Ama buradaki yorumları okuyunca haklıymış sanırım.
Hayatımda biri var ise paylaşmamda ne gibi bir sakınca olabilir ki?
Güvenmem lazım hemde çok güvenmem lazım bugün başlayıp yarın biten ilişkinin fotoğrafını paylaşamam
Akrabalar bir ay boyunca benim dedikodumu yapmasın diye paylaşmıyorum
Evet ama ilişkimi göz önünde yaşamayı sevmem
#BirKezbanınSeyirDefteri
Olduğu sıralar tabiki paylaşım yapıyorduk şu an kimsem yok olsa paylaşıcam 😉
ciddi ise ilişkimiz olabilir tabikide.
da yokki lan :D
Paylaşmam, o tarz şeyler pek hoşuma gitmiyor. Eşim olunca da paylaşmam nazar falan değer :)
Canımı seviyorum 😅 Bu tehlikeyi göze almam alamam 😂
Bilsin isterim kfkfk sevgilimizin olduğumu var, varken koyalım işte 😂😂
İşin cacığını çıkartacak derecede değil tabii ara sıra olur.
Sevgılım oldugunu herkes bılır ama henuz paylasmadım 😂
hayır paylaşmam ne zaman evlenirim sevgilim sıfatından kocam sıfatına geçer ancak öyle
İlişki durumunu değiştirmem, fotoğraflarımizı paylaşırım.
fotoğradımızı çekip sosyal medyada paylaşmasından kusasım geliyor artık her 10 dakikada 1 fotografımızı çekip sosyal medyada paylaşıyor nedir bu kadınların telefonla fotoğraf çekme hastalığı
Benim saçımdan dolayı :D
Yok kız kısmetimi bağlamam belki daha iyisi denk gelecek ne malum 😂😂
Bu iki taraf açısından da ileride problem olabilir. Kimse ilişkiye bitecek diye başlamasada bitip yenisi olunca sorunlar çıkıyor.
Ailem biliyorsa paylaşırım. Ama ben zaten sosyal medya kullanmıyorum.
Paylaşmam annem görür bir sürü soru sorar hiç gerek yok bence :D
sevgilim yok ama paylasmam. nazar deger :D gerek yok
Yapmacık olmamak kaydıyla ve imrendirmemek maksadıyla paylaşılabilir
Babam kemiklerimi kırsın tabi 😂
Tam boy koymadım hiçbir zaman hep absürttü
Hayır paylaşmam.
Paylaşanları da anlamıyorum ayrılıyorlar kaldırıyorlar barışıyorlar tekrar yüklüyorlar falan saçmalık.
Akrabalar arası ise ve ciddiysem paylaşırım Ama kıskanırım Ya da hiç paylaşmam o benim.
Ben sevgilimin sosyal medya kullanmasına karşıyım gerek yok sadece bana özel olmalı.
evlenmeden önce paylaşırdım ama şuanki aklım olsa paylaşmazdım. çünkü her türk kızı kezbandır. ondan önce bile yaşanmış olsa burnunuzda bir şekilde getiriyor.
Tabi ki yoksa neden benim için 'sevgili' sıfatını taşısın. Ciddi olmasam sevgili olmazdım.
Paylaşmam
#iyiaksamlar
Sevgili paylaşılmamalı...
olsaydı paylaşırdım😂
Güvenirsem paylaşırım tabiki
Olsaydı evet 😂
Senin kullanıcı adın benim arabamın plakası 😂😂
🤔 Fotoğraf bile çekilmem çok özel biri olmadıkça
İlişkim ciddi ise paylaşırım.
olursa kendisi karar verir
Paylaşmam. Gerek yok nazara gelmeye. Sevmiyorum
Sevgilimi reklam etmem
Ailem biliyorsa paylaşırım.
Ailem varsa paylaşmam
Paylaşmamak için bir neden?
Eşim olsa da paylaşmam.
*Gecen bol olsun.*
Burası dışında sosyal medya hesabı kullanmıyorum zaten ve işim için vs. gerekmedikçe de kendi fotoğraflarımı paylaşmam.
Sosyal medya kullanmıyorum (KS hariç)
Esimin bile fotosunu koymam 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar