Kızlar beyler akıl verin lütfen?

2 senelik ilişkim var adam 36 yaşında ben 27 ve ciddi bişeyler olsun istiyorum. Konuştum ciddi düşünmüyorsan ayrılalım yok ciddi düşünüyorum dedi. Tamam ailemle tanış dedim olur dedi aradan 3 ay geçti bir adım atmadı geçen konuştum sorun ne dedim sen kpss sınavına girdin kafan karışmasın durum netleşsin diye bekledim dedi bende ne alaka belki atanmam evlenmeyecekmisin atanmasam dedim tabiki hayır dedi ya da atansam boşanacakmısın dedim yok dedi o zaman sene sonu bile atama olabilir olmayabilir tasarruf dönemi zaten sn sorumluluğumu almak istemiyorsun dedim tabiki yine inkar etti bende ben atandıktan sonra evlilik teklifi edip ciddi adım atarsan asla kabul etmem bilgin olsun dedim. Arada 2 sene emek var ama mesela bir problem var hiç net konuşmaz ve kurmama sebep olur bende üzülüp kuruyorum neyse ben sınjrlenince ben uçak bileti bakayım gelip tanışayım ailenle dedi sonraki 3 gün boyunca normal yazıyodu hiçbişey konuşmamışız gibi bende en son napıyorsun aşkım yazmış 4 gündür cevap atmadım ayrılmayı düşünüyorum kendime olan saygımı yitirtti bana evlilik budalası olmamama rağmen böyle bir konuma düşürdü beni ayrılmak mantıklımı şöyleki hayatımın yorgun yeni ilşkiye hazır olmadıgım sıkıldıgım bir dönemdeyim lütfen dalga geçmeyin sizce?

Kızlar beyler akıl verin lütfen?