1 aydır kizi tanimaya calisiyorum falan normal sekilde sorulara cevapliyor falan ama bulusmaya falan gelmek istemiyor evlenmek istedigimi niyetimi belirttim su an dusunmuyorum falan dedi de ne olacak boyle bu kiz niye karar vermiyor artik evlilik konusunda neden cekiniyor tabi calistigi yerde tabiki elbet talipleri vardir ama kizin sevgilisi yok olmadigi belli gelsin tanissin artik ne olacak boyle bana iyi davraniyor falan ama niye kabul etmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapanlara tesekkur ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Niyetinin ciddi olduğunu hissettirmek güzel ama çok erken bence birbirinizi daha iyi tanımak için vakit geçirmek lazım aceleci davranmamak lazım kız belki çok aceleci davrandığını düşünüp buluşmak istemiyor olabilir
Zaten ilk teklifimde evlilikten bahsetmedim 2 defa caya davet ettikten sonra soyledim
Sence ne olacak bu kiz beni kabul eder mi?
Bulusuyomussunuz zaten sık sık buluşmak istemeyebilir naz yapiyo olabilir kız evi naz evi. d bazıları ilişkiyi ağırdan almak ister 1ay çok erken bı sure evliliği düşünmek için sen yavaş yavaş ikna etmeye çalışırsın anlasirsaniz ilerler zaten
Kizin isyerine gidip goruyorum sadece bu bulusma sayilir mi bilmem saol dedigin gibidir insallah nazdir kabul eder ben zaten birbirimizle daha rahat tanimak icin caya davet ettim herkesin icinde kizla konusulmaz ki ayakustu
Bundan sonra kizi istersen caya davet etmeden ilerliyim belkide o aileni al gel iste beni der degil mi
Buluşma sayılabilir gorusmus oluyosunuz zaten evine mi bırakıyorsun her gün?
Hayir eve birakmiyorum bundan sonra onu caya cagirmadan devam edecem bakalim belkide o evlenmek ister
Zamanla belli olacak insallah o da benim sevgimi anlar vakti gelince evlenir benle belkide su an hizli olmasini istemiyor
Sabredecem bakalim
Bir sorum daha var lutfen bak
Ona bir sure gectikten sonra istemeye gelelim falan diyim mi
Peki cok tesekkur ederim ikna etmeye calisiyorum
Aynen çok sabırsız çok ısrarcı birine benziyosun fazla ısrar etme sen yavaştan al sürekli bulusmaktan bahsetme birde işyerine gidip duruyomussun bunaltabilirsin kizi soğur bundan
Daha 1 ay olmuş konuşalı 2. haftada annenle konuşturmussun bu isteme olayıni şu an sakın açma
Isyerine gitmesem olmaz ki kizi baskalarina mi birakayim istiyorsun
Tamam bulusmaktan bahsetmem
Bir sure sonra ailemi tanistirayim mi falan derim sabirsiz olsaydim 1 aydir kizi coktan birakmistim sabiriyliyim ve seviyorum da
Git ama sık sık gitme kıza güvenmediğinden gidiyomussun gibi düşünür zaten öyle düşünüyorsun kıza güvenmiyosun sürekli buluşup işyerine gidip onu kontrol ediyosun boyle ilişki olmaz
Onunla ilgilendigimi anlasin diye gidiyorum guvenmemekten degil
Ee kendin diyosun başkası kapmasin diye
Allah askina bir insan evlenmek istedigi birini elden kacirmak ister mi ben onu seviyorum benimle evlensin istiyorum o yuzden ilgi gosteriyorum
Tamam kanka sinirlenme hakli olabilirsin yanlis anladım bı an. tabiki ciddi düşündüğün birini kaybetmek istemezsin ilgi gösterirsin çok sık boğaz etmeden yavaş yavaş o konuları açarsın hiç bulusmamaktan bahsetmiyorum ara sıra buluşun tabi kıza bağlı bu durum onu da zaman gösterecek sana nasıl davranıyor kız?
Iyi davraniyor bazen gulumeyerek konusuyor kolay gelsin deyince mutlaka hoş geldin der
samimi ve guzel sekile davraniyor yani
bazen degisik degisik bakiyordu ilk baslarda sonradan alisti daha rahat davraniyor
Olacak olacak o da sevecek 😊
Ben inaniyorum ki bu kiz dogru olani yapar benim onu sevdigimi o biliyor
İlk başlarda cekingenmis yavaş yavaş alisiyo sana güler yüzle karsiliyosa demek senden hoşlanıyor işyerine gittiğinde hoşuna gidiyosa olmuş bu iş ama dediğim gibi evlilik konusu için erken gibi
Evet isteme konusunu su an acmam peki ama ne zaman acacagim sence
Evet benim yolumu gozler gibi bakiyor ben gidince heyecanlaniyor 😊
Bana cok yardim ettin allah razi olsun en sonki sorumu da cevap bekliyorum
O sorunun cevabı bende değil kıza bağlı kız sana alistikca daha çok hoşlanmaya başladıkça sende yavaş yavaş o konuları açtıkça o da olumlu yanıt verirse ilerletirsiniz
Anladim ayda bir yaparim yeterli cok fazla yapmaya gerek yok ailelerin tanisma teklifi
Akilli bir kiz o ben onun kadar uyanik olamiyorum
Yanlis anlamada sozumu geciren biriyim sadece kiz biraz akilli
Saol insallah zamanla olacak birdaha sorum olursa yazarim musaden varsa tabi
Güvenemiyor mu yoksa?
Ama ben annemi onla 2 hafta sonra tanistirip konusturdum ustune o kadar ilgilendim hergun yanina gormeye gidiyorum falan acaba niye 1 ayda guvenmez mi acab
Peki sence olacak mi bu is 2. sorum da bu kiz bana guvenecek mi
Lutfen cevapla cok yardima ihtiyacim var
Zamanla güvenir umarım.
Ben de öyle hemen güvenemiyorum belki o da öyledir
Bir de hiçbir zaman fazla üstüne düşme
Saol fazla dusmuyorum ki sadece merhaba merhaba falan hepsi bu
Bazen de nasilsin diyorum