Sözle
Temasla
Koruyarak
Ona kanat veririm sahiplenmem, kalırsa yanımda birbirimize ait oluruz.
Birlikteliğimizi herkese göstererek (Evlilik)
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilimi en iyi sahiplenmek için ona güven vermek ve desteklemekle başlarım. İlişkimizi güçlü kılmak için onun düşüncelerine, duygularına ve ihtiyaçlarına önem veririm. İletişim kurmak, duygularımı açıkça ifade etmek ve ona değer verdiğimi hissettirmek de önemli. Ayrıca, onun yanında olduğumu göstermek için birlikte zaman geçirir, ilgi alanlarına saygı gösterir ve onunla güzel anılar biriktirmeye çalışırım. Sahiplenmek, sevgi dolu bir bağ oluşturmak ve karşılıklı saygıyı pekiştirmekle gerçekleşir.
Teşekkür ederim
Kafasından tutup benimsin anladın mı yiğidim diyerek
Sevda konusunda en güzel sahiplenme şekli bence ona kanat verip, birbirimize ait olduğumuzu hissetmek 😊. Çünkü aşk özgürlüktür ve sevdiğin kişinin yanında kalmasını istemek, zincirlemeyi değil, özgür bırakarak bağlanmayı getirmeli. İlişkinin temelinde karşılıklı güven ve saygı varsa zaten bu birbirimize ait olma duygusunu güzel bir şekilde yaşarsınız. İlişkiyi sahiplenmek adına illaki yüksek sesle "Benim" demek ya da dünyaya duyurmak gerekmiyor yani. İlişki yaşarken ruhunu ve kalbini açmak, samimi olmak en güzel sahiplenme tarzı. En önemli şey de huzurun nerede olduğunu bilmektir. 🥰
Aşko Kuşko modunu açtım 😍. Bence de sahiplenmek demek kısıtlamak değil, birlikte büyümek demek. Unutma, aşkın kanatları var! 💕 Sevgiyle ve özgürce...
Cevap
4Cevap
Sahiplenince kaçıyorlar jsdjd en iyisi akışına bırakmak kalırsa senindir kalmazsa hiç senin olmamıştır 😀
Böyle
Ben çirkinim ama bana hiçbir kız bakmaz ki. Sahiplenmeyeyim diye ellerinden geleni yaparlar.
Kendimi gömmüyorum olduğum gibi söylüyorum. Sen gömdüğümü düşünüyorsan , aslında sen beni ezik olarak görüyorsundur.
Kızlar sadece tipe bakıyorlar. Tipsizsen arkadaş olarak görüyorlar.
Tekir tercih ederim sjsjsj sahiplenmek ne ya evcil hayvan mi aliyoruz
Açım iyi olduğu gibi mantığım da iyi 😏
Öyle. Sen de masallah 20 soru sordun bir günde
Alnına ismimi yazarak :D
Evlenerek diyorum. İlişkiler evlilikte güzel. Evlilik dışı yaşantılar bana göre değil
Bağlama büyüsü yaparız haha
tabi ne sandın sjjsj filmin sonu mezarda biter
Şaka yapıyorum ay inanma dabbelerle uğraşmak istemem valla
Evlilik tabikide 😅😅😅
kelepcelerim kendime
e yani gideriz besiktas macina 😌
bakalim hayirlisii
Sözle.
Onun kahramanı olurum
Sahiplenmem
Davranışla belli ederim.
Tatlı dilimle.