Arkadaşlar annemlere gittiğimde eşimin kız kardeşimden bir utanma duygusu gibi bişey hissettim. Sonra fark ettim kardeşime bakıp hemen kendi O yerine baktı bişey olmuş mu diye. Bu beni çok iğrenç hissettirdi. Bir kerede gelip benden kız kardeşin foto gönderdi mi dedi ben dedim neden çok acayip buldum utandı hemen. Birde kız kardeşim için pahalı hediye alınca mutlulukla alıyor sıra bana gelince paramız yok. Hep kardeşimi düşündüğünü düşünüyorum. Aramız aslında çok iyi çok yakınız eşimle 4 yıl olucak evliliğimize ama bu düşünce beni ondan çok soğutuyor. Kendisi ile açık açık konuştum yok öyle bişey dedi. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlgisi var daha ne anlatıyorsun açık açık belli ediyor ikisini birden istiyor gibi
Evet bencede… iğrenç bişey kendisinden soğudum
Şimdiye kadar hiç fark etmedin mi yeni mi öğreniyorsun
1 yıl oldu öğreneli.. kendisi tamam konuşmam onunla ve görüşmem eğer öyle düşünüyorsan dedi
Kardeşin onla mutlu oluyor mu genelde sana ilgisi duygularını mı azaldı mı
Yok kardeşim ilgilenmiyor eşimle
Anladım şimdi kocan gözü dışarda mı genelde sadece kardeşine tek mi böyle
Önce başka kadınlarada çok bakardı artık azaltı
O zaman genel olarak çapkın doyumsuz biri herkese ilfgisi oluyordur kardeşine kadar sen görücü usulu ile evlendin severek mi
Görücü ama sonra sevdik
Olmamış o halde çocuk var mı
Hayır yok
4 yılda çocuk olmamamı sizde her şey bitik belli değil mi yaşınız kaçtır
Hayır aktifiz ama çocuk istemiyordu eşim şimdi istiyor ama ben 26 eşim 29
Peki sen istiyor musun yaşına göre Anne olmak ve hangi çocukları çok seviyorsun cinsiyet olarak
Demek ki ilk baştlarda sevmemiş seni istememiş
Sence o zaman neden evlendi?
Aİle baskısı toplum baskısın olabilir mi sence senle severek evlenmemiş kendin dedin görücü usulu ile evlendik mecburu olmuş sende öyle yapmışsın zaman zaman içerisinde anı böyle hissizlik oluşuyor mu
Hayır ikimiz görücü üsulu tanıştık baya uzun süre konuştuk haylada birbirimizi çok seviyoruz eşimden sevgisini hissediyorum tek problem arada kendisinin kardeşimi düşündüğünü hissediyorum yazdığım gibi onu düşünüyor ona çok dikkat etmeye çalışıyor
Yokmuş demek ki kendin diyorsun gözü hep dışarmış senin de gözün başkalarına kaymıyor mu
Benim asla kaymıyor
Kayar kocan böyle oldukça ama içten içe dış vurmazsın genelde kendinden küçükler size iyi gelir yoksa yaşlılar mı
Ooo üzdü be kardeşinin kocana ilgisi varsa durum vahim
Farketsen bile söylemen hata olmuş
Neden
Bu tarz konuların dile getirilmesini doğru bulmuyorum. Eşle konuşulması mantıklı değil öyle bile olsa kabul etmeyecek. Bir daha açmayın konuyu. Kardeşinizle konuşup uzak durmasını sağlamanız yeterli.
İkisi beni kötülüyor zaten.. şimdi ne yapabilirim?
Siz kardeşinizi kazanmaya bakın ona güvendiğinizi ama eşinize güvenmediğinizi her kadına böyle olduğunu söyleyin bu konuda birlik olun. Olurda karşılaşırlarsa kardeşiniz en azından tavır alsın eşinize. Bu tavır karşısında eşiniz uzaklaşır ve ilgilenmez.
Evet bende tam bunu düşünüyordum ama kardeşim tam tersine sen beni iğrenç hissettirdin diye konuşmak istemiyor bu konuda… bencede böyle yapsa kardeşim eşim kendisi uzaklaşır ama.. zor durumdayım ikisindende çok soğudum
Doğru bir yaklaşımı yok kocanın
Evet kardeşimi çekici buluyor. Bişey yapamam değil mi
Yani yapsan bu defa hem eşin hemde kardeşin seni suçlayacak ve sözlerini çok yanlış anlayıp seninle kötü olacaklar
Evet oldu zaten öyle
Ee peki şu an eşin ve kardeşinle aran nasıl
İkisi ile iyi ama eşiminde kafasında kardeşim hayla var bazen çıkıyor ağzından
E peki sen eşine karşı herhangi bir şekilde soğukluk ya da duygu azalması yaşıyor musun
Evet her aklıma geldiğinde ya da kardeşimi düşündüğünü hissettiğimde
Böyle böyle senin evlilik biter güzelim bilgin olsun
Ne yapmalıyım o zaman bu duygu nasıl görmezden gelim
Bende bilmiyorum fakat istersen ekle arkadaş olalım hep istediğin zaman içini dokersin dinlemekten zevk duyarım 🙏🏻 hemde bunun üzerine düşünürüz elimizden ne geliyorsa onu yaparız
Ne alaka yani böyle yapması
Bende anlamadım… çok üzgünüm
Üzme kendini kardeşinin tepkisi nasıl peki
O normal
O zaman kocanda bi enayilik var
Ne yapabilirim sence
Kocanla kardeşin uzun bi süre görüşmesin ya da sen kadınlığını kullan
Görüşmuyorlar ama sanki kardeşim hep kocamın aklında
Sen kasınlığını kullan unuttur
oha abla ya yuh yoktur öyle bişey inşallah
Masumsun kardeşi evde dekolte ve şort, etek giyiyorsa ilgisini çekmiştir
Tekrar konuş o zaman
Artık kardeşim hakkında konuşmiyor diyor korkuyorum sen yanlış anlicaksın
Daha önceden yanlış anlayacağım şeyler yaptığın için yanlış anlıyorum de
Konuşsamda beni yalancı göstericek. Birdaha onunla görüşmem falan diyor. Ama ne zaman buluşsak bir heyecan görüyorum eşimde. Hem konuşucak bişey yokki besbelli çekici buluyor onu
Benim eşim aynı şeyi yapsa doğduğuna pişman ederim seni bilemiyorum ama
Ne yapabilirim bana yardım edermisin
Affedersin ama ağzına sıçardım. Ondan sonra kendine gelirdi herhalde
Tam olarak ne diyim eşime
ağzıma gelen bütün küfürleri sayardım. Eğer ona ilgin varsa hadi ordan git yanımdan sapık derdim ben buyum yani ahahha
Ya ne diyim demesi mi var istediği de düşünme
Şakamı mı bu
Kimde