Bunu yaklaşık iki saat önce düşünseydim karımdan asla asla şüphe etmezdim. Saat 12 gibi bebeğimizi uyutmuş telefonla ilgileniyordu bebek ağlamaya başladı aceleyle yanına gitti telefonun tuş kilidini kapatmadı bende biraz kurcalayayım dedim. Gizli sekmeden bu siteyi açmış deli gibi bildirim vardı soru sormuş kocamın abisi bana aşık mı diye alakası yok eminim abimden asla böyle bişey beklemem ama yazdıklarını okuyunca bi kıllandım eski bildirimlere baktım buna benzer bi sürü saçma sapan soru sormuş yok kocamın abisine aşığım yok o bana aşık. Yaklaşık 10dk önce açtım bu hesabı nasıl bi yer anlayamadım garip. Abimin ona ilgisi olmadığına eminim buraya gizli arzularınız mı yazıyorsunuz anlamadım bi kaç başka soru okudum ve buradaki herkes çok garip. Ama abimle ilgili bu kadar saçma sapan senaryo yazması beni şüphelendirdi. Karım abimden hoşlanıyor olabilir mi? (Ona hiçbi şey diyemedim lan böyle bi durumda ne denir dondum kaldım)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Burdan ona yazarak ağzını arayabilirsin :))
Kardeşim selamün aleyküm.
Telaşa mahal yok, uydurma olabilir bunlar.
Ama gerçek de olabilir.
Emin olmadan asla harekete geçme.
Önce eşinizle konuşmaya çalışın, "bir sosyal medya platformu kullanıyor musun?" gibisinden elbette muhabbet açılabilir.
Ya da direkt bir şeyler görmüş olabileceğini imâ edebilirsin. Ortada hiçbir şey olmayabilir de, dikkatlo olun. Gerekiyorsa profesyonel yardım alın
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
aç konuyu göster bu konuyu sen acmissin diye ustune git ozaman gerçekleri anlatmaya başlayabilir.. ki zaten o tarz konular acmissa ortada öyle birşey var demekki geçmiş olsun
Kolla eşini yakındakine ilgi duyan cok kadın gordum bizimde evli kıracımz sen kollu kuvetlısın diye acıklı yoldan cıkrmsya calışıyom beni kadından uzak durmaya calışıyom
Hacı yeni üye oldum diyosun hızlı olmayı hemen öğrenmişsin bu ne hız yoksa bizimi yiyosun
Anlayamadım
Gizli olmayı hemen öğrenmişsin diyorum
Kenarda kocaman gizli yazıyodu anlamak zor olmadı
Sictigi bokun rengini soranlar var burda
Millet kafayı yemiş senin hanım bence takıntı haline getirmiş
Bide bu siteye sorarak kendi kendine gündeme getiriyor abinin haberi yoktur bu durumdan eşin hikaye anlatıyor
Abimin haberi yoktur zaten eminim ama eşimin böyle şeyler düşünmesi çok sakıncalı aldatmaya bile gider diye korkuyorum. Ama abim yapmaz tabii ki burda böyle şeyler söylenir mi bilmiyorum da adam uzman çavuş zaten dağlarda can derdinde ayda yılda bir geliyor
Hacı hanımın iş olsun fantazi olsun diye de böyle şeyler yazıyo olabilir
O zaman ruh hastası olur geldr çık işin içinden
Madem. araya kuşku girdi sende sinsi sinsi iki tarafıda takip et. Baktin bir sorun var. O zaman ona göre yol alırsın.
Allah aşkına ne entrikalı aileler var ya😅 bizim aileyim böyle entrikalı yaratmayan rabbime şükür duası edesim var şu an😅😅😅
Karınız aldatıyormu bilmem
Ama hayalinde bir yerde bir şekilde abiniz var belki takıntı olarak belki hayal de
Olabilir sorulardan yazdığı şeylerden anlaman gerek
Saçma sapan şeyler yazmış hepsi yalan doğruluk payı yok. Kocam yokken geliyor tövbe estağfirullah beni taciz ediyor falan yazmış ama abim şehir dışında ayda yılda bir bizim şehre gelir o zamanda annemlere gider orda sohbet ederiz zaten. Cidden anlayamıyorum
Kardesim esin ilgiye ve fantaziye ac bunlarida hayalediyor ve yasamis gibi hissediyor ve tatmin olmaya calisiyor duygusal olarak
Deli olabilir fantezi yapmıştır eşinin düşünceleri temiz değil
Bence karınızın canı dikkat çekmek istiyor canı sıkılmış belliki.
bunlari görüyonda kolundan tutul bu ne lan die sormaionumu yani nie işi uzation bastir söyle ne diycek
Kolundan tutsam bu ne diye sorsam bi yalan uydurur geçer. Onu kuşkulandırmadan takip etmem lazım
bence şey yap kullanıcı adın aklındaysa onu takip et bakalım yazmaya devam edicekmi hem bu sitede ne yaptığınıda gormüş olursun binevi onu denersin işte
@purpleplum aklımdaydı ama karıştı biraz bulamadım buradaki bi arkadaş yardım ediyo
bence sıcağı sıcağına bastır uydurulcak bisey yok hemen anlatır hızlı kararlı giriş yaparsan
Kardeş geçmiş olsun işi pişirmişler çatırko çuturko :D
Burasi degisik bir yer
Kesinlikle
Karınız abinize takıntılı olabilir
Abimi ayda yılda bir görüyoruz neyine takıntılı anlamıyorum
Hoşlanıyor olabilir. Ancak hiç sağlıklı değil bu.
trol soruya benziyor güzel kurgu 10/1
Boşa o kadını normal birisi değil o çok belli
Gerçekten iyi bir kurgu bu kurguya puanım 6.5/10
Bunu ona söylemelisiniz
Ciddimisin ya
Evet
Sevmiyor seni üzgünüm
10 dakikada nasil gizli soru sorabiliyirsun.
Belki abine oral yapmıştır daha önce
Olabilir