Dün tanısmaya gittim evlerine gitmek istemiyordum normalde dışarıda görüşelim dedim ama kadın zorla evine çağırmış gitmek zorunda kaldım annem evlerine gitme demişti ama mecbur kaldım kadın ısrar ettiği için giderken de çiçek aldım neden sen ödüyorsun niye sen veriyosun sevgilin ne güne duruyor adam değil o falan demeye başladı babamın yanında da rezil etti çok sinirliyim dünden beri ağlıyorum ayıp değil mi yaptığı 400 TL nin hesabını yaptı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ortada hiç bişey yok ama annen biraz sert tepki vermiş
Ortada bisi yok ama bana rahatlıkla hakaret etti erkek arkadaşımkn ödemesini beklemiş neden o ödesin ki ben alıyorum annesine 400 TL nın lafını yaptı ben çalışmıyorum para kazanmıyorum diye kendimi yük gibi hissediyorum yeni mezun oldum daha iş bulamadım gerçekten bu aileye yüküm artık
Bazen aynı problemler bizde de okumama rağmen
Yanlış bir şey ortada yok ben olsam bende aynısını yapıyorum sonuçta sen o eve tanışmak için gidiyorsun sevgiline nasıl sen annen için çiçek al bana ver ben ona vericem diyeceksin ki
Şunu anladım ki ne olursa olsun bu hayatta ailene bile yüksün bi yastan sonra
Tabikide öyle ben bunu çok takıntı yapıyordum sanki evde misafir gibiyim
şu an aynı durumdayım
Kalbinden geçeni yapmışsın. Tebrik ederim seni. boş ver sen kendi aileni. Evlenilecek kadınsın sen 👍🏼👏🏼👏🏼
Evine çağırmış o kadar nezaketen de olsa almam gerekir ayıp olur diye utandım annem çok azarladı şu an yeni mezunum çalışmıyorum diye parayı onlardan almıştım gerçekten kafayı yiyeceğim ne yapsam olmuyor
İnşallah evlenince rahatlarsın. Eşin ve kayınvaliden de kıymetini bilir. Bi de düzgün bir kariyer edinirsen. Başka ne olsun ki. Sen kimsenin etkisi altına girme doğru olanı yapıyorsun.👏🏼👍🏼
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için annem kıskanmış olabilir üzüldüm baya böyle düşünmesine kendi parami kazansam anneme çiçek değil altınlar alırdım çok üzüldüm ne yapsam yaranamıyorum insanlara mecburiyetten aldım ayıp olmasın diye ama burnumdan getirdiler anneme haksızlık mi yaptım diye düşünmeye başladım çok üzgünüm gerçekten hepsi şu an işimin olmaması sebebiyle oluyor galiba annem sadece maddiyata bakıyor dışarıda yemek yiyorum kendim ödüyorum neden ona ödetmedin yediğini falan diyor bu nası bi düşünce anlayamıyorum tiksiniyorum artık kendi ayaklarımın üstünde durmam lazım bir an evvel bide dün git çalış kazan akşama kadar 400 lirayı dedi
Allam yaa 😏
Annen kıskanmıs.. bence onların evıne gıttın dıye kızmıs. Basına bır sey gelır dıye korkmus bence
Onların evine gittiğime kızdı haklı olabilir ama kadın sürekli evlerine gitmem için ısrar etti erkek arkadaşıma eve gelmem dediysem de annesi çağırmış ne yapabilirdim ki beni çok yaraladı ya 400 TL verdim diye demediğini bırakmadı neredeyse intihar edecektim
400 tl ıcın ıntıhar.. sacmalama..
400 TL için değil annemden gördüğüm baskı beni tüketti iş bulsam sktr olup gideceğim zaten ama bulamıyorum yeni mezun oldum
Zarfım acık anlat bana belkı ıs buluruz
Çiçek kendi annene aldın mı acaba?
Hayır kendi anneme dün almadım ama nezaketen ayıp olmasın eve o kadar çağırdi eli boş gitmek olmaz diye pişman oldum neden bu kadar pişman etti
E kadına almiyon başkasına aliyon..
Kendi paramı kazansam zaten anneme sürekli alırım ki annem çiçek değil altın tarzı şeyleri sever onuda mecburiyetten aldım bomboş gitsem de ayıp olur diye düşündüm suçli yine ben oldum kimseye yaranılmıyor
Ya olsun sonuçta annen yined isterdi
Sen doğru olanı yapmışsın aileler bazen tuhaf
Gerçekten bıktım kendi parami kazanmıyorum diye oluyor hepsi sadece maddiyata bakıyor erkek arkadaşıma bi ton laf söyledi bide o niye ödemiyor diye o nası erkek diye böyle bişi olabilir mi ya
Düğünde vs boş beleş bir ton şey de isterler anlamıyorum aileleri bazen cidden kafaları çalışmıyor
Normalde de dışarıda srvgilimleyken yemeğe gidiyoruz çocuk ödeyeyim falan diyor ben istemiyorum eve gidiyorum niye sen ödüyorsun niye o vermiyor sen slk beynsizsin gibi hakaretler ediyor o kadar yoruldum ki artık dayanamıyorum
Ya arada sen arada o öder
Annem bunu anlayamıyor kendi yediğini de ona ödet diye tiksiniyorum zihniyetinden
Anlatma pek çoçuk iyi zaten anladığım kadarıyla çünkü ayrıl diyen yok
Çocuk iyi böyle cimriyse ayrıl falan diyo annem dfgkjh kanser etcekler beni
Sen sakin kal evlenince de uzak dur bacım
Hepsinin sebebi şu an çalışmıyor oluşum dışarı çıksam para harcasam göze batıyo bi yastan sonra ailene bile yük oluyormuşsun meğerse
Yok ya çalışsan da bazı yerlerde aynı şeyler aynı muhabbetler
Oda doğru 2 kuruş kazansam onuda anneme vermek zorunda kalırım o kadar psikolojik baskı yapıyo dün 400 TL harcadım ya o kadar büyüttü ki git çalış kazan akşama kadar dedi bu lafların altında ezilmekten bıktım
Gir bir işe sende tek dert bu mh
İş çok ama kendi işim değil diye ailemde çalışmamı istemiyordu kpss çalışıyordum normalde mecbur gircem biyere
Onlarda Allah Allah ajajajajajaj düzgün güvenli bir yere gir
Para kazansam severler dkcjjc
Ulan ajajahahahahahaja
Siz ne iş yapıyorsunuz acaba merak ettim
Memurum
Ne güzel ne okumustunuz