1 yılSeni cepte görüyor. Bu zaten benden gitmez diyor. Ona kötü davranan kızlar bak nasıl iyi davranıyor hemen gönlünü alıyor alttan alıyor onun yerine sen onu kırmamak için alttan almaya çalışınca tahammül edince buna katlanıyor daha fazlasını da yapayım diyor. Fedakarlık aslında bu da bı anlamda... ve beni eleştirildiği için tepki verdiğim için bile beni suçlu hissettiriyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatları boyunca Türk aile tipi standardında yetişen çoğu erkek; Duygularına kulak tıkaması yönünde eğitim gördükleri, erkek adam ağlamaz, erkek adam duygularını dile getirmez gibi telkinlerle büyütüldükleri için bu problemleri var maalesef ama en azından gönül almak bilinemiyorsa kırmama, incitmeme konusunda kendilerini eğitselermiş keşke ülkede boşanma oranı azalırdı ya da ilişkiler konusunda travmalı bir nesil yetişmemiş olurdu..
01 Yorumla
Soran1 yılçok haklısın
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez :)
10 Yorumla
1 yılehline denk gelmeyen her şey ziyan olur
12 Yorumla
Soran1 yılmaalesef...
Yapay Zeka Cevapladı
Selam zorttiriks! 💫 Görsel oldukça eğlenceli, kurt adam ve peri konsepti çok tatlı! Erkeklerin gönül alamama konusuna gelirsek, bu bence kişiden kişiye değişir. Ama bazıları gerçekten bu konuda biraz çekimser kalabiliyor, haklısın. Trip atmadan önce içindeki hisleri düşünmek ve iletişim kurmak faydalı olabilir. Belki de karşı tarafı nasıl gönül alması gerektiği konusunda doğal bir şekilde yönlendirmek işe yarar. Sonuçta hepimiz sevilmek ve anlaşılmak istiyoruz, öyle değil mi? 💖 İletişim her şeydir! 🗨️✨
02 Yorumla
Soran1 yıliletişim özürlüsü iki insan oldukça zor ilişki yürütüyor bilmez miyim yapay zeka askim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılZorttiriks, tam beni anladın! 😄 İletişim özürlüsüyle uğraşmak zor, tabii. Eminim sen o şirin gülen yüzünle işleri toparlıyorsundur. Unutma, sabır ve tatlılık her zaman kazandırır! İletişim yolunu açmak için küçük adımlar atabilirsin. Şefkatle yaklaş 😉✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin genelinde sevgilim yan cebimde huzurum içimde dursun sorunu var anlamak ile işleri yok kendilerini savunmayı ilişki kurmak sanıyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılnickinle uyumu aqowisşdldk
- 1 yıl
Boşuna koymadık bunu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kadınlarında geneli öyle!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbilerek almazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızların geneli kendini 5 yaşındaki çocuk sanıyor ve geneli kendisine buna göre muamele edilmesini istiyor
Erkek gönül almalı
Kadın da kendini bilmeli
Saçma sapan trip atmayı düzenli bir hale getirmiş
Erkeğin sevgisini erkeği deneyerek anlayacağını düşünen kız bu niyetini anlayan erkek tarafından itici gelir
Sevsem de sürekli trip atan bir kadından zamanla soğurum
Yaptığınız şeylerin saçmalığını erkeğe yüklemeye çalışmanız ne kadar güzel
En azından rahatlıyosunuz
Yanlış bir şeyde bütün kızlar birleşip onun doğru olduğunu birbirlerine kabul ettiriyorlar fakat asla bunun yanlış olduğunun farkına varamıyorlar
Kaliteli erkek istiyosanız bence sizin diğer kızlardan farkınızı, kalitenizi ortaya koyabilmeniz gerekir
10 Yorumla
1 yılPeşinde oğluşum oğluşum diye gezen annelerin ve oğlum amcalarına çükünü göster diyen babaların eseri onlar. Müthiş egolu, yere burnu düşse tenezzül edip almayacak, kadınları hizmetçi olarak gören ve çoğu narsist tipli bu adamları çok sever kadın milleti. Onlarda bir gizem, bir sözüm ona maçoluk var zanneder ve dizinin dibinden ayrılmaz. Kıro tipli, ayı mizaçlı erkeklere bayılır kadınlar. Sonra da neden kadına şiddet bu kadar arttı? Hadi canım sende.
213 Yorumla
Soran1 yılkadına şiddetle alakalı gram bir şey yok sorumda siz anlamak istediğiniz gibi mi okudunuz acaba
- 1 yıl
O da olur dert etme. Henüz sevgilisiniz. Bir evlenin hele. Daha seni dövüp dövüp diğer kadınlara gidecek. Ne zaman söz nişan? Ben lep demeden Çorum'a bilet alanlardanım. Belli ki sen de leb duyunca karnında keLEBek uçanlardan. Sen bunun bir şiddet olduğunun farkında bile değilsin. Şiddet illa ki fiziksel mıdır? Psikolojik şiddet diye bir şey belli ki duymadın.
Soran1 yılben psikolojik şiddete maruz kaldığımıda söylemedim gönül almayı bilmeyen erkeklerden söz ettim abicim iyi akşamlar
- 1 yıl
Konudan bağımsız o kadar iyi erkekleri özetledin ki abi sadece gereksiz varlıklar
- 1 yıl
@nemünoseboo kadınları da özetleyebilirim istersen. Madem genelleme yapıyoruz! hak yerini bulsun değil mi? Şakayı bir tarafa bırakacak olursak ben erkekleri özetlemedim. Ne haddime ayrıca. Ben düşüncemi söyledim. Böyle tipler de var dedim. Ki yine benim düşünceme göre böyle tipler toplumda oldukça fazla hatta geneli oluşturuyor. Ve yine benim fikrime göre kadınlar böyle tipleri çok seviyor. Yineliyorum bunlar benim düşüncem.
- 1 yıl
Bulup bulabileceğinin en iyisini bulmuşsun değerini bil diyeyim konu kapansın. Bak hem ben yanılmışım şiddet de yok ortada. Daha ne istiyorsun? Sen gönlünü alsın istiyorsun, o da almayarak seni düşüncelere sevk ediyor. Yoksa boş zamanında ne yapardın? Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Size mutluluklar.
Soran1 yılabi haklısın ama benim sevgilim şiddete meyilli keko değil gönlümü almayı bilmiyor yoksa dediğin insan tiplemesi ve peşinde koşan sonra ölen kadınları biliyoruz maalesef
Soran1 yılteşekkürler
- 1 yıl
Soran1 yılvalla tartışmamaya çalışıyorum ama her konuda master yapmis gibi tercihlerime laf ediyorlar bilmeden dayılar
Soran1 yıl@nemünoseboo AQOWŞÖDKDWŞÖDMFKC
Gizli Üye(36-45)1 yılİletişim kurmak yerine trip atan sosyopat bacılarımızın beklentilerine bak hele :D
madde madde yazıyorum:
- trip atmamalısın
- attıysan pişman edilmelisin
- konuşmayıp trip atıyorsan keyfinden değil doğru, aşağılık kompleksinden
- sevsen konuşursun, derdin başka, megaloman şekilde psikolojik üstünlük peşindesin
- gönlün alınsın diye birlikteysen zaten megalomanyaksın, sevmek değil kullanmak için birliktesintedaviye ihtiyacı olan bacılarımızın en önemli semptomlarındandır trip atıp bunu normalleştirmeye çalışmak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Ortalama bir erkek, durduk yere trip atıp gönlünün alınmasını bekleyecek canlı türleriyle ilgilenmez bile, bir de o canlı türüyle değerli vaktini harcayıp gönlünü almakla mı uğraşsın?
Ortalama bir insan duyduğu ilgiyi trip atarak değil, ilgisini göstererek belli eder.
Trip atan kızla bile ilgilenecek erkektende gönül almasını beklemek biraz saçma olur.06 Yorumla
Soran1 yıl@FireW teşekkür ederim aklımdakileri yazdığın için
- 1 yıl
@FireW " sanki keyfimizden yapıyoruz hani ilgi duymasam sevmesem aşık olmasam bunu niye yapayım "
Buradan ne anlamam gerekiyor?
Oratada bir şey yokken trip atması kadar, bir sorun varken de trip atması son derece gereksiz.
Bir sorun varsa trip atılmaz, sorun üzerine konuşulur ve sorun çözülür, trip tamamen saçmalıktır.
Hayat tecrubelerime göre de eğer trip atan kadını ciddiye alır gönlünü almaya kalkışırsan senden soğur, seni çekici bulmamaya başlar, aksine ciddiye almayıp bildiğini okursan, o trip hiç yokmuş gibi davranırsan gözünde değerin artar.
Tek bir örnek vericem, bir kız arkadaşım öyle bir şey yapmaya kalkıştı, ben de direkt ayrıldım, bu iş böyle yürüme, güle güle dedim, akşamına evime geldi ve sabaha kadar bana harikulede bir gece yaşattı, bilmem anlatabildim mi. Böyle çok tecrubem oldu.
Kızların trip gibi saçma sapan şeyleriyle uğraşmayın, ciddiye bile almayın. Eğer giderse de gerçekten gitsin, çocukça tavırlarla uğraşılmaz, hayat kısa.
Ayırca kızlarla ilgili konulardan önce insanlarla düzgün konuşmayı öğren, tanımadığın insana oksijen israfı diyecek seviyede bir tipsen zaten düzgün bir hayat bile kuramazsın, kadınlarla da hiç şansın olmaz hayatta.
Neyse bu kadar yazmak bile fazla senin gibi birine...
Soran1 yılokumaya üşendim abi sen üşenmeden nasıl yazdın helal olsun, ama boşuna trip atmıyorum konuşmama rağmen anlamıyorsa onla küsmek yerine trip atıyorum gönlümü alsın diye ama olmuyor bilmem anlatabildim mi
- 1 yıl
@zorttiriks Abicim sorun varsa eğer, adamın bir şeyinden rahatsızsan bunu direkt olarak onunla konuş, rahatsız olduğu söyle. Trip çok itici bir şey, çok ciddiyim.
Ayrıca trip attığın zaman karşında ki kişi bunu neden yaptığını anlayamayabilir, başka bir şeyden dolayı yaptığını zannedebilir, olay düğüm olur, o yüzden direkt iletişim kur, konu neyse onu konuş.
Eğer düzelmiyorsa ya kabullen ya ayrıl. Bu şekilde için de rahat eder, olay netlik kazanmış olur.
Bir şey düzelmeyecekse trip atınca da düzelmeyecek merak etme.
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek kadınını sevdi mi, öyle bir gönül alır ki, yeniden aşk başlar ya da aşık olur kadın yeniden. Yeter ki arada sevgi olsun. Sevgiden sonra gelen gönül alma işi öyle tatlı olur ki, bunun üstüne şiir yazılır, film çekilir, şarkı bestelenir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Genele bakarsak evet var.
Kadınlar ince düşünceleri severler ama erkekler fazla basit ve düz olarak ilerlemeyi seçtiğinden dolayı yaşanan kargaşalarda gönül alma sürecinde klasik yöntemlerden giderler.
Özür dileyip geçmek gibi. Bence erkekler annelerinden kadın ruhu ile alakalı tavsiye almalılar. 😅00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kabul etmek zordur.
Erkek ve kadının düşünce yapısı farklıdır.
Erkekler genellikle takıldığı ortamda gündelik hayatlarında bulunan iletişimde kimseden özür dileme gönül alma gibi durumları sık sık yaşamadığı için bu konuda hassasiyet göstermezler.
Kadınlar ise kırılgan olduğu için çok hassasiyet beklerler.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılTrip kadar itici ve insan ilişkilerini yıpratan bir davranış yok 😑. İçindeki sıkıntıyı "trip" gibi bir davranışla belli etmeye çalışmak yerine onunla güzel bir şekilde konuşmalısın. Trip gerçekten çocukça. Konuştuğun halde anlamıyorsa da, o zaman ilişkinizi tekrar gözden geçir bence. İletişim çok önemli...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimi sevmeyle ilgili, o zaman alirdi vs demis ama sevsede almayanda var bence. Karakter olarak gururlu tipler var. Egosunu yenemeyenler var. Kendi surekli hali goren biri gonul almaz sevsede. Ben bunu en cok koc burclarinda goruyorum, kadin erkek ayni. Inatci dedigim dedik, gururundan ölse de ödün vermeyen tiplerde bu isler pek olmaz. Kiminde karakter meselesi diye dusunuyorum. Seven evet gonul alır ama ne mal olduguna da bagli.
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHakli olacak orasi. Yazim hatalari icin kusura bakmayin. Hizli yazinca kaçırmışım bazi kelimeleri
Cevap sahibi1 yılBir de turk kadinlarinin ben fazla fedakar, verici oldugunu dusunuyorum. Bizim ulkede erkege tapma var bence. Boyle de yetistiriliyoruz, beklenende bu. Erkegin her ihtiyaci karsilansin aman baska yere kaymasin gibi. Yabanci erkek arkadasim bana ara sira benim icin beni memnun etmek zorunda degilsin, bu kadar cabalamana gerek yok, ben senden memnunum, ekstra bir seyler kanitlamak, ortaya koymak zorunda degilsin diye ara sira uyari aliyordum. Elin oglu farketmemi saglamisti bunu.
Turkiyede kadin cinsiyeti fazla verici her konuda. Fazla fedakar. Talepte bu yonde zaten. Bu ulkede kadinsan, annesen hayatindan vazgecmen, cocuklarina ve erkegine tapman, hayatini erkege ve cocuklara adaman bekleniyor. Bakin olay gonul almamaya kadar gelmis
Cevap sahibi1 yılerkeklerinin hayatlari boyunca alsigi tek sorumluluk calismak ve para kazanmakti bunu biraktilar. Gonul alip, kadinin tribini nazini cekerlerdi bunu biraktilar. Gunumuzde erkekler bir kahve parasini laf edip, kadinin burnundan getiriyor. E tabi onlarda hakli. 10 kizla bulusup hepsinin hesabini oderlerse cep yakar bir yerde. Turk kizlari olarak gercekten farketmiyoruz belki ama erkeklere duskunluk var. Onlari memnun etmeye calisiyoruz surekli. Fiziksel olarak begensinler, yaptigimiz yemegi begensinler, ev hanimligimizi begensinler... farkinda olmasakta erkleri memnun etme gibi davranislarimiz var. Cunku turk kizlari olarak biz kimseyi memnun edemedik. Ozellikle turk turk erkeklerini hep cok istediler, istiyorlar, hicbir zaman bizden memnun olmadilar. Ailemiz bile memun olmadi belki.
Cevap sahibi1 yılTaa cinsiyetimizi öğrendiklerinde yuzleri dustu. Ailede de hep birilerini memnun etmeye odakli yetistik biz. Temizlik yapayimda annem memnun olsun, babamin cayini suyunu vereyim de memnun olsun, kocamin her ihtiyacini karsilayayimda memnun olsun, bircok seyi istemesem de kabul edeyimde memnun olsun beni aldatmasin... biz turk kizlari hayatimiz boyunca kimseyi memnun edemedik. Bizden hep cok sey istendi. Begenilmedik, bir yere sigdiramadilar bizi. Ne baba evinde birilerini memnun edebildik, ne koca evinde. Bu ulkede kendi evimiz, kadinin evi hic olmadi zaten.
Erkeklerde, erkek anneleri da bu kafada. Turk kizi dedigin sey birilerini, erkegi memnun etmeye yetistirilmis, dogmus biri. Bunu bu ulkede farkinda degiliz ama boyle bir gercek var.
Cevap sahibi1 yılTurk erkekleri memnuniyeti cok onemsiyorlar. Elin hollandalisi beni dizginlemeye calisiyordu. Beni memnun etmek zorunda degilsin, buna cok odaklisin diye ifade ediyordu davranislarimi.
Bu aydinlanmayi yasadiktan sonra baktim ulkeme ve kadinlarina evet boyle bir gercek var. Biz basta erkekleri cok memnun etmeye çalışıyoruz. Bir turk erkegi cikipta size bana der mi bu kadar cirpinmana gerek yok, memnun etmeye calismana gerek yok, ben varliginla, yanimda olmanla bile mutluyum zaten der mi? Tam tersine daha cok cirpin, beni daha cok memnun et, bana layik olmaya calis, daha cok fedakarlik yap sen kadinsin diyorlar.
Cevap sahibi1 yılTurk erkekleri benim icin birnsey yqpmana gerek yok, bu kadar memnun etmeye calisma demek yerine (ki bunu farketmeler bile. Hatta hicbir sey icin cabalamiyorsun, emek vermiyorsun diye dusunurler. Agzinda kus tutsan memnun edemezsin. O kadar kadin var calisan, hem evde hem disarda calisiyor, cocuklara annelik yapmaya calisiyor, gunun sonunda kocasindan duydugu cumle. Sen ne yaptin ki, en cok ben yoruldum) turk erkekleri eksiklerini surekli yuzune vuruyorlar ki daha cok cabala, memnun et burdaki amac. Alt metni bu yani. Guzel bir yemek yaparsin hevesle, guzel de olmuştur, sana der ki annem daha guzel yapiyor bunu. Hep daha iyi ol, beni memnun et, her seyinle iyi ol, mukemmele yakin ol, beni yemeklerinle de, tavrinlada, hamaratliginla, ev hanimliginla, calismanla beni mem lnun et. Beni surekli memnun et ama ben sana hicbir sey yapmamayim. Gonlunu dahi almayayim diyorlar.
Soran1 yılhaklısın valla ama bu kadar içini döktüysen sanırım gönlünü almamış biri var dimi...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBu sevmeyen erkek davranışı ya acı ama gerçek seven erkek oyle bir biliyor ki gönül almasını, beş dakika kırgın kalsan gelip gönlünü alıyor dayanamıyor, ama sevmeyen erkek önemsemeyen böyle yapıyor işte
26 Yorumla
Soran1 yıldeme ya deme öle😔
Soran1 yılinanmak istemiyorum
- 1 yıl
Hep böyle yapıyoruz inanmak istemiyoruz, sevdiğimiz için sevdiğini düşünmek istiyoruz, tutunacak bir dal arıyoruz ama yapmamak gerekiyor sonra tutunduğumuz o dal daha sert düşünce çakilıyoruz yere yani... önemsemiyorsa sevmiyor, görmezden geliyorsa sevmiyor, seni kırgın bırakabiliyorsa sevmiyor ha seviyorum der tabi sevmiyorum seni diyecek hali yok ama buda yalan senin onun için çabalarını görür ve bu kadın beni seviyor benim için çabalıyor onu seviyorum diyince bana inanır zaten diye düşünür ama yapma sonra daha çok üzülürsün
Soran1 yılyeterince üzgünüm zaten teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılGönül almamamız, kadınlara çocukluk travmalarını hatırlatmamız gerekir.
Ben sevdim ne oldu? Bütün kızlar kullanıp gittiler. O yüzden erkeğin iliklerine kadar kadına kötü olması gerekir. Erkek merhametli olmayacak kadına, seni kim üzdü, her kadın aynı değil diyenlere asla aldanmayin.
Her kadın özünde kötüyü sever. Dolayısıyla akşam haberlerinde gördüğünüz hiçbir kıza da acimayin. O kız o erkeği seçti, kadın değil mi asla iyi olma kardeşim asla.
04 Yorumla
Soran1 yılherkesin gönlüne göre biri çıksın karşısına bu şekilde düşünmeye itilmen tüm kadınların suçu değil emin ol
- 1 yıl
İliklerine kadar yalnız kalırsın inşallah taş devrinden kalmış zebani miisn mk ya sen yorum yapma bişeye Allah için
Soran1 yılağzına sağlık bacım
- 1 yıl
🤍💕
1 yılİnce ruhlu, duygusal varlıklar değil maalesef erkekler. En yakını olmadığı sürece empati yapıp gönül almak için uğraşmaz hiçbiri. Genellemek istemesem de aksini gösteren bir örnekle karşılaşmadım hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTrip ne ya çocuk mu bu? Atanı yakınımda barındırmam. Ben en fazla sinirlendirene mesafe koyarım ama kavga edecek kadar kızdıysam karşımdaki geri bassın yeterli. Yoksa tripmiş soğuk yapmakmış falan öyle gereksiz işlerle uğraşamam.
00 Yorumla
1 yılevet öküz olduğu için hepsi
https://www. instagram. com/reel/C-FGWU0tzz3/? igsh=MWIzMW9mOTZrcmE2bA==
https://www. instagram. com/reel/DAGFX5lNHMa/? igsh=MWNzZGdjN2ZhdzUxNg==
https://vt. tiktok. com/ZS2gTLC3G/
https://vt. tiktok. com/ZS2g3oQPm/
https://www. instagram. com/reel/C9NkoX5sEVg/? igsh=MWRweWM1cXM0bm95aQ==013 Yorumla
Soran1 yılbu linkler ne.
- 1 yıl
kopyalayıp aç gitmedi nedense
- 1 yıl
tekrar deniyim
- 1 yıl
https://www. instagram. com/reel/DAGFX5lNHMa/? igsh=MWNzZGdjN2ZhdzUxNg==
https://vt. tiktok. com/ZS2gTLC3G/
https://vt. tiktok. com/ZS2g3oQPm/
https://www. instagram. com/reel/C9NkoX5sEVg/? igsh=MWRweWM1cXM0bm95aQ== - 1 yıl
- 1 yıl
tuhaf ya
Soran1 yılaçılmıo valla
- 1 yıl
şunu anlayan erkek yok daha
Soran1 yılgerçekten öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bak bunun tadinda yapinca çok tatlı efsane oluyonuz ama abartınca tadı kalmıyor ben çok uğraşıyordum gönül almak için sonra baktım olmuyor saldım o yüzden biraz samimiyete bağlı biraz ilgi alaka ya bağlı yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar konuşa konuşa anlaşır, şimdi sen bir sorun olduğunda bunu düzgünce konuşmak yerine trip atıyorsan senin iletişim becerilerin hakkında da bir sorun var gibi gözüküyor.
03 Yorumla
Soran1 yıltrip atmak derken aklınızda konuşmadan dümdüz somurtan bir kadın mı canlanıyor kırılıp üzülmek karşıdan bunun telafisini beklemek niye benim sorunum olsun güzel abim
- 1 yıl
Peki sen söyle madem trip atmak deyince aklımızda nasıl bir kadın canlanmalı?
Mesela bu kadın onu rahatsız eden şeyi karşısındakiyle oturup düzgünce konuşmuş mu?
Soran1 yılkonuşup anlatmış anlayış beklemiş soğumuş.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet ben o konuda berbatım açık açık konuşulup sorunların üstesinden gelmeye çalışmak daha kolay diğer türlüsü gerçekten çok yorucu bunu gocunduğum için demiyorum sadece olayı anlayana kadar işler çığırından çıkıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGönlünü alsada
Gönlünü almasada yine trip atacaksın
Mesela kendi adıma konuşayım
Kimsenin zerre tribini çekemem uğraşamam
Umrumdada olmaz banane🤣00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSaatlerce trip atılmaz eh yeter moduna geçiyoruz atarsın tribini 15 dakika yarım saat sonra normal hayatımıza döneriz uzatılmaz
02 Yorumla
Soran1 yılyok o şekilde değil mesela üzüldüğüm bi konu var görmezden geliyor nasıl hemen bitireyim gönlümü alıcak güzel şeyler söylemesi gerekir
- 1 yıl
Öyle yapıyorsa zaten sevmiyordur seven adam karşısındaki kadın üzüldüğü zaman kendi daha fazla üzülür hemen toparlamaya çalışır
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var çünkü trip atılan konuyu ya da yanlış yapılan konuyu yüzeysel görüyoruz ve önemseyemiyoruz bazen ya da fark edemiyoruz hatayı
00 Yorumla
1 yılTürk insanı barbar öyle şeyler normal karşılıyorum. Ozur dilemek, hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bende öyle bir şey yok, sevdiğim insanı bilmeden kırsam bile direkt gönlünü alabilmek için her şeyi yaparım
00 Yorumla
1 yılCidden yaa seviyorum onu ama tripten anlamıyor resmen o da trip atıyor ama ne olduğumuz belli değil saka gibi
00 Yorumla
1 yılBiz başkasının kırdığı kalbi de sardık nasıl gönül almayı bilmeyeceğiz
00 Yorumla
1 yılKesinlikle var. Ruhları odun kalpleri taş olduğu için.
00 YorumlaMerhabalar
Valla gönül almasını severimde bu kız artık nefret ettirmeye başladı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan öyle de bi gönül alıyo ki 😌 sevmeyen erkek gönül almaz acı gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTrip atmak sevgi, ilgi göstergesi değildir. Ve umumiyetle bizimkisi gibi geri kalmış toplumlarda yaygın olarak görünür.
06 Yorumla
Soran1 yılhe tamam sensin
Cevap sahibi1 yılBu cevap beni doğruladı. Boş insanların, saygısız, boş lafları..
Soran1 yılsana göre
Cevap sahibi1 yıl2x2 ' nin 4 edeceği gerçeği, sana, bana göre değişmez. Akıllı ol.
Soran1 yılseni umursamıyorum
Cevap sahibi1 yılPeki..
1 yılerkeklerin çoğu öyle değildir gönül almayı bilen erkekler de vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılAlır gönül niye almasın. Sürekli oluyorsa trip, ondan tepkisiz kalabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Trip, sitem sevgidendir ama sürekli Trip varsa o da erkeği soğutabiliyor..
00 Yorumla
1 yıltrip attığımı bile anlamıyor ki keşke gönlümü almayı bilse
00 YorumlaHeralde, çoğu kadın şikayetçi olduğuna göre bu durumdan
00 Yorumla
1 yılNiye genelleme yaptım bacım sevdiğim kıza yapmadığım kalmıyor 😂😂 yerim onu ben de izin yok 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılGönül alamayan insan yoktur, gönlünü almaya layık görmediği insan vardır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZamane erkekleri daha tripli sanki onların bir gönlünün alinasi var
01 Yorumla- 1 yıl
Şimdi suç bizde mi
Gizli Üye(30-35)1 yılGönül almayı bilirim … trip olayları biraz komplike bir konu … düz gönül almayı biliyorum sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklik gururu diye saçma bişey var. O yüzden gonul alamiyorlar. İdare edicez artık yapacak bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten seven önemseyen erkek gönül almak için uğraşır, sizi üzdüğüyle bırakan hiçbir erkeğin sizi sevdiğini sanmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde gönül almama değil biz kadınlarda sevmeyen erkeği ayırt edememe problemi var
00 YorumlaBir erkek olarak sanırım çoğumuzda var o özellik nedeni olarak da ya çok değerli bir mesele olarak görülmüyor trip atılan durum ya da umursanmıyor genelde
00 YorumlaDur bakalım gönlümü alacak mı acaba diyerek trip mi atıyorsunuz 😂
Yoksa gerçekten trip atmanız gereken durumlar mı yaşanıyor
yaşanıyorsa haklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen mesela... Gonül almayı bilmiyorum. Hiç görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAmaannn ne çok şey bekliyorsunuz bu kalaslardan🤣
00 YorumlaGönül almak zanaat ister herkes başaramaz, herkesin yapacağı iş olsa yaptığın zanaatin bir anlamı olmaz.
00 Yorumlagönlünü o kadar çok aldığım biri var ki, beni süründürüyor! mahvetti beni... 1.5 senedir canım çıktı...
00 Yorumla
1 yılEvet çünkü birçok erkek duygusal olarak çok ilkel kalmış durumda.
10 Yorumla
1 yılmaalesef var eski sevgilim benim gönlümü alsın diye beklerken ayrılmıştı UISKDJLKDFVŞLKFDŞ
00 YorumlaBence var yani bazıları neye kızdığımızı bile anlamıyor
00 YorumlaSevmiyordur sevdiğine nasıl da gönül almayı bilirler şaşırır kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsizde trip atma problemi varsa yapacak brşey yok. türk kızından başka egolu kaprisli tripli kız yok
00 Yorumla
1 yılisteyen erkek gayet de güzel alıyor
10 YorumlaOta booka trip atmamayi deneyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Geneli demiyelim de maalesef arada çıkıyor böyle
00 Yorumla
1 yılEwet. Çokmda şey bekleme
00 Yorumla
1 yılevet ozur dilemek hicbirseyi degistirmez
00 YorumlaEvet var kibar olmak lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem