2 yıllık iliskimde çık ayrıl 6 ay sonra dön hep laf sokup durdu en son dediği acayip soğuttu bende her yerden engelledim nasıl denk geldiyse mesaj attı gelmiş bana her yerden engelledin tabi burdan yazcam dedi bende engelledim bu nasıl bir insan
Güncellemeler
1 yıl
Evet o yüzden sakın kaldım ama içimden atmam lazım birsey sorabilir miyim
Gerçekleri gördüm ve bunuda dedim laf soktu engelledim her zamanki gibi sandı onun bana yaptığı gibi hiçbir yerden yazamamak neymiş anlasın hayatımdan çıkardım şimdi ne olcak
Olaf o kadar altında ezildim ki birseyi gördüm ama felaket yandı canım o kadar ağladım ki içimde inanmak sevmek yok zerre umrumda değil ne yalan söyleyeyim
Beni yanlış anlamada 2 yıl kendine eziyet etmişsin bi manyağı adam etmeye çalışmışsın şimdide kaybettiğin duygularına yanıyorsun yanmakta haksızsın çünkü bunu bile isteye yaptın kendine o yüzden kendine yeni bir sayfa aç ve kendini değerli hissedeceğin bi ilişkiye başla
Yaşadıklarım düşününce kendimdeki hatayı anladım ben canımı yakanları Allaha havale ettim boş yere bu kişi ya da herhangi başkası yazmasın sadece içimi rahatlatmak istedim teşekkür ederim fikirlerin için bende senin gibi düşünüyorum iyi geceler
Erkekler Ne Diyor
Aşk boş işlerin başıdır
Ruh hastası
Herkes lafının sonucunu çeker
O lafın sonucu değil muhtemelen hep ruh hastasıydıda sen sonradan farkına vardın
Doğru sonradan anlamakta çok kotu
İnsan sevdiği değer verdiği zaman toz konduramaz zamanla artık yapılan sevgiyi değeri aşınca gerçekler gün yüzüne fırlıyor
Gerçekleri gördüm ve bunuda dedim laf soktu engelledim her zamanki gibi sandı onun bana yaptığı gibi hiçbir yerden yazamamak neymiş anlasın hayatımdan çıkardım şimdi ne olcak
Hayatına kaldığın yerden toksik insanlar olmadan devam bir hata dha yapıp belki düzelir diye aynı çukura atlamada
O lafı kendime sindiremiyorum
Bazı rahatsızlardab kurtulmak için birtakım şeyleri görmemiş gibi davranmak gerekir sinirine yenilip yazarsan çamur gibi her tarafına bulaşır
Sakın kaldım engelledim birsey sorabilir miyim.
En doğrusunu yapmışsın sorabiilirsin
Ben hep he he öyleymişim şimdi onun yaptığı gibi yaptım ne hissediyor ve ne yapmak ister
Valla o kadarını bilemem kendini yiyordur herhalde ulaşamıyor diyr
Yaptıklarını anlamış mıdır
Ben onu sevmiyorum artık net
Anlamaz kendi egosu onu her konuda haklı çıkarar pişman olması uzun bir zaman sonra olur
Ne kadar zaman
Bilemem
Ben artık onu çekemem bunu söyledim inanmadı en son söylediğim her kelimeyi düşünerek net olarak dedim
Olaf o kadar altında ezildim ki birseyi gördüm ama felaket yandı canım o kadar ağladım ki içimde inanmak sevmek yok zerre umrumda değil ne yalan söyleyeyim
Beni yanlış anlamada 2 yıl kendine eziyet etmişsin bi manyağı adam etmeye çalışmışsın şimdide kaybettiğin duygularına yanıyorsun yanmakta haksızsın çünkü bunu bile isteye yaptın kendine o yüzden kendine yeni bir sayfa aç ve kendini değerli hissedeceğin bi ilişkiye başla
İlişkimi nerde o kişi
Vardır bir yerlerde bişey bitti diye her şey bitecek değil bu hayatta
Ben artık inanmıyorum
Çok çabuk pes etmişsin aşka inanmiyor olabilirsin de sevgi saygı her zaman bir yerde vardır
Yaşadıklarım düşününce kendimdeki hatayı anladım ben canımı yakanları Allaha havale ettim boş yere bu kişi ya da herhangi başkası yazmasın sadece içimi rahatlatmak istedim teşekkür ederim fikirlerin için bende senin gibi düşünüyorum iyi geceler