Esime karsi ayip mi yapiyorum?

Eşim asgari ucretten bir tik fazla maaşla bir işte çalışıyor oradan bir arkadaşı var arkadaş edindik onun eşiyle de ben arkadaş oldum çift çift takılırdık her neyse konumuza gelelim bunlar iki çalışan karısı memur evlerine 70 80 bin maaş giriyor bayağı bir tutumsuzlar ben de tutumluyum eşimin arkadaşı eşimi sürekli iş de öğle araları yemek yemek için zorluyor ve ben de kızıyorum her gün her gün dışardan yemeye parami dayanır sonuçta ben yemezsem ben tutunmaya çalışırken karşı taraf yerse tek taraflı birikim olmaz ki ( ailem bana evin kirasını veriyor mesleğim yok diye eşimin arkadaşı da işte kızın parasıyla altın alır koyarsınız diyor ama ben altın alıp koyarken eşimin bol bol harcaması hak mı eşim yiyor içiyor ediyor ben kendimden kızmışım yemiyorum içmiyorum direkt biriktiriyorum hoşmu)
Herneyse eşimin bu arkadaşı bana cimri diyorlar eşimin öğle arası yemek yemesine karşı çıktığım için eşim zaten 115 kg oldu obez grubunda ve kaldı ki iş yeri evimize yakın öğlenleri kahvaltıyı ben hazırlıyorum cimri miyim sizce düşüncesiz miyim. Kahvaltiyi hazirliyorum yani disariya para koymasi mantikli mi , esimde beni oyle goruyor sanirim ama biraz dusunse anlar.
Esime karsi ayip mi yapiyorum?