Sevgiliniz olmayan erkek size güvenip bir şey açıklıyorsa siz yanlış anlamayın diye hoşlanıyomudur?

arkadaşlar biz cok iyi anlaşıyoruz ve bu aralar beni kıskanıyor mesaj atıyo hatta ilk kez sır verdi söz ver kimseye anlatmicaksın dedi onun en yakın arkadaşının sevgilisi ve ben en iyi arkadaşız daha doğrusu arkadaştık onun kıskanclıklarından dolayı arkadşlıgımızı bitirdim herneyse benim eski kankam farkında kendi sevgilisinin arkadaşının benden hoşlandıgına ama kıskanıyor istemiyor olamamızı aynı şekilde sevgiliside olmuyo bizin arkadaşlarımızın ikizi bizim beraber olmamızı istemiyor. Bunlar plan kurmuş benim eski kanka bir başka arkadaşını aramız gelin dördümüz cıkalım dışarı demiş ve benden hoşlanan cocuga muhakkak sende gel demiş cocuk anladı bana yazdı ben gitmicem dedi haberin olsun böyle oldu diye hem sinirlendim hemde bana bu acıklamayı yapması üstelik sevgili olmadıgımız halde sizde neden bunu bana söyleme geregi duydu

Sevgiliniz olmayan erkek size güvenip bir şey açıklıyorsa siz yanlış anlamayın diye hoşlanıyomudur?