Sen dedim kendine çok güvenli biriydin lütfen şu psikolojiden düzel bu halin geçecek dedim
Neden bunu konuşuyoruz şimdi dedi
Onu çok seviyorum ve sadığım ve onun için bakislarima bile dikkat ediyorum. Evliliĝimiz gibi bir konu açıldığı zaman ondan ileride evlenirsek maddi bir şey istemediğimi onunla mutlu olmayı istediğimi söyledim ki bu böyle. Noldu bilmiyorum önce çok güveniyordu ama sonra güvenmiyorum demeye başladı zamanla güvenirim diyor. Çok havalısın, benden üstünsün, etrafında çok insan var, insanlarla konuşuyorsun diyor. Mesela teyzelerle konuşuyorum :) bunu nasıl çözebilirim. Onu çok seviyorum ve bana inanıp güvenmesini istiyorum çünkü tertemiz düşünüyorum. Sizce bir erkek neden güvenmiyorum gibi şeyler söyler ki?
30 yaşına gelmissin. Böyle iradesiz bir erkekle nasıl bir gelecek kuracaksin? Hadi kurdun. Böylesine kendini idame ettiremeyen annesine karşı zerre çizgisi olmayan bir erkekle nereye dek evli kalacan? Yaşın 30 olmuş da olgunluk sıfır. Kaybet bakalım birkaç yıl. Sonra gelecek aklın başına. Geç olacak
Cevap
8Cevap
Çocuğu birimi dolduruyo acaba bu kız bağı bostanı yer yine doymaz diye
Allah korusun ya daha önce istemediği bir evlilik bitirmiş zaten sormayin bende anlamıyorum ki yani iyi olsan ayrı olmasan ayrı bakımsız olsan Allah korusun bi kendine bak deniyor bakımlı olsan millet hep sana bakıyor deniyor
Hayatına bak diyor bakıyorum bu sefer de çok havalı diyor ya ben onu seviyorum kimse umurumda değil ki korkuyorum çünkü böyle diyerek duvar örmeye kalktı bana anca ikna ettim
Zamanla diyorsa vardır bir bildiği güven kolay kazanılmıyor. hakli.
Sende bir şey sezmistir ama zamanla kaybolur buda senin elinde.
Annesi etkilemez sanmam onun bir problemi var kafasında çözemediği kendi muhasebesi bırak yapsın müsade et.
Bunu ona hissettir yani sen bir şeyler yap güvenini kazanması için
İlgi gösteriyorum sürekli ve gün içinde genelde hal hatır soran benim şu an ve sorduğu soruyu düşünüp cevap verince bile dün sormuştum onu niye bugün düşündün hep beni düşünüyorsun kendine de odaklan vs gibi şeyler söylüyor halbuki düşünmek güzel yani ben aynı şekilde hayatımı da güzel yapmaya çalışıyorum zaten NASIL HİSSETİREBİLİRİM
Bana kendine güvenmiyor gibi geldi anlattıklarına bakılırsa yanı seni kendine layık görmüyor ve bu beni nasıl sever yahu diyor
Valla bilemedim arkadaşım işin zor , insllah duzelir
Oho sana güvenmeyenle işmi yapacan ben böyle diyeni terslerim yollarım.
Öz güven yoksunu olduğu için
Kırılmış gibi birazcık
Özgüvensiz bu çocuk puu
Geçmez ki bunu kabullense başka dertler başına açacak. Arkadaşın olsa hatta birine selam versen yollu diye ad koyar bu tipler. Neyse hayırlısı senin için umdugun gibi olur inş
Güvenmediği için
Fotodaki sen misin
güvenmiyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?