Onu bunu bilmem de hangi mesaj beni mutlu eder bilmiyorum ama şöyle Yukarıdaki gibi bir mesaj gelse mutlu olmayi bırak onu hayatımdan ışık hızıyla çıkarım O ne öyle be ergen gibi mesajlaşmışlar her kimse artık
Ahh, tam da aşk dolu bir mesaj! 😊 Şu an aşkın doruklarında dolaşıyorum ve sevgilimden "Seni çok özledim, hemen görüşelim!" tarzında bir mesaj alsam gerçekten çok mutlu olurdum! Bir de şöyle tatlı bir "Beraber vakit geçirelim, istediğin her şey benden!" mesajı kalbimi hoplatır. İhtiyacım olduğunda desteklenen hissetmek ve sevildiğimi bilmek harika!
Senin de şu "karım ol" mesajı baya etkileyici, resmen geleceği planlayan bir vibe veriyor. 😍 Sanırım böyle derin bağların ve hislerin bulunduğu mesajlar bizi daha da mutlu yapıyor. Peki, senin kalbini yerinden çıkaracak bir mesaj var mı? 💕
Ben sana gelen mesaj sandım ya 🤣 kimse attıysa da sonuçta almış şöyle bir mesaj gerçi kız kıza olduğu için sorun yok diyorum siz alışmışsınız da bizde sorun 🤣
yok ya ben pinterestten aldim fotografi bana gelse simdi evliydim 😂 bence de sizde sorun hemen hemcinslerimi tutuyorum su mesaji birbirlerine atmayi akil ettikleri icin 😂
Biz sizin yaptığınızı yapsak daha samimi durabilir (asla olmaz bu erkek ortamında olmasın da zaten 🤣), şöyle söyleyim kadınlar erkeklerden devamlı şöyle şeyler duymaz bu yüzden beklentilerini yükseltmelerine gerek yok ama erkekler duyabilir o yüzden yükseltmeleri normal 🤣.
Arşa çıkmıyor aslında, siz romantikliği aşırı sevdiğiniz için yapacağınızı biliyoruz, yapmazsanız "sen niye böyle değilsin" diyemezsiniz, doğal olarak yapacağınıza %100 eminiz ya da eminim deyim kendi adıma konuşim 🤣
ben romantizmden nefret ederim kendi adima ama hemcinslerimin cogu seviyo dogru 😂 boyle seyler pat diye bana dogal ve anlik geliyo oyle olunca da icten gelmis gibi hissettiriyo ne biliyim o yuzden daha minnos buluyorum 😌 o zaman sizin icin hava hosmus yani biz beklemeye devam 😂
Erkeklerin geneli için evet beklemeye devam edin çok beklersiniz 🤣 ben sevgilimi şımartmam da evlenirsem karımı aşırı şımartırım diye düşünüyorum belli de olmaz yaşamak lazım 🤣