İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
"Sana kız buldum" mesajı alırsam çok mutlu olurdum. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve son zamanlarda psikolojim bayağı bozuk. Aşkı aramaya sürekli batıdaki uzak şehirlere (Ege ve Akdeniz illeri) gitmek istiyorum. Aramasam olmuyor, kafam bozulunca arabayla aşırı hız yapıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Seni seviyorum mesajı beni mutlu ederdi. çünkü bu mesajı hiç almadım gerçekten. yani aşk olarak almadım. bunun dışında sevdiğim bir arkadaşım yazsa iyi hissederdim öylesine konuşmak için.
Bir özür mesajı beklerdim sadece bir özür beni yarı yolda bıraktığın ümit verip gittiğin için sadece bir özür dilemesini özür dilemek yetmiyor ama en azından farkına varmasını isterdim
İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
şu an beni bu kadar samimi ve içten olmama ona karşı dürüst olmama rağmen beni s@l@k yerine koyanve bana 6 ay boyunca yalan söyleyen bir KS uyesinden özür mesajı beklerdim açıkçası
Dalga gecmiyorum gecen gun dolandirici aradi yarim saat onunla konustum cok yanlizim kim oldugu ne oldugu onemli degil biriyle sohbet etmek istiyorum lisee gidiyorum biliyosunuz tatil uzadi annem deprem var diye bir yere gitmeme izin vermiyo yazsin biri bana bir mesaj
Mesaj almayı sevmıyom ya nefret edıyom almak ıstemıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ay valla her sene tek giriom bu sefer de biri cokda dese hayatim bitanem seni cok seviyorum zeytin GOZLUM iyi ki varsin ruhum amann olmadi be 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Eski sevgilimden nasılsın iyi misin hersey yolundamı gibi halimi hatrımı soran bir mesaj almayı çok isterdim. Hayatım boyunca sadece onunla geçen zamanımda huzur ve mutluluk buldum. O dönem ailevi tonla meselm olmasına rağmen