Merhabalar,
Sevgilimin arabasına binince bana bu şarkıyı açtı. Sarışın olduğumu bile bile yüksek sesle şarkıyı söyledi.🥲 Beni gerçekten sevmiyor mu?
Merhabalar,
Sevgilimin arabasına binince bana bu şarkıyı açtı. Sarışın olduğumu bile bile yüksek sesle şarkıyı söyledi.🥲 Beni gerçekten sevmiyor mu?
Ay bende de aynı şey olmuştu benimki gene yalan attım şarkısını söylemişti ama benimkine sorduğumda senin gözlerin benim yaşam kaynağım olduğu için ep sana bakıyordum ve roman havasi duyunca oynarım romanım demişti. Sende bir sor bakım seninkine ne diycek
Şımarıp giderim diye korkuyormuş 🥲
Bana diyor ki bi de aşkım evlenmek istemeyen sensin, bu şarkıya nasıl alınabilirsin? 😒
Insanın o an begendigidir dikkat çekici olan. Esmeri sarışını yok. Bana göre de kumral olan güzeldir. Ama aklım şaşar gidip esmer de beğenebilirim yani, olur mu olur.
Sarışın kızların Türkiye'deki oranı %8 orijinal olanı geriye kalanı zaten esmer koyu Esmer hiçbir şansı olmaz Mesela ben kumral renkli gözlüğüm Türk kızları da beni beğenmiyor daha çok esmer koy esmerleri erkekleri tercih ediyor
Cevap
21Cevap
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme hiç önemi yok ki sarışın sevmiyorum! 😅
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Sen her yerde dikkat çekersin güzelim ❤️🔥😍😎😎😎😎
Demii yaa 🤍
Esmer kız istemeyen ağzının tadını bilmiyordur
Göbüşlü erkek isteyen de bilmiyordur. Hıhh😒
Hıııh 😒
Asıl sarışının karşısında esmerin şansı yok esmer esmer diyen erkekler net yalan söylüyor sarışın görünce ağzının suyunu silmek için peçete yetmiyo
Şımarmayım diye mi yaptı diyorsun🥲
Bunlar esmer olsun der durur sarışın görünce aşık olur köpek gibi sürünürler bakma sen 🤣
Evet bence öyle
Ayrılmayayım o zaman. Teşekkür ederim görüşün için 🌸
Rica ederim canım benim gıcıklık olsun diye yapmıştır belkide tepkini merak etmiştir. Eğer öyle olsa kuaförler sarışın olmaya çalışan esmer kadınlarla dolmazdı canını sıkma 🙂
Demii 😘
😍😘
bu şarkıyı bırakıp gideyim ben
Bendeki de o şarkı ama niye böyle görünmedi bilmiyorum 🥲
Neyse, sarışınlar çat işte.
Çatlamıyorum len şlhf dün evlenme teklifi aldım sen çatla şkgkcx
Hömm. Peki.
İnanmış gibi yapamaz mısın? Şkjf nasıl arkadaş bu ya? Boşuyorum seni arkadaşlıktan hıh
3 kere boş ol dimen lazım. s. s
Hıhhhhh😒
höh yani
Beyaz tenden güzeli var mı beeee😌😌 Buarada esmer şarışın farketmez aura önemli hangisi daha çekiciyse bence 🤓
Esmer hastasıyım sarışın beyaz ten itici geliyor bana. Nesrin Cavadzade mesela hatunun ham maddesi
Şarkıyı seviyor olabilir, sana saygısı olmayabilir , seni kıskandırmaya çalışıyor olabilir.
Sarışın ve esmer değilde gözlüklü kızlar ilgimi çekiyor gözlük ayrı bir çehre katıyor
Sarışın varken esmere kim bakıyormuş ki ben onu da anlamıyorum
Beyaz veya buğday tenli ise her türlü dikkat çekiyorlar
orijinal sarışınlar hakkını yemeyelim burcu biricik gibi sarışınlara bayılırım mesela 😍
Ülke genelinde esmer olduğumuz için sarışınların yanında eserlerin dikkat çekme şansı yok
Sarışınların şansı kadar esmerinde şansı vardır..
Bende sarışınım. Ama esmerleri daha seksi buluyorum. Erkeklerinde böyle görmesi normal.
Çekmez.. Yanında figüran gibi kalır, başrolü sarışın olan alır
Hangisinin kalçaları güzelse o ilgimi çeker. Renk fark etmez yani!!!
Esmer için dünyayı, sarışın için esmeri yakarım.” Demişler..
esmer kadınlar genellıkle kürt veya zencı oluyor zencı secenegı tamam ama kürt kokar ya
Her birinin güzelliği ayrı dır bence ama engüzeli.
Sarışınlar dikkat çeker hep
Sarışın kızlar
🥳🥳🥳
Tersi olmasin o 😅
Çokluk içinde dikkat çeker sadece 😅
yoktur
esmer candır
İllaki farklı oluşu ile dikkat çekerler
İkisi de güzelse bakılır
Sarışın esmer fark etmez insan olsun önce
Şans yok
Sarışınlar cat cat