Daha çok bağırarak giderler. Sessiz kalacak kadın az gibi.

Daha çok bağırarak giderler. Sessiz kalacak kadın az gibi.

Kadınlar susarak derken zamanla yavaş yavaş mücadele etmeyerek ilişkiyi kendi içinde bitirir sevgisini bitirir genelde bunun için derler yoksa giderken asla susmaz manasında değil
Aslında artık söyleceği bir şey kalmadığında anlaşılır olmanın yolları tükendiğine, nasıl desem konuştuklarının artık bir önemi olmadığını anladığında kırıldığından susmayı tercih eder, diye düşünüyorum. İnsanların susma nedenini de gözlemlediğim kadarıyla açıklıyım. Bir insan, cahil olduğu için de susabilir, bilge olduğu için de öfkeli olduğu için de susabilir, sevdiği için de küstüğü için de susabilir, sürpriz yapmak istediği için de sırası geçtiği için de susabilir, sırası gelmediği için de güçsüz olduğu için de susabilir, güçlü olduğu için de. Susmak içinde gizemi barındırır. Kimse kişinin niye sustuğunu bilemez. O nedenle susmak kişiyi bazen sorunun bir parçası yapar, bazen de çözümün... Bazen korkaklar susmayı seçer, bazen de cesurlar..
Rica ederim.
Susarak giden kadın en fazla acı çeken taraf olur. İçindekileri dökemeden, kendini açıklayamadan gitmek ve emek verdiği bir ilişkiyi susarak bitirmek zorunda kalmak bir kadında en büyük travma etkisi yaratabilir, intihar gibi bişey bence. Tecrübeden söyleyebilirim ki siz siz olun kızlar asla susarak gitmeyin.
Kendini bilen, kişiliği oturmuş kadınlar giderken bile kalitesinden, duruşundan ödün vermezler.
Kaliteli kadınlar hariç anlaştık:)
Cevap
3Cevap
Son bir umutla bağırdığımız oluyordur, tabii. Ama sözünün doğruluk payı var.
O umut ne için? Hınç almak mı yoksa anlamasını sağlamak mı?
Duruma göre her ikisi de.
Kadın susarak gider doğru aslında
Çünkü kavgasını önceden yapıyoruz, savaşı önce veriyoruz birşeyler bitmeye başlayonca köşemize çekilip sessizleşiyoruz.
Bağıra çağıra gittiysen dönme ihtimalim vardır ama sessizce çekip gittiysen geçmiş olsun.
Evet yalan tarafı var biraz. Yani her kadın aynı değil. Benim susarak gittiğim de oldu, bağıra çağıra ağzına ederek gittiğim de.
Seni asabi düşünemiyorum:)
Öyle hissettim sende.
Giden kadın ister ses çıkartsın isterse sessizce gitsin. Kadını gönderen kişi hatasını anlayıp aynı davranışları başka kadına yapıyor mu yapmıyor mu o önemli..
Kadınları yıpratıyorlar sonra tepkilerimize kızıyorlar…
Çok doğru. sessizliğe bürünen kadından korkun.. bağırıyorsa bir kadın zaten çabalıyor demektir..
Hangisi doğru. Sessiz olan mı bağıran mı?
Erkeklerin genelinin karşısında sessizce uzaklaşmak en doğru olanı.
Çok sıkıcı olur.
Uzaklaşmak derken.. tam olarak uzaklaşmak anlamında kullandım
..
Kadın ilişki içerisinde ne kadar çok fedakarlık yaparsa o kadar öfkelidir bu yüzden kızlar üslubunuzu bozmadan hayır diyebilmeyi öğrenmeye çalışalım ki giderken de dönüp ben bunu yaptım niye böyle oldu diyip kendimize öfkemizi karsi taraftan çıkarmayalım kimse mükemmel değil erkek de olsa ama herkes günün sonunda kendinden sorumludur
Bağıran kadın gitmiyordur hala birşeyleri değiştirmek için çaba harcıyordur. Susarak gitmenin ne olduğunu biliyorum. O yüzden gerçekten giden susar bitirmiş olan tekrar geri dönmeye ihtiyaç duymaz. 😃
Bir kadın kolay kolay bağırmaz. Haksız veya haklı fark etmez birşeyleri değiştirmek için karsisindaki adama son şans tanıdığının ilanıdır eğer bağırıyorsa
Hayır susacak noktaya gelmişse gerçekten içinde her şey bitmiştir ve o gidişin dönüşü aslaa olmaz
Yoo doğru. Kadın bağırıyorsa umut var demektir. Artık sessizleştiyse umut bitmiş ve gerçekten gitmek istiyor demektir.
Balık kadını içinde öyle diyorlar. Ben konuşmadan gidemem. Kim böyle tespitler yapıyor. Her şey olup bittikten sonra susarak gideriz.
Kadın gitmek istemediğin de bağırır. Eğer gitmek istiyorsa susar
Sessiz derken tepkisiz deme istiyor eğer öyleyse kadın için her şey bitmiş oluyor.
Hayırlı olsun. Gidene kal demeyeceksin, hayatina devam edeceksin
Aldatıp ihanet edilen kadın susarak gitmez yakıp yıkıp gider
Susarak giden koşarak gelir susarak giden aslında hatalıdır ama kırılmıştır bu şaşmaz gün gelir hatasının farkına varır genelde iş işten geçmiş olur o durumda
Haklı bir kadın giderken susar. Doğru vakitte konuşmayı bekler..
Yo gidişim sessiz olur.
bağıran kadın hala içinde bir umut barındırır fakat bir kadın susuyorsa ne yaparsan yap döndüremezsin onu.
Ha öyle ya da değil ne fark eder ki 🤔
Haklısın ortalığı yıkıp gideriz
Doğru susarak gider 💁♀️
Bazıları için doğru ama gerçekten.
Kaliteli ise evet doğru
Kadın susarak, erkek kırarak gider.
susmuşsam bitmiştir daha da diyecek sözüm yoktur
Ben susarak giderim
Sessiz gider ama intikamınıda sesli alır
Yav ne karı ymis yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?