Evet erkekler kadınlar kadar profesyonel yalan söyleyemez.
profesyonel bir kadın yalanı söyleyin
Evet erkekler kadınlar kadar profesyonel yalan söyleyemez.
profesyonel bir kadın yalanı söyleyin
ben bakire degilim yalanı bu bir yalandır özellikle bu sitede çünkü feminism ayagına erkeklere karşı bakın bizde böyleeyiz diyorlar burası ortaddogu ve 100%70 bakire bunlar ellerinde çanta 3-4 kişi sabah avmye giderler denizi arkasına alıp zafer işareti yapıp kafayı maviye boyarlar ama akşam 8 de mutfakta annesiyle tarhana yapar
kadınların yalanlarından bahsedilen bir soru soruldugu için bu cevabı verdim erkekler için sorulsa iki katı şeyler söylerdim önyargılı olmanı anlıyorum saygı duyuyorum zira ön yargısız insan hayvandan farksızdır bizi insan yapan nedenlerden biri bu
birde politika felsefe ekonomi ve uluslararası küresel olgulardan bi haber olup snapchat faceook whatsap ve iki yazılım bilip kendini zeki sana 18-19 yaşında son derece cahil ergenlere laf yetiştirmek istemiyorum şimdi sana macar devrimi sorsam dudak büzen bonomo gibi bakıp wikipediaya bakarsın veya 1992 adalet bakanı kimdir desem bihabersin
yani benim burada derdin erkekler şöle kızlar böyle degil hiç umrumda degil aşk aşk diye yırrtınmıyorum başka işerim ugraşlarım dertlerim var hergün eşk eşk cııvık cıvık çekemem
birde amerikan filmleri dizileri izleyip onlar gibi konuşan insanları sevmem bizde ona * denmiyor o.. rspu deniyor
şimdi bunlar senin filtreden 10 dk anca geçer ben kaçtım yazma bildirim almayı tıkladım hadi güle güle sen eline telefonu al yorganı çek bol bol mastürbasyon
adam 3ssudeye neler neler yapmış çıkarmış aleti masaya vurmuş vurmuş kırmış amg ))) rezil kepaze etmiş
yazdığım şeyle söylediğin şeylerin alakası yok bu bağı nasıl kurdun bilmiyorum birde amerikalı falan demişsin bu türkçe bir kelime gayette kullanılıyor siyasetin politikanın bakirlikle alakası ne ben bihaber olduğum konu hakkında sana cevap veriyorum sen ise afkuruyorsun yatağına gir ve elini s*kmeye devam et kokuşmuş ')
bence seni rezil etmiş adam cvp vrme ihtiyacı bile duymuyor ayrıca çok cahilsin
Cevap
2Cevap
Paraya bakmıyoruz yalanı
Hiç bir kadından yalan duymadım, umarım duymam da.
Genel söylenen bir yalan var mı diye yorumlara bakmaya geldim 😄
Hissettirmemiş:) demekki
Olabilir, saf bir insan değilim aslında ama insanız sonuçta yemişizdir 😄
Orgazm yalanları en çok bilinen yalanımız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?