6 yıllık ilişkim vardı. Ve acil bakar mısınız?

6 yıldır çıkıyorduk. Ve 2 seneye maddi durumumuz olunca evlencektik. İslami bilinen bir vakıfta kaliyor. Gidip ben ders almak istiyorum demiş. hoca gibi bir şey. İstihareye yatılıyor rüyadaki istişareye göre hareket ediliyor. Ve rüyasında zinaya yaklaşmak cehenneme yeter gibi bir cümleyi söyleyen görmüş. Bel altı bir şey yapmadık ama sonuçta islamda haram ve ben sinirlendim bunu nasıl ders almak için birine anlatiyorsun özel mahremin dedim. Sen 2 rekat namazı bile kılmamak için direnen sen bu mu çikti dedim. 1 ay önce bana arka arkaya bir erkek olarak apt. lsin sal. ksin bey. nsiz diye agzina geleni saydirdi ( Bende hakaret ediyordum) ve o gün net sınırımı koymuştum. Bana ne olursa olsun edemezsin ben isyedgim ederim dedim ( Bunun sebebide 6 yildir devam ediyor belki üstünluk kurarsam susar etmez diyeydi. Herneyse demin bu olayda tartisirken. Bunu nasil yaparsjn diye NE B. K BİLİYORSUN A. MİNA KOYİYİM DEDİ. bildigin küfür etti ve ben gidicem dedigim halde bunu yaptı kafayı yicem yardim edin.
6 yıllık ilişkim vardı. Ve acil bakar mısınız?