“Instagramda X küsür takipçisi olan bir kızdan olur mu?” Vs. sorulara çok denk geliyorum.
Mesela benim şu anda kendi hesabımda 700 küsür takipçim var, gayet düzgün bir kızım.
✨✨
“Instagramda X küsür takipçisi olan bir kızdan olur mu?” Vs. sorulara çok denk geliyorum.
Mesela benim şu anda kendi hesabımda 700 küsür takipçim var, gayet düzgün bir kızım.
✨✨
700 kritik sayı evet bu seviyelerde düşünürler ama 100binler milyonlar zaten kimin ne söylediği ne a.. mında, erkekse si.. kinde olmaz. onun amacı başkadır.
Cevap
9Cevap
Yav aslında dertleri "bu kadar takipçisi olan koz bana bakmaz, çünkü ben eziğim, diğer erkeklerle yarışamam" ezikliğidir.
Doğru
Bir insanın kalitesinin takipçi sayısına göre yargılanmasını mantıksız buluyorum.
Bende cevabınızı mantıklı buluyorum.✨✨
Hep bu adamın suçu
https://www.youtube.com/embed/U1NgEYo9I_A700 takipçiden bişey olmaz 10 bin ve üstü için tartışılır tabi o takipçiyi ne yaparak nasıl kazandığına göre değişir
O kadar çok erkeğin onu görmesi çok gereksiz. Sapığı var abazanı var bunun. Bir de herkese açık oluyor bu kişilerin profilleri ondan kim giriyor kim çıkıyor belli degil.
700 bir şey değil en fazla bir kaç kişi yalamıştır diye takip ederim
Gereksiz insanlar böyle şeylere takılır
işte bırak da ona biz karar verelim :D
Sırf takipçi sayısına göre mi karar veriyorsunuz
Hayır tabi ki takipçi sayısı, takip eden ve edilen sayılarının orantısı, hesabın gizli veya açık olması vs. sadece bir ön eleme. Elbette ummadık taşın baş yarabildiği gibi negatif önyargıyla yaklaşılan kadınlardan da çok pozitif sonuçlar çıkabiliyor ama örneğin barda tanışıp evlendiğin bir kadın tarafından genellikle barda tanıştığı bir adam ile aldatıldığın için bunlar düşük ihtimal, taş çatlasa %10. E kimse de hayatını %10'luk bir ihtimal üzerine inşa etmek istemiyor elbette..
Çok takipçisi olandan da az olandan da korkulur
ne alaka ki? ne diyorlar
Takipçisi çok olan erkek veya kızdan ciddi ilişki olmaz vs. Diyorlar.
Hiç gerek yok
Senmisin o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?