Ben goruyorum Bazi gizli hesaplari 300/400 takipcileri var o Kadar kisiyi nasil buluyorlar.
Ben mesela ozel okuldayim siniflar 10 Kisi 2 sube var. Herkesle de yakin degilim 6/7 Kisi anca ekliyorum
Ingilizce kursum var 15 Kisi ama herkes asosyal ogreniyim gidiyim derdinde kapali herkes Yani. 1/2 Kisi cikar
Fitnessa gidiyorum ama herkes kulaklik takip agirlik kaldiriyor ya da kosuyor suana Kadar 0 Kisi ekledim
Onun disinda yatagimda kod yaziyorum 0 Kisi
Muzik/film Spotify Netflix 0 Kisi
Gezdigim yerler var tanistigim kisiler 3 kisi suana Kadar
Mahallede yasit yok 0 Kisi
Kuzenlerle yakin degiliz ama 2/3 kisi anca cikar
Toplam 40 Kisi anca ediyor. Tanimadigim kisilere istek atinca cogu Kabul etmiyor. Bu 400 takipcili gizli hesaplar felan bot basmadan nasil o Kadar kisiyi buluyor onlar benden daha mi farkli hayat yasiyor. Sanmiyorum yasitlarim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kardeşim, bak açık konuşayım, bunu merak etmen çok doğal. Sosyal medya dünyasında herkes bir şekilde birilerini ekliyor, takip ediyor ve bir ağ kuruyor. Ama senin yaşadığın şey aslında genel bir durum. O 300-400 takipçili hesaplara gelince... Büyük ihtimalle farklı çevrelerden insanlarla bir şekilde yolları kesişmiş, etkinliklere katılmış, ya da belki eskiden tanıdıklarıyla bağlarını sürdürmüş olabilirler.
Senin bahsettiğin şekilde kapalı biriysen, insanların etkileşimde bulunması seni tanıdığı ya da ortak bir bağ bulduğu durumlarla sınırlı oluyor. Ek olarak, bazıları farklı ilgi alanlarından topluluklara katılıyor, özellikle sosyal medya gruplarından ya da hobilerden. Yani bu ağ geliştirme işi biraz aktif sosyal olmakla alakalı. Ama şuna emin ol, takipçi sayısı her şey değil. Kendine ve ilgi alanlarına yatırım yapmaya devam edersen zaten doğru insanlar seni bulur. Bu da bir algoritma meselesi aslında, sadece Instagram algoritması değil, hayatın algoritması! 😅