takipci hilesi falan yapmak istemiyorum
Sadece sayfamın büyümesi takipçi ve begenilerimin artmasi icin neler yapabilirim
Sadece sayfamın büyümesi takipçi ve begenilerimin artmasi icin neler yapabilirim
Cevap
12Cevap
İlgi alanlarına göre ve oluşturmak istediğin takipçi kitlesine göre sayfalara gir ve o sayfaları takip edenleri takip et onlardan gt yapanlae olacak mutlaka gt yapmayanları takipten çık. Daha sonra istatistiklerini kontrol et sık sık. Postlarına ilgili etiketleri ve konumları ekle. Günlük post atmaya çalış ki insta seni keşfetine alsın
Fotograf paylasirken altina hashtag ekle. Sonra eger giyim kiyafet guzel giyiniyorsan onlari giyip paylas. Aldigin butikleri etiketlerin ya da kullandigin makyaj urunleri. Son zamanlarda moda insanlar takip ediyor bu tur siteleri. Ama komedi gibi sayfalarsa buyumesi zor olur
Genelde kredi kartı ile raklam alıp reklan verince oluyor.. hızla geliyorlar bir video çek onu geniş kitleler için reklam al yayınla kısa sürede saglam takipçiler gelecektir..
BÜYÜK SAYFALARIN GÖNDERİLERİNE YORUM YAP. ÖRNEĞİN PİCNESİL YA PİCSÖZLÜK
İnan aynısını bende istiyorum tasarımlarımı paylaştığım sayfa işin ama sadece 3 takipçim var 😭
Senin için üzüldüm istersen hesabini ver takip edeyim
Olur bende seni takip ederim @dna_design0
Çok beğeni alan paylaşımlara gt yazanlar gibi daya sende gt
Atacağın fotoğraflars dikkat ederek atarsan o beğenilerle zaten keşfete düşersin öylelikle çoğalabilir
sürekli aktif ol hikalerde, postlarda falan ( # ) kullan postlarının altında ve büyük sayfalı sayfaların yorumuna gt yaz
Çağrı Taner' in gönderilerinin altına gt yaz hilesiz gerçek takipçiler gelir hemde çok fazla.
Ateşli erkeklere istek at mesaj at deki bana takipçi yolla😂
ul n takipçiyi ne yapıcan sanki boş boş 1000 takipçi kasıyorlar abazalardan kuduruklardan sonra gtleri kalkıyo bir de utanmadan gereksiz benim 500 tane var ama tanıyorum en azından
Çet sohbet sayfalrina gir insdm adresini yaz bak bakalım ne oluyor
Takip edip takibi bırak
Göğüs dekoltesi ver, hemen gelecekler.
ben doğal bir takipçiyim mesela
profilini açık yap ve güncel resimler paylaş
Yaz takip edek
harleyquiinw
Dans et salla biraz bekle gelirler
Takip et çok kişiyi beğen gelir takip istekleri
karışılıklı demelisin
soyunmadan çok zor
takip gruplari var ❤
gt kas
Ne gereksiz şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
İnstagram hesabında tek bir paylaşım yapmana rağmen an itibariyle 1.029 takipçin var, daha ne istiyorsun :)
Instagram'da daha fazla takipçi için;
Başarılar.