İstediğim o mutlu pembe hayallerin gerçek olmadığını gördüm peki madem terkedilceksem, ihanet yalan vs vs gibi şeyler yaşayacaksam o zaman neden sevgiliye ihtiyacım olsun
Siz de aynı fikirde misiniz
İstediğim o mutlu pembe hayallerin gerçek olmadığını gördüm peki madem terkedilceksem, ihanet yalan vs vs gibi şeyler yaşayacaksam o zaman neden sevgiliye ihtiyacım olsun
Siz de aynı fikirde misiniz
Merhaba,
Aynı fikirdeyim tam olarak!
Ayrılık aşka ihanettir!
Seven gitmez!
Aşk bitmez bitirilir, durup dururken hiçbir şey olmaz!
Neden bitti ne oldu? Nasıl ayrıldınız?
Eski sevgilimin narsist olduğunu şimdi anlıyorum ve ben bununla aynı sınıfta olcam? onunla nasıl davranmalıyım? ↗
bu soruda sormustum olayların ıklerlemesını bir yorumda detaylı yazıyorum ıstersenız bakabılırsınız
Müsait olunca bakacağım
Sizde bardak catlamadan kırıldı gözü ile bakıyorsunuz insan dert keder mutluluk sevinç bu tip şeyleri yaşamadan büyümez şimdi hata yapicaksin ki ilerde daha mantıklı dusunebilesin
Bu mantıkla yaşamanın da bir anlamı yok ki otur evinde camdan dışarıyı seyret kalbinde kırılmaz böylece ya da çık dışarı herşeye rağmen var olmaya çalış (filozof gibi konuştum be göğdüm kabardı resmen😂)
Öncelikle hislerini anlıyorum, zaman zaman hepimizin kafasında böyle sorular dönüyor 🌧️. Ama aşk biraz da risk değil mi? Sevgi ve ilişkiler genellikle bize birçok şey öğretir, duygusal olarak büyümemizi sağlar. Evet, her ilişki sonsuza kadar sürmeyebilir ama kim bilir, belki de aradığın o pembe hayallerin kahramanı bir köşede seni bekliyordur? 😊
Sevgili olmak sadece evlilikle sonuçlanmasıyla ilgili değildir bence. Beraber yaşanılan anılar, öğrenilen dersler ve paylaşılan mutluluklar çoğu zaman insana çok şey katar. İnan bu yolculukta yeni şeyler keşfetmeye değer! 💞 Unutma, her ilişkiden öğrenilecek bir şey mutlaka vardır. Keyif almayı denemekte fayda var! 🌟
Cevap
5Cevap
Sevgili olmaya gerek var
Nedenini soranilir miyim
Senin gibi düşünüyorum ama takılmak için eğlenmek için yap manita
Bende hayatima kimseyi almiyorum
Daraldım
gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?