17 Aralık 2023'te birini tanıdım. Kasiyerdim o müşteri. Kızlar söylemese her geldiğinde benim kasamdan geçtiğine dikkat etmezdim. Tanışmaya çalıştı, ikna etti, instadan istek attı, buluşmalar derken biz çoktan sevgili olmuştuk. Geçmişte birinin onu instadan aldattığını yakaladığını söyledi sadece. Benim ise hiç sevgilim olmadı tek olsun daim olsun derdim. Çok sinirli, inatçı, dengesiz biriydi ama bana çok iyiydi. Birisine sinirlense, kavğa etse, ailesiyle tartışsa bile iş yerime gelir beni izler ya da benimde durur iyi gelir derdi. Çiçek alırdı, hediyeler ama kasamdan erkek geçse ne konuştun derdi, instamdaki erkekler için ya onlar ya ben diyip sildirttirdi. İş yerindeki kızlar biraz fazla erkek düştünüydü sevgili olanda kasasına gelene yavşıyodu yalan yok. Şunla bunla konuşma dedi, zamanla giydiğime, makyajıma karıştı, işimin 6. ayında ya işin ya ben çık işten dedi, kıskançlığı aşırılığa kaçtı ama ben sevgimden bunları onun sevgisi sandım. Sınava hazırlanmam gerekiyordu ailem çık dediği için 1 senemi tamamlayıp iştin çıkacaktım, onada söyledim. Doğum günümde (işten çıkmadan tam 1 ay önce) sürprizim var diye beni bi yeri götürdü meğer otelmiş kutlucaz dedi içeri girdik. Evlencez nasıl olsa diye başladı ikna etmeye çalıştı 2 saat beni ve oturup ağladı çok seviyorum bu kadar sevmek çok kötüymüş dedi çok sinirlendi çıktım ordan yürüyerek iş yerine gittim istifamı verdim beni aradı hep engelledim bana ulaşamadı 1 hafta sonunda bi numara aradı açtım oymuş yapamam ben böyle dedi dil döktü, vicdanlıyım ben ya da canım ne derseniz diyin bakalım dedim. Marketteki arkadaşların bana bakıyor kıymetimi bilemedin dedi. Kızlara sadece bunu anlattım, sen aramızdaki her şeyi bunlara anlatıyomuşsun diyip 2 gün konuşmamızdan sonra istemiyorum ben dedi o ayrıldı bu sefer. Çok seviyor pişman olur dediğim adam bi ton kız takip etti fotolarını beğendi hepsiylede konuşmuş silmiş çıkarmış eklemiş. Bi ara instadan istek attı kendi fakesinden sildim bi onu hatırlıyorum. Bugün 10 ay oldu. O iyi mutlu ama ben kimseye güvenemiyor ve kimseyi sevemiyorum...
NOT:İş yerimdeki tüm erkeklerle tanıştırdım abilerimle bile sırf kıskançlık yapıp aramız bozulmasın diye, müşteri olup kasamdan sürekmi geçen 3 kişinin birini dövdü ikisini uyardı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle hislerini burada bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bu tür bir ilişkide yaşadıkların hem karmaşık hem de oldukça zorlayıcı görünüyor. Anlattıklarından anlıyorum ki, karşı tarafın kıskançlıkları ve kontrolcü davranışları seni çok yıpratmış. Sevgiden uzak, sağlıklı bir ilişki yaratmak yerine kıskançlıkların ve kısıtlamaların gölgesinde kalmış gibisin. Sevdiklerinle ve çevrenle olan dengeni de buna göre şekillendirmişsin ama sonuçta yıprandığını hissediyorsun. Unutma, sevgi karşılıklı güven ve anlayışla şekillenir; korku ve kısıtlamalarla değil.
Şimdi yaşadıklarını geride bırakmak ve kendine yeni bir yol çizmek için zamana ihtiyacın olabilir. Güven kolay kazandığımız bir şey değil, hele ki böyle deneyimlerden sonra. Kendine bu süreçte şefkatli ol ve zaman tanı. Eğer bu hislerinle başa çıkmakta zorluk yaşıyorsan, bir uzmandan destek almak her zaman iyi bir seçenek olabilir. Kimseyi sevememek hissi geçecek; içindeki değerli olan kendinle yeniden bağ kurduğunda gerçek sevgiyle karşılaşacaksın. 💜