Ben buluyorum tam sonra kayboluyorr falann😂😂👻
Bulamazsak da artık yapıcak bişey yok devamm💃💃💃😂

Bir ikizler burcu olarak özleyince doruklarda özlüyorum bir çaresini buldu mu hayır çünkü yok olmayınca olmuyor elden bir şey gelmiyor özlüyorsun hemde her şeye razı halde ama işte…
Neyse özlemenin bir çaresi yok elinde olan tek şey beyninin en derinlerine kazınmış yüzü konuştuğun şeyler onunla güldüğün her an.
Aslında beklentin yok sadece iyi olduğunu bil yeter diyorsun oda yok.
Özlemenin çaresi yok elden tek gelen şey olanı düşünüp ömrünü devam ettirmek ha şöyle düşün olanları unutur musun?
Unutmazsın ama zamanla vücut o acıya artık alışır hayata mecbur devam edersin kimse hiç olmaz edemem demesin valla nasıl ediyorsun ama aklında hep bi köşede öyle bekliyor.
Ama dediğim gibi belkide ömür boyu seninle olacak belki yaşım çok yok ama unutulmuyor zamanla hafifliyor ama içten içe yavaş yavaş eritiyor her neyse çaresi yok tek çare karşılık ya da zaman makinesi ki onun icadına yetişemem diye düşünüyorum eğer öyle bir şey olsaydı şu an onun boğazına çökmüştüm 🙊ama kırgınlıktan 😂
Annnee bu neee boylee😂😂
Koyktun mu😂🙈
Korktum ikizler öZlemez dıyenler varr😂😂
En çok ikizler özler
Yaaaa gizliyorr muu uyy guduuuu😂😂
Dalga geçme bee valla yoruldum😪
Geçmiyorum kiii😱
Hımmm tamam poliii😂 özlemenin çaresi yok 😕
Çsg seçilmiş😇
Beni özledin yine dimi aşko 🥰
Özlemenin çaresi neyi ya da kimi özlediğine göre değişir.
Mesela ben çocukluğumu özlüyorum halbuki bir leblebi tozu bulup hüpletsem geçecek gibi ama lanet olasıca leblebi tozu hiç bir yerde yok anlıyor musun 🤦♀️
Mesela ben gençliğimi özlüyorum şöyle 20-22 yaşlarımı zayıflayıp o zamanki hallerime dönmeye çalışıyorum ama görev başarırız 😂😂
Mesela ben babamın sağlıklı olmasını, annemin daha mutlu olduğu günleri özlüyorum..
Mesela ben birini çok özlüyorum ama aslında ne kokusunu bilirim ne dokusunu ama özlüyorum oda zaten dermansız dert gibi...
Mesela tırtılı özlüyorum fazla uyuyunca.
Ay ben ne çok şey özlüyorum cevap veriyoruuuum özlemenin çaresi yok olsa zaten özlemezdik özlememize gerek olmazdı 😂
Yinee döktürmüşşşşsüüüünndüüü🙄😂😘😘😘
Cevap
13Cevap
Özlem duyulan şeye göre değişen formüller var. Kafa dağıtan her şey denenir.
Neymişşkiilerr😂
Söylemem
Ama hiç hoşş diiil bana söylememen☹️
🤷
Özlemenin çaresi biran önce kavuşmak. Nasıl hemen kavuşabilirim yollarına bakabilirsin. şu an uçakla bilmem kaç saatte dünyanın öbür ucuna bile gidiliyor. Hadi ona imkan olmasın diyelim 🤔 nasıl imkan olmaz ya. Çaresiz bir şey yoktur, çare sizsiniz))))
Bu parçayı dinleyince aklım başıma geliyo işe yarıyor😃
Ahahaha çok iyii😂😂😂😂😂
Araya özlem girdiyse... Ayşe fatma furkan yusuf da girmiştir... Kural basit
Tabii tabii birilerii şart😂😂
Maalesef... Tabiat boşluk kabul etmez 😂😂
Hayatta her şeyin çaresini bulmak zorunda değiliz. Özleriz özleriz sonra bir sabah uyanmışız ki aaaa o eski özlemden tık yok. Geçmiş gitmiş. Duygulara fazla anlam yüklememek gerek.
Öncelikle kimi özleyeceksin onu bir kesinleştirelim. Sonra el ele tuşup 3 kere '' Selena, Selena, Selena '' diyelim.
Ahhh cok iyi bir çözüm bu 😂😂 ben kesinleştirip sesleneyım😂😂
Merhaba,
Çaresi yok bunun maalesef. Üzgünüm.. :)
Valla bende bulamıyorum ama deli gibi özlüyorum. Bulursan banada haber ver ĺutfen 🤣
Önemli olan özlenilecek adam lazım..
O zaman bulduysam kaçırmıyım bol bol özlüyorum 😂😂
😂
Çareler çaresiz :/ bulamıyorum bende
Bulunca şaapıcaz😂
Kesin şaaapmamız lazım :)
Tamam bende o mesele🤨😂
Bulabilen yoktur bence özlemin çaresini
Buldu bir arkadas tadını cıkarıyouruzz💃💃😂
Ne mutlu sana o zaman 😉
Artık görüntülü görüşme var
Mantıklıı😂😂
Kimi özlüyorsun hocam
Sorma caresızz hastalıkl☹️
Sen imkansızsın sensizlik imkansız diyorsun...
Ahahahah😂😂 yok hiiç o kadar demem😂😂
Sende az değilmişsin 😜
Tadını çıkarmak.
Çok haklısın madem çare yok tadını çıkaralım 🍻😂😂
Kesinlikle. 👍😊
🤗🤗
Kelin ilacı olsa kendi basian sürer bea.
Özlemin özüne bakarsan bulursun.
Çaresi yok...
Keşke bulunabilse.
Özlersin çare yok
Hofffff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?