Aşk İlişkileri İlk buluşmaya dekolteli ve kıp kırmızı bordo bir rujla gelen kız hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sizce? Güncellemeler1 yıl Kızın sarışın oldugunuda göz önünde bulundurursaniz sevinirim 😄 İlk buluşmaya dekolteli ve kıp kırmızı bordo bir rujla gelen kız hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Dekolte fazlaysa iyi düşünülmez sanki 0 0 Yorumla
Dr-Mystic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Fiziksel anlamda ilgi çekmeye çalışan bir kız olduğunu düşünürüm ama ilk buluşmada kanımın ısınmasını sağlayan asıl şey bu olmaz. 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Evet nasıl atarım.. İlk buluşmadan sonra ne giyerse giysin fikir bu olmuştur.. Aşkı unut 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl bakımlı ve beni adam yerine koymuş ki süslenmiş püslenmiş... hoşuma giders 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ben her şeye varım demektir. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyor 0 0 Yorumla
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 94% 1 yıl hiçbir şey düşünmem onu tanımaya çalışırım. giyimiyle karakterinin çok zıt olduğu çok insan tanıdım 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kişisel bakım kılık ve kıyafete önem verdiğini düşünürüm 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Giyim tarzı buysa bir şey diyemem saygı duymak zorundayım 0 0 Yorumla
AresY Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Sarışın kırmızı ruj Aşık olmamak için kendimi tutmam gerek 😄 0 0 Yorumla
burasıneresi34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Nasıl öylemi gidiceksin merak ettim hayır ne olabilir 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Kaliteli ve özgüvenli 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ciddi düşünmüyor derim ne diyeyim ki ☺ 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Arzulu ve istekli olduğunu düşünürüm 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne güzel işte. her zaman öyleyse 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Cami kapısında bırakıp kaçarım 0 0 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. Kendine bakması ve sexsi olması iyi 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. güzel şeyler düşünürüm. zevkli kızdır 0 0 Yorumla
Coolnative41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Pekte umrumda olmaz böyle boş şeylere takılmayın 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eve gidelim mi derim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. aranıyordur 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akşam mesai var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Dekolte fazlaysa iyi düşünülmez sanki
Fiziksel anlamda ilgi çekmeye çalışan bir kız olduğunu düşünürüm ama ilk buluşmada kanımın ısınmasını sağlayan asıl şey bu olmaz.
Evet nasıl atarım.. İlk buluşmadan sonra ne giyerse giysin fikir bu olmuştur.. Aşkı unut
bakımlı ve beni adam yerine koymuş ki süslenmiş püslenmiş... hoşuma giders
Ben her şeye varım demektir. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyor
hiçbir şey düşünmem onu tanımaya çalışırım. giyimiyle karakterinin çok zıt olduğu çok insan tanıdım
Kişisel bakım kılık ve kıyafete önem verdiğini düşünürüm
Giyim tarzı buysa bir şey diyemem saygı duymak zorundayım
Sarışın kırmızı ruj
Aşık olmamak için kendimi tutmam gerek 😄
Nasıl öylemi gidiceksin merak ettim hayır ne olabilir
Kaliteli ve özgüvenli
Kızın amacı farklı derim 😂😂
Ciddi düşünmüyor derim ne diyeyim ki ☺
Arzulu ve istekli olduğunu düşünürüm
ne güzel işte. her zaman öyleyse
Cami kapısında bırakıp kaçarım
Kendine bakması ve sexsi olması iyi