Ben hata mı yapiyorum şu an?

Konuya nerden baslicam bilmiyorum ama soyle teyzemler bize geldi yillardir konusmadigim biriydi ve ogluyla geldi biz ogluyla beraber gezip eglendik derken bir gun sahilde cok yakin bir temasla denk geldik birbirimize cok yakindik oda banacok guzel guluyorsun dilerim hep boyle gulersin vs dedi ben 29 yasindayim soyle bir skinti varki o bana bunu diyince ve cokda ilgi gosterince ben guzel hissettim cunku 9 sene once kaybettigim aşkımı sevgilimi hatirladim onu unutmam yillarimi almisti o ben teyzemin oglunda onu gordum sanki. Biliyorum yanlis ama zaten ben bisey hissetmemistim baslarda tam tersi o bana karsi biseyler hissetmis hep onu soyledi bana sahilde bende bi an düşündum ve galiba bende bos degilim dedi icimdeki yillar once bitmis bir sevgiyi alevlendirdi. onun bana benim ona o gozle bakmam belki yanlış ama oldu bir kere acaba hatami yaptim o gun karsima alip usulünce aramizda biseyin olamicagini bu ilgi alakanin getirdigi sevginin sadece bir hoslanti bir begeni oldugunu bunun ask olmadigini olamicagini soyleyip sussamiydim acaba. hata mi yaptim ona o gozle bakipda Şu an sevgili olmakla

Ben hata mı yapiyorum şu an?