Ben çok güzel olmasam da güzel bir kızım. Kendime bakarım.
Ablam biri ile tanıştırdı, arkadaşının yakıni. Fotoğrafımı görmüş ablamın instagramda, evlilik niyetiyle tanışmak istedi kabul ettim. Adam aslında evlilikteki sorumlulukları üstlenecek yapıda birisi. Fakat bana eski fotoğraflarını atmış😂 Hiç yüz yüze görüşmedik Ekim gibi görüşebileceğiz. Kendisi Almanyada.
3 aydır tanışıyoruz. 1 aydır konuşmuyordum. Doğum günümü kutladı, eve çiçekler yolladı. Annem ile iletişimi harika. Çok yakışıklı da değil ama bana ilgisi büyük. Bugün fotoğraf attı, göbekliymiş. 😣 yaşı daha genç, 33 ama koca adam gibi göbek... Giyimi de yaşlı gibi. Hadi dedim ki değiştiririm giyimini falan ama göbek?
Nasıl denir ki zayıflamasını istemek? Görüşmeden sevgili kıvamına geldik ya. Aklıma tüküreyim. Çok güzel davranıyor diye kandım. Yanlış mı düşünüyorum ki?
Benim yaşım ise 28.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni kandirmis * basabilirzin
Bundan ger türlü dolandieicilik beklenir
Bence bunları düşünme almanyada yasıyomus sonucta akdjdk
Ciddi misin ya? Aslında koşuya başladım senle görüşene kadar dedi ama bugün o fotoyu görünce hayal kırıklığına uğradım. Bebek gibi davraniyor bana, ailemle iletişimi harika. Bunlara bakınca memnunum ama biraz üzüldüm😔 Görüntülü de konuştuk, yemek yaparken uzaktan izledim ama oyle göremedim🤔
bir insanın göbeği var diye ondan vaz mı geçilir. seviyorsan evlen iyi biri olması daha önemli
Evet o açıdan bakınca boş ver diyor insan ama hayattan vazgeçmiş gibi duruyor. Genç yaşta kendini salmamalı insan. Giyimi de 70lik dede gömlekleri. Nerden buldun da aldın merak ediyorum diyesim var
Nolcak göbek oluversjn
Gerçekten mi
Önüne masa koymazsın işte 😅😅
Dalga geçmeyin ya
Bilerek lades demişsin bak bu hayatta en sevmedigim durum kandırılmak biriyle ciddi bir şey yaşıyorsam benden saklaması sonradan ortaya çıkması güven kaybı oluşturuyor bende bu bi göbek sorunu söylersin göbegi erit falan diye göbegide çok da sorun etme sarılken arada biri varmış hissi verir 😅
😭😭😭 ya biraz göbek var diyordu da bu baba göbeği yapmış. Ben de kendi gobegim gibi sandıydım. Göbeği erit nasil diyeyim ki? Hoş olmaz. Giyimi de 70lik dede gömlekleri. Hayır nerden buldun da aldın onları koskoca Avrupada. Gittigimde reddetsem çok üzülür depresyona girer. Bana da bebek gibi davranıyor. Onun gibi davrananını bulamam o yüzden bırakmak istemiyorum :( ben depresyona girecem galiba
Tatlı bir dil ile söyle sende ben gelince giyimine karışırım falan ama göbek konusunu masaya yatır uzunca 🙃😅😅
Daha çok sigara yakarsın gibime geldi
Moralim bozuktur bana tokanma😂
Göbegim mi tokansıj 😅😅
Jxkhxkxhkxh
😅😅😅 Üzülmeyi ver
Üzülüyorum maalesef
Gül diye ama 🙃
Ben neden boyle boklu bi işe giriştim ya😭😭😭 ayrilmaya kalktim bir kez hatta bitirmistim. Ağladi, sızladı, yalvardı... Tamam konuşmaya devam edelim dedim bu sefer attigi fotoğraf canımı sıktı. Yanımda jön gibi birini istiyorum ben😭
Resmimi atim mi boydan ahahaha, 😅😅
At hkdhdh
😅😅😅
Göbekli seversin sen kaybederim ben 😅😅
Moralim bozuhtur baga tokanma
Sana tokanmak hoşuma gidiiiirrr
Sana da göbekler tohansın da gör :(
Hahaha benimde kaderime göbekli çıkarsa seni anarım artık 🙃
Yaaaa kaç gundur ugrasip duruyon
Tamam küstüm gidiyorum
Gitmeeee sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım. Muhtacım esprine muhtacım gülmeye muhtacım muhtacımmmm
Agam benimle eylenir. 🙃
Sin nirdesin yine gibekliye mi gittin 😅🙃
Hkfufjvj
Göbekli 3 gündür geziyor beni aramiyor bile jxjgkfjgj
Vay naptın göbekliye de seni aramıyor 😅😅
3 gundur geziyor. Arada hayatim deyip nabiz yokluyo hala burada miyim diye jdjfkcnv
O hayatım diyip yokluyor ben göbek diye ne acımasız hayat 🙄🙄😅😅😅😅
Gkskdjldjmd
Ya düşündüm de aslında galiba seviyorum onu. Hayatıma güzellik kattı. O hayatima girdiginden beri hayatim daha bi yolunda ve onun da hayati yoluna girdi. Ben de göbek derdindeyim. Çok bencilim
Yani sonunda farkına vardın ne güzel o zaman sana mutluluklar diliyorum not göbekli ile 😂😂
Teşekkür ederim😇 inşAllah mutlu oluruz🌹
İnşallah 🌹
Düşünebilecek yaştasın abla , sence hata mı?
Bilemiyorum neticede bir ömür geçecek. Hayattan vazgeçmiş gibi bir halde
Yüz yüze görüşmeyene kadar bir insanın ne olduğunu anlayamazsın. Şimdi kötü yorum yapsam hevesini kırmak istemem , iyi yorum yapsam hayal kırıklığına uğratmak istemem , umarım iyi olanı yapmışsınızdır abla. Mutluluklar dilerim
Teşekkürler :(
Rica ederim
Göbekli mi 😂kötü mü be
Güzel mi? Ben fit biriyim. Dikkat etmeye calisiyorum. Hap kullanıyorum, spor yapmamam lazim ama ben yine de azicik kilo aldim diye spor yapiyorum. Hayattan vazgeçer gibi olmamali insan
Aynen öyle bence kendine bakmalı insan
her şey zamanla olur spora yonlendir
Beraber spora gidersiniz
Karar senin
Bakim
almanyadaysa neden dusunuyorsun ki
Almanya diye mi evlenilir kız? Bir ömür geçecek