Herşeyi erkeklerden bekliyoruz, ilk adımı kızlar olarak biz atsak ne olur ki? Ben de var o cesaret sankimce jjsjscksz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herşeyi erkeklerden bekliyoruz, ilk adımı kızlar olarak biz atsak ne olur ki? Ben de var o cesaret sankimce jjsjscksz

Erkekler olarak bizler ilk adımı attığımızda
bazılarımız adım attığımız karşı cins tarafından reddediliyoruz belki ama
ilk adımı atmak benim görüşümce
biz erkeklerin görevi olmalı diye düşünüyorum, çünkü sinyal vermek kadına,
adım atmak ise biz erkeklerin görevi.
İlk adımı kızlar attığında bazı hem cinslerim de
karşı cinsi basit görme eğiliminde olmasa keşke.
Çünkü bu defa adım atan kızlar arasında yaşanan hayal kırıklığı adı altında basit duruma düşürlülmenin verdiği üzüntü yaygınlaşıyor ve kızlar da haliyle bir daha adım atmaya korkar hale geliyorlar haklı olarak.
Aslında cesartli olup ilk adımı erkek kadın diye ayırt etmeden atmalıyız çünkü kaybedecek hiç bir şeyimiz yok neticede.
Birine sevdiğini söylemek belki mutluluğa açılan bir itiraf olacak, eğer olumsuz bir yanıt almışsak üzüntüye kapılmamak gerek, sonunda reddedilsek bile reddedilme duygusu hayatımıza katacağımız ayrı bir tecrübe.
Bir şey kaybetmezsin. Bu zamanda artık sizin cinsler her olayı kötüye kullanıyor çünkü erkek adım atarsa örnek veriyorum.
Mekanda ben oturuyorum ve etrafa bakarken bir kızın beni izlediğini fark ettiğim de aralıkla bakılırsa ve onun yanına gittiğim zaman selam verirsem beni sapık, tacizci diye ilan etmesinden korkuyorum, bu yüzden adımlarımız olduğu yerde kalıyor.
Ayrıca ilk adımı erkeğin, kadının atması çok büyük ve güzel bir şey bu konuda yarışın çünkü ilerde evlenip çocuk sahibi olduğunuzda, çocuklarınız size bu ilişkiye ilk kim adım attığını sorduğu zaman be göğüsümü abartarak bu ilişkinin başlamasına ben vesile oldum diye mutlu olursunuz.
Çok ilişkim olmadı ancak genelde bu ilk adımı ben atardım çünkü sevdiğin zaman söylemek istiyorsun en azından bu bende böyleydi 🙃 bazen reddediliyorsun bazen oluyo ama sürmüyor.. Karşındakine göre değişir
Yine de bence bı ilişkiyi kadın tutarsa değil de erkek tutarsa daha sağlam oluyor..
Dişil - eril dengesi bozulur ki yeterince bozuldu bu devirde.. Şimdi erkekler kızlardan teklif bekliyor öyle bir dişil enerjiye büründüler ve ilişki uzmanları bunu asla tavsiye etmiyor kızlara. Işık yakarsın ama gelmesi gereken adım erkekten olmalı. Dinle ablanı 😎
Katılıyorum
Linç bekliyordum 😉 bir erkeğin katılması şaşırttı
maalesef bu zamanın erkekleri maskülenlikten çok uzak kadınların karakterlerine fazla özeniyorlar
Erkek adım atsa sapık demesini biliyorsunuz ama.
Cevap
53Cevap
Merhaba,
İlk adımı zaten kızlar atıyor! 😅
Orta lise sonrası nice atan kızlar gördüm!
Erkeği kadını yok. İsteyen atmalı!
Bana atmıyorlardı.
Atamaları için sebep olması lazım armut piş ağzıma düş yok
Lanet olası sarı peynirler.
Peynirlerin canı cehenneme
adım atmış olurlar
Eğer iki tarafta birbirine boş değilse, ilk olarak erkek kıza mutlaka o yeşil ışığı yakmalı. O ışığı alırsamda en fazla bi kur yaparım şöyle ufaktan ama ölürümde yine o adımı atmam 😁 Tuttuğunu koparan cesur erkek her zaman benim gözümde daha değerlidir 💎
O cesaret hepimizde var ama erkeklerin dünyası gereği atmamamız gerekiyor. Binde bir mutlu olan vardır. Kadının ilk adımı attığı iliskiler sürmüyor zorluyor
Katılıyorum
Kadınların ilk adımı atması güzel olur ama atmadan önce çok iyi düşünüp karar vermesi gerekiyor. Bazı erkeklere göre ilk adımı atan kadın yolludur, basit kadındır. O yüzden bazı erkeklerin gözünde değerin olmaz. Bazı erkekler de bu durumu önemsemez, aksine daha mutlu olur ama nadir bulunurlar.
Ben şaşırırdım. Aşırı şaşırırdım. Hayatımda hiç olmadığı kadar şaşırırdım çünkü hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Belki vardır ama onları da ben fark etmeden kendimden uzaklaştarabildim, uzaklaştırmışımdır.
Birisi gelip bana karşı bir adım atsa, nasıl bir cevap veririm bilemiyorum. Deli herhalde diye düşünürüm muhtemelen sjjs
Erkek kadar kadında adım atmaktan çekinmemeli. Herkes sahip olduğu aşka, bireysel bir şekilde sahip çıkmalı. Böyle daha iyi olmaz mı?
Bu zamana kadar ki ilişkilerimde ilk adımı hep ben attım. Atarım çekinmem. Karşı Taraftan enerji almam yeterli. Tutup da bana ilgisi olmayan birine de yanaşacak değilim. Hiçbir zaman ilk adımı atan olmaktan rahatsız olmadım. Karşımdaki farklı düşünür diye de düşünmedim. Burada duygumu samimiyetle paylaşmışım. Daha ne istiyor beyefendi?
Valla ben atıyorum ilk adımı ama bi halt olmuyor. Daha çok egosu tavan yapıyor benim adım attığım beyefendilerin. Bin naz, kendini ulaşılmaz sanmalar filan. Artık adım filan atmayı düşünmüyorum
Daha namuslu bir kız olunur. Çünkü fah*şeler erkeğe kuyruk sallayıp onun adım atmasını sağlarlar. Aktiflik edilgenlikten üstündür ve bilim eril ve dişil enerji kavramlarının yalan olduğunu söylüyor bu yüzden onlara uymak etik değil.
Ne yazık ki kimse senin gibi düşünmüyor ya neden ilk adımı atmıyor kızlar?
Bizim aramızda da sorum bazen sıkıntı çıkıyor bit iki defa çıksa bir da atabilir miyiz yani bunu da düşünün
Söze gelince kadın erkek eşit.. Ama ilişkide erkek adım atar diyorlar.. Böyle saçmalık olur mu.. İlişki bu istiyorsan gidip alacaksın bu işin seni beni yok :D
Valla artik t*şşaklarimiz cikacak o yuzden atmiyorum gerek yok bide basimiza prenses kesildiler
Atmaya değer olduğunu anladığım insana atarım. Ama o kadar yakın tanıyacak kadar muhatap olmaya üşeniyorum
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garilarin tekliflerine açığım 😛
kız atacaksa her erkeğe atılmaz ilgili ama kendini ifade edemeyen erkeklere atılır diğerlerine atılmaz yani bence atılmamalı
Sanki dünyanın sonu anasını satayım ya şu Türkiye de ki kadınlar neden böyle acaba her bku erkeğin yapmasını bekliyorlar
Açıkçası ilk adımı atan hiç bir kıza şimdiye kadar "Hayır." demedim, yeter ki karakterli bir yaklaşımda bulunsunlar.
Yapmayın KS ortamı harici yapmayın xbehbfhdbdh çünkuu gerçek hayat böyle değil üzer
Değersiz oluyoruz
Red yedim bi kere üzüldüm la 🥺 başka bi sanal ortamdandı hoşlanıyor gibiydi de ben ilk söyleyince geri çekildi lale
Erkekler sürünmekten hoşlaşıyor bebiş
Evet boys only love if a corçee dont sey ay didint sey ay didint voor yeh taylor ablamızın dediği gibi
birsey olmaz herzaman nasil oluyosa öyle olur kiz erkek ne fark eder
Atmamalı. Ben iki kere yaptım, adım atınca cepte görüyorlar
ne yazık ki kimse senin gibi düşünmüyor her şeyi biz erkeklerden bekliyorlar
Cinsiyet fark etmez dostum sevgi ve sadakatli olacak kişiyi bulursan tut elinde sayısı çok az
Öyle olunca da "aha kesşn verir bana" diyoruz, umutlanıyoruz, babayı alıp gotümüzde patlıyor
Cesaretle ilgili değil ya tanrısal boyutta bir egoyla ilgili bir durum o
Yerine göre olmalı zaten sürekli beklenti erkeklerden
Bence hiçbir şey kaybetmezsiniz erkekler tuhaf karsiyalayabilir ama sonuç değişmez neticeye bakılır
Bu gayet de olması gereken bir şey. Anormal hale getiren sizsiniz.
Hep kötü sonuçlandı yani reddedilme olarak algılamayın onun dışında hoş şeyler olmadı
Atınca cepte görüyorlar o yüzden bir daha zor atmam
Olur tabi.. ilk adımı atma cesaretini gösteren bence ödüllendirilmeli. En azından kabul edilmese de nazikçe bunun söylenmesi gerekir
Dimi bencede erkek bilemiyor cunku teokisini ama kadinlar anliyorlar
Hoşlanıyorsun at ya çalıştığım isyerinde bi kız var sürekli bana baktığını farkediyorum başı kapalı bi de sorsam biye bakıyorsun diye ayıp olur mu
Yakışıklıysan kızlar ilk adımı atıyor çirkinsen adım atsan bile tersliyorlar
Bir şey olmaz ama kadınlar attırır … Erkek attım sanar ama attırılmıştır haberi yoktur bence…
Erkek mi kaldi bu devirde soyle metin serezli gibi
Zaten kizlar atiyo
Hep ben attım artık atıcağım varsada atmam hiç hevesim yok
her ilk adım attığımın gctü kalktı o yüzden atılmaz işte
Erkekler cepte görür asla yapılmaması gereken bişey
Katılmıyorum
Kesinlikle öyle görüyorlar zaten.
Valla Bn uğraşamam şimdi tirip filan atar çekemem 😅😅😅
Benim yapıma ters abi öyle şeyler ama ilk adımı atan kızlarıda tebrik ediyorum go girl kim tutar siziii
Ilk adimi kizlar atinca ayri bir ilgimi cekiyor. En azindan dürüst bir yaklasimdan bulunduklarini anladigimda bende seviyorum onlari
Valla ben sokak hayvanlarına yürümekten yanayim
Çok haklı bir yorum yaşamak isterdim kızlar da kendisinden ödün vermeli
Onu da erkek atsın ya
Gerek var mı böyle birşeye :/ Erkek, kadından daha çok sevmeli bence sevmiyorsa o iş zor yürüyor :/ Tabi kadında her daim yanında durmalı :)
Evet, var. Çünkü diğer türlüsü pek namuslu bir davranış değil. Hayat kadınları erkeklerin adım atmasını sağlıyor asıl buna gerek yok. Kızın ilk adımı atması kızın daha çok sevdiği anlamına da gelmiyor. İlk adım atma döneminde hoşlantı olur zaten büyük aşk olmaz henüz
@Gece_Kraliçesi Siz zaten kararlısınız , saygı duymak lazım iyi günler
İyi günler
ben attım faydası olmadı
İşte..
Erkekler önden huyum kurusun kibarlık sorunsalı👀
Ben atıyorum yine boş
Bence de hiç fena olmaz :)
ben attım siz de yapın
Sonuç
Hayırlı olsun
Istiyorsan at, ben atmamayi tercih ediyorum
Atanlar var zaten 😀