Gizli Üye(30-35)1 yılBen biraz gözü kara bi tipim. Duygu yoğunluğum fazladır. Cogunlukla mantıklı olsam da, realist yaşasam da bazen bi b. klar yerim duygularımla sonra geri kalan yüzyılda yaptigima pişman olurum. Genelde peşimde olanlari zamaninda terk etmişimdir. Yalnizca bir defa ben adım attım bi duygu sarhosluguyla bilmiyorum belki kader. Herifle de evlendik iyi mi 😅😄. Peşimde olanlar baskın karakterli erkeklerdi. Korumacı, kıskanç, kontrolcü, özguvenli, risk alan, iş yapma kabiliyeti olan, makine kullanımına yatkın, tek basina ayakta durabilen vs vs tek tek sayamam simdi. 😄 Ama peşinden gittiğim adama aha iste bu tam bir beyefendi diye gitmiştim. Utangaçti, terbiyeliydi, iyiydi, agzindan küfür cikmazdi, bagirmazdi kavga etmezdi vs vs.. Evet. Şimdi yukarıda saydığım erkek özelliklerine ben sahibim. Prenses bi kocam var. Bazen kafam atınca da bi küfür savuruyorum. Yakında sigaraya da başlarım gibi. Neyse. Seviyoruz. Mutluyuz. Aldım anasından mis gibi sıfır el değmemiş 🤣 erkegin peşinden koşmayın kadinlar... bırakın onlar sizin peşinizden koşsun ciddiyim. Gercekten seven erkek gelir yanınıza. Türkiye şartlarında kaynananiz ağzınıza etsin istemiyorsanız bırakın herseyi erkek halletsin. Siz pahali ve zor ulasilan kadın olun.
016 Yorumla- 1 yıl
sonra da evde kalsınlar. zaten bu tür öneriler yüzünden kızlar prenses moduna girmiş ve tüm kaynakları evde kurutuyor😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan ben de amele oldum ama çözüm önerin nedir? Hayalim elimde matkapla televizyonu duvara takmak, kocama araba kullanmayı öğretmeye çalışmak, avize takmak falan değildi. 1 kuruş istemedim sevgimiz yeter dedim. Oğlumu kandırdı dedi anasi. Oğlu da cocuk gelin mübarek gıkı çıkmıyor. Sanki zorla aldım. Seviyorum demeseydi madem
- 1 yıl
kız sen koca seçiminde aşırı kibarlığa kaçmışsın😂
seninki lahmacunu çatalla yemeye benzemiş biraz. ana kuzusuymuş senin ki. arada döv ciddiyim😏
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan bazen vurup cimcikliyorum. 🫣 ama belli olmaz erkek sonuçta fazla da denememek lazim. Çünkü bana el kaldırırsa evlilik biter
Cevap sahibi1 yılBeyefendi aradım da işte ne bileyim ana kuzusu olduğunu. Epey gelişti baba olmak da yaradı ama ben eskidim harbi. Yoruldum onu olgunlaştıracagim diye
- 1 yıl
Allah yardım etsin sana. kabul olmayacak bir dua gibi senin ki. rolleri değilmişsiniz. kadınlar kısmen naif adamları zararsız olarak görür diğer taraftan evinde bir erkeği hissetmek ister. kemal sunalın bu konuyu işleten bir dilmi vardı. adını unuttum filmin şimdi. ne olur ne olmaz hemen çocuk yapma
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan 😅 2 tane var 7 yıllık evliyim. Tavsiye için geç bir vakit
- 1 yıl
😂😂😂😂😂
bol bol kurtlar vadisi izlet adama o zaman
Cevap sahibi1 yılSeviyom be boş ver. Bak ben bağırır çağırırım sesini bile yükseltmez bana esasinda harbi adamdır. Saygılıdır sadakatlidir merhametlidir. ama biraz daha korumacı olsaydı az daha el becerisi olsaydı daha saygı duyacağım biri olurdu. Eh dünya burası mükemmeli bulamayız. Evdeki bulgurdan olmayalım dimi 😅
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan 😂😂😂 olur mu diyorsun
Cevap sahibi1 yılİskender vardi kurtlar vadisinde onun taklidini iyi yapardı. İzlemiş yani 🥲 bu kadar olmuş.
- 1 yıl
idare ediyosan hüç çıkarma sesini. kurtlar vadisi etkisinde sana rajon kesmeye falan kalkarsa hiç çekemezsin. sonradan görmelerin zenginliği nasıl çekilmiyorsa sonradan kabadayı olanların rajonu da çekilmez. kendi haline bırak. evlilik öncesi en büyük yanılgımız da bu zaten. kadınlar erkeğin değişeceği, erkekler de kadının hüç değişmeyeceği umuduyla evlenir😂
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBen değişsin diye almadım ya ama evdeki hali ile dışarıdaki hali aynı değilmiş karpuzu bile eve getirip dilimleyince anlıyorsun. Ne bileyim adamın hırkasını bile sırtına anasi giydiriyormus. Deseydi biraz düşünürdüm evlenmeden. Övüp durdular bana. Evlenip tanıyınca kusurunu söyleyince de beni kötü ilan ettiler. Ama ben değişmese iyiydi ha. Neşeli insandım ben. Hep bi yapacağım islerim vardi. Depresyona soktular be kendimden geçtim.
- 1 yıl
kadınlar değişiyor. hormonlarla ilgili
Cevap sahibi1 yıl@yusuf-kenan doğrudur 🤷
En İyi Cevaplar
1 yılEvet, kız atmalı. Eğer atmayıp adım beklerse, erkeğin atması için çabalarsa kalitesi düşer fah*şelere benzediği için. Edilgen olanın hiçbir değeri yoktur. Kadın veren, erkek alandır. Meselâ kadın erkeğe verir, kendisini verir, erkeğe çocuk doğurup verir. Erkekler alıcı olmayı ve kendileri için çabalanmasını kadınlardan daha çok severler. Modern ve kaliteli bir erkek ilk adımı atan kızı basit görmez tam tersine cesur görür ve daha çok ilgi duyar. Tecrübeyle sabittir. Gerikafalıysa toplumun yarattığı “ilk adımı atan kız fah*şedir.” algısından dolayı basit görebilir ama toplumun bu algısı yanlıştır. Çünkü fah*şeler adım bekler ve adım atılması için çabalar.
19 Yorumla- 1 yıl
Abla bu kızlara verdiğin gaz 100 km gider tesekkurler 😄
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya inşaallah dediğin gibi olur. 😄
- 1 yıl
Niye bunu mu istemiştiniz 😃
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya bunu istediğim için değil düşüncelerin değişmesi için yazdım.
- 1 yıl
Hmm bazıları evet ilk adımı erkek atar sanki temel kuralmış gıbi sevdiğine yazmıyor, kaybediyor ve kendine zulmetmiş oluyor
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya evet
- 1 yıl
Bana kız bulsana abla 😄
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya ne alaka
- 1 yıl
Alaka çok yok haklısın aslında, bu konuyla ilintili sadece. Yanlış anlaşılmak için konuşuyorum resmen ya. boş ver 😊
Hayatımda hiç bir zaman bir erkeğe ilk adımı atan olmadım. Erkek adım atmıştır, eğer ben de ona ilgi duyuyorsam ondan adım geldikten sonra ben de adım atarım ki devamını getirmekten çekinmesin, denge sağlanabilsin. Ama adım atan erkeğe benim bir ilgim yoksa, salağa yatarım uzaklaşırım veya kibarca düşünmediğimi söylerim. Alma - verme dengesi çok önemli ama unutulmamalı ki kadının daha baskın, daha emekçi, daha ilişkiyi ayakta tutan rolü üstlenmesi erkeğin daha rahat ve duyarsız davranmasına sebep oluyor. Kadının erilliği, erkeğin dişilliği artmaya başlıyor. Erkek doğası gereği biraz daha avcı ruha sahip, rolleri değiştirmek çok iyi olmayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
1 yılBen bazen ilk adimi atiyorum ama sadece kendimden emin oldugumda. Yani kendime soruyorum: bu insana deger mi, ya da gercekten hoslaniyorum mu vs vs. Ve bazen erkekler ilk adimi atamiyorlar cesaret edemedikleri icin ve buna cok uzuluyorum cunku firsati varken degerlendirmiyorlar. Ve dusunuyorum ki son zamanlar erkekler artik daha cok kadinlardan ilk adimi bekliyorlar ve buna uzuluyorum. Bence erkeklere o ilk adim atmalari daha cok yakisiyor :)
01 Yorumla- 1 yıl
Zor kız seni 😄
İlgi duyan kimse o atar, ama erkek hoşlandığı halde ilk adımı atmayıp kızdan adım bekliyorsa, ona erkek bile denmez 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar attırır başlatır
erkek atsa bile adımı esasen kız istediği için olmuştur o
10 Yorumla
1 yılİlk adımı kadın atarsa erkeğin gözünde basit flanse olabilir o nedenle ne olursa olsun ilk adım erkekten gelmeli her daim.
13 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi? Senin bu yorumunu okuyunca vazgeçtim gibi
- 1 yıl
@Bettterböcek modern bir erkekse asla öyle düşünmez rahat ol
- 1 yıl
@Bettterböcek Eğer atmayıp adım beklerse, erkeğin atması için çabalarsa kalitesi düşer fah*şelere benzediği için. Edilgen olanın hiçbir değeri yoktur. Kadın veren, erkek alandır. Meselâ kadın erkeğe verir, kendisini verir, erkeğe çocuk doğurup verir. Erkekler alıcı olmayı ve kendileri için çabalanmasını kadınlardan daha çok severler. Modern ve kaliteli bir erkek ilk adımı atan kızı basit görmez tam tersine cesur görür ve daha çok ilgi duyar. Tecrübeyle sabittir. Gerikafalıysa toplumun yarattığı “ilk adımı atan kız fah*şedir.” algısından dolayı basit görebilir ama toplumun bu algısı yanlıştır. Çünkü fah*şeler adım bekler ve adım atılması için çabalar.
1 yılBence erkolar atmalı biz niye adım atıyoruz ki bu erkekler de prenses olmuş
18 Yorumla- 1 yıl
Asnsjsnsjnsndhsjs
- 1 yıl
Yok abla ben kraliçeyim
- 1 yıl
Ooo kralicem nasılsınız
- 1 yıl
Sağol un efendim teşekkür eserim sen
- 1 yıl
İyiyim bende teşekkürler kralicem
- 1 yıl
Allah iyilik versin
- 1 yıl
Sanada
1 yılEskiden atmalı derdim, ama şimdi tam tersini düşünüyorum. Kesinlikle atmamalı erkekler bu durumda küçük görüyor ve cepte görüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek atmalı diye düşündüğüm için bu yaşta bekar kaldım : D Geçen süreçte erkeklerin g, erizekalı olduklarından emin oldum tabi. Kendilerini dünyanın merkezinde tanrı falan sanıyorlar. B. k sürüsü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşınızdaki erkek asosyal utangaç veya benim gibi odunsa kesinlikle kadın atmalı çünkü 3 ay peşimde koşan kadının amacını anlamamıştım beni en son kahve içmeye filan çağırıyorsun sonra sağ olsun arkadaşlar uyarınca jeton düşmüştü.
00 Yorumla
1 yılDeğişir, her iki tarafta atabilir.
Ama bence kızlar atsın 😃
00 Yorumlaİlk adımı atarım onu sorun etmem ama havaya giren varsa da prenses Kate olsa dönüp bakmam
00 YorumlaAdım atmak isteriz ama benim gibi odun olunca anlayan çıkmıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılkumar aslında kim ilk adımı atacağının hiç önemi yok
00 Yorumla
1 yılKadin erkek rol değiştirdi. Prenses erkekler adim atmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekler tkp atmalı, kızda karşılık vermeli))
02 Yorumla- 1 yıl
Takip demiyor birader burada diyorki adımı kim atmalı ilk
Cevap sahibi1 yıl@Sibelllimmaskoom bisex değilim kusura bakma
ne desem bilemedim iki tarafta kızdı ama ilk adımı o atmıştı. d
11 YorumlaHoşlanan taraf atmalı, kızı erkeği olmamalı
11 Yorumla- 1 yıl
Neden
1 yılatsalar iyi olur
08 Yorumla- 1 yıl
Birsy soracaktim
- 1 yıl
@Sibelllimmaskoom sorabilirsiniz
- 1 yıl
Benimle evlenir misin
- 1 yıl
@creastimy bir dk dur evlilik tekfil ediyorum
- 1 yıl
Jdjzjznsnxndndnd
- 1 yıl
Canım sıkıldı napim djsnsjwndn
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Bence biraz ağır olunmalı.
10 Yorumla
1 yılTabiki cesaret vermeliler
10 Yorumla
1 yılDeğişiyor arada ben de atarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk adımı ilgi duyan atmalı.
00 Yorumla
1 yılArtık aklı olan öyle yapıyo
00 Yorumla
1 yıleşcinseller atmalı😂😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim atarsa atsin. Bunun cömertliği olmaz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır,
Kim seviyorsa o atsın00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBence atsa daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılErkekler atar
20 YorumlaFarketmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAtmalı tabi hep bizden beklemeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır tabii ki de erkekler atmalı
00 Yorumla
1 yılKızda atabilir tabi ki
112 Yorumla- 1 yıl
Erkek atmalı
- 1 yıl
@aleynaaygn erkek atmalı ama kızda yeri geldiğinde atmalı yani ne
- 1 yıl
Kız adım atınca erkeğin bir tarafları kalkıyor
- 1 yıl
@aleynaaygn haklısın ama kızlarda bitarafı kalkmayacak tipte bulsun
- 1 yıl
Erkeklerin hepsi aynı
- 1 yıl
Kendi adima konuşuyorum ego yapmayı hiç sevmem ego yapıyorsa biri farkında olmadan cevresindekileri kaybediyor yavasve sessizce
- 1 yıl
@aleynaaygn genel konuşmamalısın hepsini tanımıyorsun cünkü
- 1 yıl
Yine de ilk adımı erkeğin attığı ilişki sonsuza kadar sürer
- 1 yıl
Genel konuşuyorum hepsi öyle
- 1 yıl
@aleynaaygn ney yoh hıammııssııınaaa yav ne alaka sımdı sonsuza falan 🤣😂
- 1 yıl
Erkek işte ne anlar ince düşünceden
1 yılEvett
12 Yorumla- 1 yıl
Seviyorsan at
1 yılEvet
10 Yorumla
1 yılFark etmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılOlabilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Atabilirler
00 YorumlaBundan sonra kızlar atmalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Atmalı
00 YorumlaFark etmez
00 Yorumla
1 yılHayır erkekler
00 Yorumla
1 yılFark etmez
03 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Etmez işte isteyen atar
- 1 yıl
İşte sebeb ne
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Seven taraf atsın
015 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Haklisin
- 1 yıl
Ayn kesin öyledir
- 1 yıl
Sen nerelisin tanıdık geldin
- 1 yıl
Akrabayiz görmemişim gibi geçiyorum akraba sevmem
- 1 yıl
Yok gelmem akrabalrla muhattap olmuyorum saol
- 1 yıl
Fotona baktım bizim sulaledensin hatırladım o anda bir ara dayımla geziyordunuz ordan
- 1 yıl
Karıştırmadim sendin o ama neyse ne önemi var ki tanımıyorum diyorum ve geçiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılAtın
00 Yorumla
1 yılBence de
10 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılHiç farketmez
00 Yorumla
1 yılEvet yaş kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!