Ben her gün banyo yapıyorum.. ve bana birisi saçların dökülür dedi..
Hergün banyo yapanlar acaba hiç saçınızı hergün yıkadığınız için döküldümü?
Hergün banyo yapanlar acaba hiç saçınızı hergün yıkadığınız için döküldümü?
Haftada en fazla 2 defa yap. Hergün yapma. Şampuanını hergün kullandığından dolayı saçın matlaşmaya dökülmeye başlar. Bırak saçın 2-3 gün sonra kendini yenilesin. Çünkü duş yaptıktan birkaç gün sonra saçlar parlaklaşmaya yumuşaklaşmaya başlar. Sen böyle yaparak saçlarının yapısını iyice bozabilirsin sonuçta şampuan da kimyasal bir temizleme malzemesi. Bunun yerine saçlarını ve vücudunu haftanın 1-2 gününde suyla temizlemeyebilirsin. Hem vücudundaki hücreler su almış olur.
yok sac oyle dokulmez
Saçın Dışında Onu Dış Etmenlere Karşı koruyan bir yağ tabakası vardır.Sürekli yıkanmalarda kimyasal içerikli şampunlar onu saçtan söker ve savunmasız bırakır.Aktardan doğal sampuan ile 2 günde bir yıkamak ideali ve iş ve bulunulan ortam kirlenmeye cok meğilli değilse.
yalan sölemiş... o zaman namaz kılanların hepsi kel olmalı ?
bende hergün yaparım bugüne kadar bir tek telim bile dökülmedi... seni keklemiş onu söleyen
keklemiş değilde. belliki kendisini yanlış bilgilere teslim etmiş
Cevap
11Cevap
saçına biraz müsade etmelisin sürekli şampuanlamak iyi gelmez duşunu al ama saçını gün aşırı şampuanla. sonuçta inşaatta çalışmıyosun heralde saçın bir günde toz toprak olmuyor ?
Her sabah duş alıyorum. Saçlarım gayet sık ve dökülme oranı oldukça az.
saç diplerin kurur ve dökülmeye yol açar duş alacaksan her gün gerekiyorsa şampuan kullanma haftada bir şampuanla yıka geri kalan günlerde sadece su kullan saçında
bende hergun yapıyorum hatta gunde ıkı uc bu sıcaklarda hergun yapmamak olmaz zaten .tam tersı saclarım bıraz seyrelsın ıstıyorum ama yokk dökülmuyor
hata yapıyorsun dostum! bak gör 35'e geldiğinde saçına verdiğin her zararı göreceksin. belki saçların gürdür ama dökülürsede tam dökülür bu sefer dizlerini döversin
Açıkcası bende sürekli duş alıyorum ve saçlarım dökülüyo ne yapsamda nafile azalmıyo yani dedikleri doğru dökülür.
Saça zarar verir hergün şampuan sürmen.Saçını hafta da üç kez yıkaman yeterli.Sadece su tut diğer günlerde.
yooooooo hiç alakası yok. İStersen her saat başı kafandan aşağıya su dök. TAbi o zaman da soğuk alırsın ve zatürreden ölürsün. O zaman saçın da bir anlamı kalmaz. Ulan nerden nereye geldik. :)
bence yapılmazsa dökülür.
ben her işten eve geldigimde, ve her sabah kalktıgımda 6 bucuk gibi duşa giriyorum. insan rahatlıyor kendine geliyor.
walla zaten yok zaten yok onun için ben günde iki kez yapıyom bişey farketmiyo yani
yoo benim dökülmedi her gün 1 kez saçımı yıkıom fazla yıkamadım belki dökülür bilemem
Dökülmez ama her gün şampuan yapmaktan dolayı saçın yağ dengesi bozulur. Bu da saçın zayıflamasına neden olur.
çok kalite saçım var arklarınki benim ki sağlam dayım ve babamda da durum iyi bi onlara göz gezdir kimyasallardan kaçın. dökülürse de kel kızlar çok seksi olur.
babam kel.. abimgilde o yolda.
kolay gelsin
kel kalırsan kimse beğenmezse bana gel :D
Dökülmez sanırsam. Uzar benmim bildiğim
dökülür tabi
2 3 günde bi yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar