bunu demeye başladım. 2. Günüm bugün 1 ay kadar devam ettireceğim farkı görmek için. Normalde haftada 3 gün yıkardım. Hergün yıkayarak uzatan var mı aranızda ya da şahit olan?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu demeye başladım. 2. Günüm bugün 1 ay kadar devam ettireceğim farkı görmek için. Normalde haftada 3 gün yıkardım. Hergün yıkayarak uzatan var mı aranızda ya da şahit olan?

Selam, ben de saçlarımın uzaması için birçok yötem denemiştim bir kuaför faciasından sonra. Birkaç öneride bulunmak istedim çünkü her gün yıkanmak benim pek işime yaramamıştı.

Öncelikle senin neden bu yöntemi denediğini anlayabiliyorum ama açıkçası benim pek işime yaramadı ve bir fark göremedim. Kafa derimde bir iyileşme gördüm ama bu her gün yıkanmanın aldığı zaman ve suya yetecek bir şey değildi bence. Ama eğer bu yoldan devam edeceksen saçına uygun bir şampuan kullanmanı öneririm. Mesela ben Elidor'un şampuanlarını önerebilirim.

Gelelim benim saçlarım için işe yarayan yöntemlere. Bana kalırsa saç uzatma şampuanları bu süreçte en iyi arkadaşın. Bunun yanında ben saç uzatma kremi ve bakım spreyi de kullandım ve gerçekten de çok faydalarını gördüm. Tüm ürünleri Elidor'un Sağlıklı Uzayan Saçlar serisinden kullandım ve sana da öneririm. Bir de geceleri saçlarımı bağlamamaya başladım.

Evet, bu süreçte Elidor'un Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanını kullandım. Saçı beslemekte geröçekten eşsiz çok canlı ve sağlıklı saçlara kavuştum. Uçlarım da çok kırılırdı ikiye ayrılırdı uçları eskiden buna da çok yardımcı oldu.

Bu şampuanın yanında destek için ben 1 dakikalık Superblend Süper Saç Bakım Kremi Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuan ile mütiş birtakım oluşturdu ve içindeki Biotin, Argan Yağı ve Arjinin sayesinde çok sağlıklı ve incelmeden uzayan saçlara sahip oldum.
Saçlarım oldukça hızlı uzar ve hergün yıkarım ama bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Çok yağlanan saçları hergün yıkamak gerekir ve yağlanma da saç için besleyici bir durumdur, muhtemelen bundan kaynaklanıyor çok yıkanan saçların çabuk uzaması, boşuna kuru yapıdaki saçları hergün yıkayıp dengesini bozmayın. Market şampuanlarının içeriği deterjanlardan pek farklı değildir.
Hayır uzamaz her saç nemini 24-48 saat içinde alır yani sen hergün yıkarsan saçının nemi daha kurumadan bidaha yapacaksın ve saç kendi doğal yağına kavuşamayacak böyle bişey yapma okuk zamanı pişmanlığını çok cekersin saç alışırsa yıkadigin akşama yağlanır boşu boşuna onun için uğraşırsın sende benim gibi dışarı çıkmadığın sürece yıkama vücudunu yıka saçını sadece durula
uzuyorlar, saç derisi nefes aldıkça daha çok uzuyor.
Aslında derin bir konu beslenmeyle bile alakası var.
somon, fındık, yumurta, ıspanak, yoğurt gibi besinlerin saç uzamasına yararlı olduğunu belirtmek lazım.
Yumurta ve yoğurt her gün yerimm :) eksik olmazlar
çok ekstra birşey kullanma, şampuan olarakta sebamed kullanabilirsin, saç derisine gerçekten nefes aldırıyor, hatta saç ekimi gibi operasyonlardan sonra bile bunu veriyorlar, deride hafif yanma ve serinleme hissi veriyor.
nerden bildiğimi sorma söylemem :|
Tamam, bilgiler için teşekkür ederim:)
rica ederim
evet ne kadar cok yıkarsan o kadar hızlı uzar ama 1 defadan fazla yıkama 1 günde ph degeri uyumlu sampuan kullan bide günlük kullanıma uygun
Hayır 1 kere yıkıyorum, şampuanıda değiştirdim saçın ihtiyacı varmış değiştirmeye
Evet, elseveden glisse geçiş yaptım
Cevap
8Cevap
her şeyin bir kararı var. her gün de yıkanmaz. fazla gelir yorulur filan ne biliyim 1 gün falan dinlendir 1 gün yıkama 2 günde bir olsun en az bence.
Normalde haftada 3 gündü. Bu 1 aylık deneme sürecine bakalım
Evet, uzuyor. Besleyici bakımı ihmal etmezsen her gün yıka. Yoksa matlaşır.
Evde kaç çeşit yağ var, maskeler yapıyorum sürekli. Bakımını hep yaparım saçım kalçalarımda hala gözüm doymuyor
Ne yapacaksın o kadar Rapunzel gibi :))
Hedefim rapunzel olarak tarihe geçmekk:)
:D saçlarına tırmandırmaya değecek birini de bulursun umarım :)
Ahhh umarımmmm:)
Ben hergun yıkarım kesinlikle uzuyor alışınca yıkamadan rahat etmiyorsun
Evet çok işe yarıyor yıkamak. boyle benim kıvırık saçlar hızlı hızlı uzuyorr :D
Maşallah :D hergün mü yıkıyorsun
Evet kısa surede uzadı :D
uzamaz kirl8 ve yagli sac daha vok uzar saçıni 1 buçuk hafta yikama farki gör
hergün yıkıyorum bakım yapıyorum ayda 1cm zor uzuyor kişiden kişiye değişiyor sanırım
evet olabilir, hangi şampuanı kullanıyorsun
john frieda
Bioblas saç uzatıcı şampuan var. dene bakalım
Gliss kullanıyorum 2 gündür bakalım
Nemlendirici şampuan kullanırsan uzar. Dove iyidir
Şuanda gliss sarı serisini kullanıyorum, kokusuda harika içinde 7 çeşit ya varmış
Olabilir
sacın uzaması için kendı yagınada ihtiyacı var
evet bakımlı saçlar uzar
ayağını araba ezdimi? h
sanmam
uzamazMaşallahBioblas
Uzar
Uzar evet
Agac mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar