Allah aşkına eşimden soğudum?

Bır buçuk sene sevgılı nişan. Bana sıgara kulşanmıyorum dedı ve bır kere dahı yakalamadım meğer paket paket içen bırıymış. Evlenınce ilk balkonda içerken gördüm arada ıcıyorum dedı sonra bı baktım gıdıp paket alıyor sürekli. Cevresınden öğrendim yıllardır ıcıyormuş yalancı gizlemiş. Neyse bunun sacı genetık annesının sacı beyazlamıs daha 30 unda. Buda 26 yaşında tanıstık meğer koyuyormuş ben bunu nışan zamanı mı ne öğrendim sorun etmedım ama bak dedım evlenıncede boya ozaman dedım çünkü yıne şaşırdım bembeyaz sacı ve çok yaşlı duruyo. Yanımda bır kere gözluk takmadı akşamları evde gözlük takıyorum dedı ama yanımda bır buçuk senede hıc... Ulan bı evlendik kalın camlı gözlüğü var aradan bır ıkı ay geçti ille ben boyamam sacımı olduğum gıbı sev demeye başladı.. Ve benı takmadı boyamadı. Sımdı o kadar kötü gelıyokı gözüme burada ben mı suçluyum bembeyaz saç kalın cam gözlük elınde bı sıgara. Yeni ediyorum pskoljım bozuldu. Kendıne bak dedım nıye sen Brad Pitt mı istıyon dedı hayıt eskisi gıbı oldu dedım benı gözüme bambaşka gelıyo. Lütfen fızıksel vs demeyın buda onemlı kılık kıyafeti olarakta çok saldı hıc bakmıyot kendıne. Hanı evlendim tamam köprüyü gectım der gıbı. Çevremde herkes şok oluyor gören banane mılletten dıyo. Kaç yıl oldu aynı inanın soğudum ve sıgarayıda cimri sarma içmeye başladı oturuyo balkonda işten gelıp sarma sıgara sarıyor leş gıbı kokuyor. Dedim mı kızıyor.

Güncellemeler
1 yıl
Tek sorun bu degıl hastayken mesela bakmaz tersler nazlı olma dıyo yemın ederım ilgisiz..
Allah aşkına eşimden soğudum?