Adet günümü hesaplamış iki gün erken olduğunu onun da stresimden dolayı olduğunu böyle bir şeyi zaten beklediğini falan söyledi seni her seyden fazla istiyorum evlenmemiz lazim hemen vazgececek hâlim yok evlenme yolunda çabamı arttırır planimi degistiririm tarzi seyler soyluyor korkmali miyim
Güncellemeler
1 yıl
Üstelik sevgili olalı bir ay bile olmadı bu denli istek normal mi
Arkadaslar yeni sevgilim takintili bi many@k olabilir mi?
Daha başlar başlamaz evlilik vs gibi konuşmalar varsa bu genelde narsistlik özelliğidir. Direk narsist diyemem tabi, bişe bilmiyorum. Ama gerçekten dikkat et. Çünkü haklıysam ve narsist özellikleri varsa bu evlilik konusu, daha en başında bu kadar yüksek ilgi falan güven verme amaçlıdır yani manipülasyondur.
Bana da biraz manipülasyon gibi geliyor hani şey kafasında olmamı bekliyor gibi aa bak bu çocuk bana ne kadar değer veriyor kesin aldatmaz kafam rahat suphelenemem bundan moduna girmemi falan bekliyor. Ama ben herkesten şüphe ederim
Herkesten şüphe etmekte ayrı Bi sorun tabi. Ama dediğinde haklısın, öyle bakmanı istiyor kendisine. Ayrıca güvenilirim, üzmem kırmam algısıda olur bunlar.
Kişisel sorunların var sanırım senin de. Keşke onları çözmeden, biraz toparlamadan ilişkiye başlamasaydın. Bak herşeyden şüphe, hep sıkıntı oluyo böyle.
Onu koy kenara. Kendi iyiliğin, sağlığın için önceliği her zaman kişisel sorunlara ver lütfen. Çünkü çözmediğin sürece sağlıklı iletişim ve ilişki kuramazsın. Biliyosundur zaten ama söylemek istedim. Eğer paylaşmak istersen de elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Zamanında epey psikoloğa gittim, ilaç kullandım. Çok şeyi küçük yaşta tecrübe etmek zorunda kaldım. O yüzden seni anlayabileceğimi biliyorum. Ki sen bahsetmediğin halde kişisel sorunların olduğunu anladım. Bu bile anlayabileceğimi gösterir 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok saçma bence amacı tamamen cinsellik. Evlilik ayağına seni uyutmak istiyor. Yoksa ilk ayda kız bile düşünmez evliliği
Ne kadar oldu sevgili olalı?
Bir ay bile olmadi
Bir ay bile olmadan evlilik diyosa oraya bi soru işareti koy. Dikkat et, normal biri değil o.
@huseyinozen92 dikkat etmeliyim bence de
Daha başlar başlamaz evlilik vs gibi konuşmalar varsa bu genelde narsistlik özelliğidir. Direk narsist diyemem tabi, bişe bilmiyorum. Ama gerçekten dikkat et. Çünkü haklıysam ve narsist özellikleri varsa bu evlilik konusu, daha en başında bu kadar yüksek ilgi falan güven verme amaçlıdır yani manipülasyondur.
Bana da biraz manipülasyon gibi geliyor hani şey kafasında olmamı bekliyor gibi aa bak bu çocuk bana ne kadar değer veriyor kesin aldatmaz kafam rahat suphelenemem bundan moduna girmemi falan bekliyor. Ama ben herkesten şüphe ederim
Herkesten şüphe etmekte ayrı Bi sorun tabi. Ama dediğinde haklısın, öyle bakmanı istiyor kendisine. Ayrıca güvenilirim, üzmem kırmam algısıda olur bunlar.
Hislerim beni yanıltmaz bu çocukta bir şey var ya zaten uzak mesafe, bana bir sürü yalan söylüyordur eminim
Kişisel sorunların var sanırım senin de. Keşke onları çözmeden, biraz toparlamadan ilişkiye başlamasaydın. Bak herşeyden şüphe, hep sıkıntı oluyo böyle.
Kişisel sorunlarım var ben ilişkiye başlamak istemedim o çok diretti ilgisini merak ettim
Zaten bir iliskiden ciktigimi biliyodu yeni bitmisti iliskim hic dinlenme firsatim olmadi bile
Onu koy kenara. Kendi iyiliğin, sağlığın için önceliği her zaman kişisel sorunlara ver lütfen. Çünkü çözmediğin sürece sağlıklı iletişim ve ilişki kuramazsın. Biliyosundur zaten ama söylemek istedim. Eğer paylaşmak istersen de elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Zamanında epey psikoloğa gittim, ilaç kullandım. Çok şeyi küçük yaşta tecrübe etmek zorunda kaldım. O yüzden seni anlayabileceğimi biliyorum. Ki sen bahsetmediğin halde kişisel sorunların olduğunu anladım. Bu bile anlayabileceğimi gösterir 😊
Istek gonderdim size bana geri donus saglar misiniz?
Seks için takip ediyordur
Sen ne zaman istersen o zaman olur ben zorlayamam bu senin kendi vucudun kendi kararin seni beklerim diyor ben de hemen verecek degilim
Ahahs ya saçmalama böyle insanla ömür mu geçer
Neden?
Ya sana mantıklı geldi mi senin anlattigin
Hayir da manyak mi bu
Sence değil mi adet günü hesaplamak ne aw
hahshwhshwbd harbiden aq ama çok da ilgi sevgi veriyor
Ajan ben sıkılırım öyle ilisken yinede sen bilirsin shsh
Takıntılı, ben olsam ayrılırdım
Bir yandan da takintili gibi degil geliyor ne bileyim
Bence uğraşma böyle saçma sapan insanlarla
Bencede
Cinsellik yaşama onunla evlen