Ilk görüşmelerimizde bi kez 3-4 kiz eklemişti. Bende dedim ki eğer sadece bana yönelmiceksen bırakalım, ne sosyal medya üzerinden ne gercek hayatta ikinci plan olmak istiyorum. bi daha söylemicem, yine olursa direk giderim dedim. anında hepsini sildi.
5-6 aydir hic birsey yok, hatta beraberken bana demisti ki bak bu beni ekledi yanlis anlamanı istemem.
Bugün karşıma bir kız cikti, yeni eklemiş. ortak arkadas görünmüyor, ama birbirleriyle takiplesiyorlar. kız fazla kisiyi takip etmiyor 74 falan. taniyor olma ihtimali de var, kendisi herkesle iyi gecenen arkadas ortamı büyük olan birisi. ama tanımıyor olma ihtimali de var ben simdi direk bu konuya gelirsem gercekten stalklama gibi olacak cünkü baslardada bu konulara girdim, ayrıca kendisine bir daha demicem dedim, kendi sözümün arkasında da durmamış oluyorum.
Boyle durumda ne yapmam gerekir ki? Kücük sehirde yasiyoruz, evlerimiz yakin. Her gün yazisiyoruz gidip o kizla buluşma ihtimali de 0 çünkü anlarım. akil verin lütfen ne yapsam bilmiyorum.
arkadaslariyla tanisicam yakında, böyle bir durumda niye iki kisiyle yürütsün ki?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil