Bu çocuk ne yapmak istiyor?

Aynı yerde çalıştığım biri beni beğenmişti bi ablaya söylemiş ablada bana söyledi bn önce istemedm sonra tamam mesaj atsn dedm mesaj attı konuştuk faln 1 hafta sonra buluştuk her şey iyi güzel gidiyordu 2 hafta daha konuştuk 2. buluşmada olcaktı. O işteydi ben izinliydm sabah konuştk öğlen molasnda konuştuk aradan 3 saat geçti ona bişey söylemek için yazdm dedi ki her şey güzel gidiyor ama benm heyecanm yok dedi orada iletişimi bitirsk hemn ben numaraasnı sildm takipten çıktm sonraki günlerde işyernde bana bakmadı ama sonra hep baktı hatta tebessüm ederek baktı bazen bakmamaya çalıştı bi kere önnden geçerken arkadaşı onun kulağına bişey söyledi hemn bana baktı bi kerede ben arkadaşmla servisimizi bulmaya çalışıyordk ordan lafa atladı sizn servisler karşıda diye az öncede watsap aramalardan konuşmuştk onla resmi çıkıyo demek ki numaramı silmemiş aramızı yapan ablaya anlattı o pişman bence senden ayrıldığına dedi sizce geri döner mi?
Güncellemeler
1 yıl
GüncelllllGeçen hafta 2 gün raporluydum hastaydm geçmiş olsun diye mesaj attı numaramı silmemiş sizce bana geri döner mi neden yazdı sizcere-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Fabrikada iş kazası geçirip kolumu kırdım 3 hafta raporluydm bugn işe başladm yemekhaneye gittm tam girdm o çocuk ve ustaaı yemek yiyordu ustası beni gördü çoçuğa beni gösterdi çocukta arkasını dönüp bana baktı
Bu çocuk ne yapmak istiyor?