Boşanma acısı ölüm ile eşdeğermis doğru mu?
Yaşayan var mı ya da tahminen sizce de öyle mi?
Boşanma acısı ölüm ile eşdeğermis doğru mu?
Yaşayan var mı ya da tahminen sizce de öyle mi?
Cevap
11Cevap
Alakası yok.. Bitmiş bir ilişkide boşanmak.. Rahatlamak. Stresin azalması. Ne olacak acaba gibi soruların son bulması.. Vs.. Genelde rahatlatıcı bir süreç.. O'lafi kim dediyse saçmalamış :)
yokartık hahahahan boşanınca yeniden doğan birçok kişi tanıdım siz ölümü bayılmak zannediyosunuz herhlde
Ben demiyorum bunu uzmanlar diyormuş bir boşanan bayandan duydum araştırdım evet doğru. Biz demiyoruz bilim diyor
bilim mi diyor bilim ölmenin acısını biliyor muymuş nerede nasıl deneyimlemişler de anlattırmışlar insanlari öldürüp diriltip sonra sen nasıl bi acı yaşadın kardeş diye sorup valla hocam boşanmayla aynı cevabını mı almışlar
Hayır yanlış anladınız öyle değil sizin direk olmeniz değil yakınınız kaybetmekle eşdeğer yani ölüm acısı derken sevdiğin birini kaybetmekten bahsediyorlar. Yapılan araştırmalar bunu gösteriyormuş
Başında böyle bir şey mi var
Hayir yok eşimi çok seviyorum sanki öyle birsey olsa dünyam yıkılır cok etkilenirim heralde ben çok duygusalim bende bir sorun var diye düşünürken istisnalar haricinde aslında bu birçok insanda travma haline geliyormuş. Çok şükür başımda öyle birsey yok olmasında Allah'ım korusun
Başka soru da sordun mu buradan sanki başka sorudan da konuşuyoruz
Avukatım çok boşanan gördüm, bence öyle değil
O isin ekran görüntüsü olabilir kardeş
Hayır alakası yok bence
Gönül acısı öyle oluyor...
Boşandım ama öyle olmadım
Esini sevmiyordun ya da esin çok kötü biriydi sanırım kardeş
Farklı olaylar vardı kardeşim
Ikiside cok kritik bir olay
Daha büyüğünü bulunca acın diner evlat
Yıkıcı bir olay olsa gerek
Bi nevi evet
Yoo bence öyle değil
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanma süreci gerçekten çok zor olabilir, bu konuda haklısın. Her iki durumda da sevdiğin birini, bir ilişkiyi kaybetme durumu var ve bu ciddi bir duygusal yük oluşturabilir. Ölüm gibi boşanma da yas gerektiren bir süreç çünkü alışılmış bir düzen ve gelecek hayalleri değişiyor. Yani, insanlar zamanla karşılaşacakları yeni hayata adapte olmaya çalışırken derin bir hüzün yaşayabilirler.
Ancak herkesin yaşadığı deneyim farklı olabilir. Bazıları için boşanma bir özgürleşme anlamına gelebilirken, bazıları için ciddi bir kayıp duygusu yaratabilir. Yani, bu hisler kişiye ve duruma göre değişebilir. Önemli olan, bu süreçte kendine zaman tanımak ve duygularını yaşamak ama aynı zamanda destek almak gerektiğinde bir uzman yardımı almak da iyi gelebilir. 💔