Güncellemeler
1 yıl
Bugün yazdım kendisine bana yazacak birşeyi olmadığını tanımak için yazdığını tanıdığını ve artık yazmamaya karar verdiğini söyledi instagramını dondurdu bendr wpden engelledim anlamadım buna noldu
Birkaç gün önce biriyle tanıştım evlerimizde birbirine yakınmış çocuk kendinden emin olgun bir tip ergen değil maddi durumuda iyi galiba mütaitlik ticaret vs anlattı kendini ciddi düşündüğünü sevgililik felan düşündüğünü söyledi güzel güzel konuştuk benim ciddi ilişki için düşüncemi sordu bende hep hayalini kurduğumu ama karşıma çıkanlar hep cinsel anlamda yaklaştığı için kimseyle sevgili olamadığımı söyledim o da ciddi düşünen zaten ileri gitmek istemez vs dedi ertesi gün beni görmeye geldi aynı gün mesajlaştık konu biraz cinselliğe geldi yüzeysel konuştuk yapalımmı dedi reddettim sonraki günde ben dükkanına gittim oturduk yakınlaştı bana ama ben yüz vermedim cinsel olarak kendini öyle tatmin etti sonra saçlarımı okşadı saatlerce sohbet ettik gözlerimin içine bskıyordu resmen her şey çok güzeldi beni bi tanıdığının düğününe çağırdı bersber gidelim diyr olsbilir dedim o gün sonunda eve bıraktı beni sonraki günde biraz mesajlaştık ama soğuktu sanki dün ben yazdım çok isteksiz yazıyordu kestirip atar gibi hiçbir şey anlamadım bugünde hiç yazmadı durduk yere noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eee istediğini alamamış ki? 👍🏻😅. O yüzden soğuk yapıyor..
Pardonda erkekler istediğini alırsa daha çok soğuk yapıyor bilerek cinsellik yaşamadım çünkü ben ilişki için seviyorum ayaklarına yatanlardan hoşlanmıyorum bu şimdi cinsellik içinmi bana yazdı o zaman
Büyük ihtimalle evet..
Nolucak peki daha yazmazmı? Ben daha önce biriyle benzer şekilde zaman geçirmiştim ama o bundan daha beterdi sadece cinsellik odaklıydı haftalar sonra o da yazmıştı görüşelim diye
Şansını deniyorlar işte, başka bişey değil..
Dükkanda neler oldu yakinlasma derken? Nasıl tatmin etti kendini? Yaşlar kaç
Ben 21im o 23üm dedi ama imkansız 27-28 rahat var öptü felan brn karşılık vermedim sürtünerek boşaldı
Yuh dükkan ne dükkanı? Nerene surtundu? Yani bildigin soydumu seni?
Ya bana yardımcı olslirsen mdj stim
Olur
Çıktım. gizliden
Oha yani başta oda ciddi ilişki istemiş ve sen surtunerek boşaldık diyosun adam seni bu yüzden bırakmış her önüne gelenle bunu yaptin o zaman diye düşündü
Belki başka bir şeye canı sıkılıyor
Nasıl anlicam yan yanayken resmen gözlerimin içine bakıyordu ben çok darbe yedim sevdiklerimden dedi bir sürü şey anlattı hep sarıldı bana niyeti sırf cinsellik olanlar tam tersi boşalınca uxak kaçar bu öyöe değildi ama dün ben dedim noldu böyle mesafelisib felan o da bende senin sıkıldığını felan düşündüm dedi bende dedimki senden hoşlandım ama bende senin uzaklaştığını düşünüyorum dedim o da senle alakası yok sen çok iyi bir kızsın dedi böyle demesi tuhafıma gelfi acaba kıllanma niyeti vardıda iyisin kıyamadım gibi birşeymi demek istedi anlamadım soğuk yaptı yarın iş çok vs dedi kapattı öyle
zaman ver ona biraz baktın olmuyor ayrılmak istiyorum de.
Zaten beraber drğilizki birkaç gündür tanıştık buluşma sonrası böyle yaptı 3 gündür🥹
hatasını anlayana kadar uzak dur. Baktın 1 hafta sonra cevap yok engelle gitsin. Eşin değil ya.
Teşekkürler
Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.
Ben yazdım ona bana dediki sana yazacak birşeyim yok tanımak içindi tanıdım bitti ve yazmamaya karar verdim dedi
boş ver kurtuldun ondan
Kalbim çok kırık çok ağladım
Üzülme her şey geçici
Buluşma umduğu gibi geçmemiştir. Isınamamıştır.
Beğenmedi belki
Beğenmese önceki gün gelip canlı gördü beni sonrasında birdaha buluşslım demezdi
Yalan söylüyor
Hem veriyorsun hem vermiyorsun 😂
Beğenmemiştir
Beğenmese buluşalım demezki ilk beni görmeye geldi daha çok yazmaya başladı ertesi gün baş başa kaldık her şey iyiydi sonra birden soğuk yspmaya başladı ben yazmasam yazmıyo
Hmm