Ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkek buluşma sonrası neden soğuk yapmays başlar?

Birkaç gün önce biriyle tanıştım evlerimizde birbirine yakınmış çocuk kendinden emin olgun bir tip ergen değil maddi durumuda iyi galiba mütaitlik ticaret vs anlattı kendini ciddi düşündüğünü sevgililik felan düşündüğünü söyledi güzel güzel konuştuk benim ciddi ilişki için düşüncemi sordu bende hep hayalini kurduğumu ama karşıma çıkanlar hep cinsel anlamda yaklaştığı için kimseyle sevgili olamadığımı söyledim o da ciddi düşünen zaten ileri gitmek istemez vs dedi ertesi gün beni görmeye geldi aynı gün mesajlaştık konu biraz cinselliğe geldi yüzeysel konuştuk yapalımmı dedi reddettim sonraki günde ben dükkanına gittim oturduk yakınlaştı bana ama ben yüz vermedim cinsel olarak kendini öyle tatmin etti sonra saçlarımı okşadı saatlerce sohbet ettik gözlerimin içine bskıyordu resmen her şey çok güzeldi beni bi tanıdığının düğününe çağırdı bersber gidelim diyr olsbilir dedim o gün sonunda eve bıraktı beni sonraki günde biraz mesajlaştık ama soğuktu sanki dün ben yazdım çok isteksiz yazıyordu kestirip atar gibi hiçbir şey anlamadım bugünde hiç yazmadı durduk yere noldu

Güncellemeler
1 yıl
Bugün yazdım kendisine bana yazacak birşeyi olmadığını tanımak için yazdığını tanıdığını ve artık yazmamaya karar verdiğini söyledi instagramını dondurdu bendr wpden engelledim anlamadım buna noldu
Ciddi düşündüğünü söyleyen bir erkek buluşma sonrası neden soğuk yapmays başlar?