İnsan sarrafıyım adamı gözünden tanırım diyen var mı sitede?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Harbi öyleyim Kadınların gözünün merceğine baktığımda Çakarım köfteyi :)
Süper. Profilimdeki nasıl bir his uyandırdı?
Karşımda olsan seni daha iyi anlardım :)
Evet ama sadece anlaşıp anlaşamıcsmı karakterini değil
Profilimdeki nasıl bir his uyandırdı?
Hm özgüvenli kendini seven biri gibi psikolog havası verdi bana ya da öğretmen.
Gercekten gormem lazim. Yazarak yapay zeka olur ancak.
Yani yüzlerce elimden öğrenci veli geçti anlarım
Samimi cana yakın ama hayattan yani insanlardan kazık yemiş biraz güveni kırılmış ama yine de güvenmek isteyen acısını içine atan biri
Teşekkür ederim
Tutan var mı
Evet komple tuttu😀
İyi bari rica ederim
Benden bahsediyor gibisiniz
Isinde gucunde isine onem veren, gezmeyi tozmayi seven. Arkadaslik iliskilerine onem veren hatta cok kafasina takan bir yapida gozukuyorsunuz.
Konuşmasından
Tavrından
Gözünden tanırım hiç de sasmadi
Gönder gelsin
Hisle olmuyor o işler 15dakija konuşunca tanırım şnsanı
Kimse tanıyamaz yaa
Coj güleç neşeli kimseyi kırmayan bi imaj verdi
Buyur
Temiz aile çocuğu
Evet
Düşünceli bir insansın ve dinlemeyi seven birisin. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsun. Alıngan yapın ön planda ve gerçekçi birisin. Tedbiri elden bırakmayıp temkinli hareket eden birisin yani garantici yapın var. Hissiyatlı yapında var. Doğal ve samimi yönünde ön planda. Yapmacık davranmayan ve net bir yapın var. Olumsuz olaylardan kolay etkilenen birisin ve modun çabuk düşüyor. Maddiyata düşkün yapın var. Sevdiklerini sahiplenen ve değer veren birisin. Mental olarak daha da güçlendirmelisin kendini. Bulunduğun veya gittiğin ortamlarda aurandan dolayı dikkat çeken ve ön plana çıkan birisin. Nazara karşı dikkat et derim. Mesafeli gülüşün var. Birini kolay sevmezsin ama sevdiğinde de zor vazgeçen birisin. Duygularını içinde yaşayan yapın var.
Çok doğru biliyorsun bu işi. Ağzına sağlık. Peki son bir soru bu fotoğrafı çeken bir kadın. Sence aralarında nasıl bir ilişki var? Nasıl bir hissiyat uyandırdı?
O kişiyi görmek lazım veya fal tarzı şeyler bakmak lazım cevap verebilmek için.
Ben.
Kadına benziyorsun
Tanırım. Hislerim de fazla kuvvetlidir
Ne istediğini bilen bir insansın. Ve adalet duygun çok geniş. Ara ara yükselmelerin oluyor hafif bir hırçınlık ama genel haliyle çok eğlenceli sen şakrak birisin hemen herkese guvenebilen bir yapın yok siyasi birisin yani düşünerek konuşan anlamadan tanımadan adım atmayan. Düşünerek hareket eden birisisin. Herkese herseyini kolay anlatabilen birisi değilsin. Duygusal görünüyorsun ama mantığın yüksekte. Mantık daha üst seviyede. Herkesle samimi gibi gorunebilirsin ama asla değilsin. Sevilen birisi olduğunu düşünüyorum. Anlasilmaya çok ihtiyacın olduğunu düşünüyorum bu sıralar en çok buna bence. Arkadaş cevren sınırlı olduğu için arkadaş ortaminda daha çok dinleyici oluyorsun. Karşı taradtaki insanlar sana sır verip anlatmayı sever. Sana güvenir.
Kırılgan bir yapıya sahipsin bunun sebebi insanlara karşı olan ince dusuncelerinden ötürü bence. Çok takmamayi başaran birisi değilsin bence. Gene kafaya takıyorsun. Bir şeyin büyük boşluk oluşturduğunu hissediyorum bu kavram aileden biride olabilir baskın bir karakter çünkü. Bu boşluk sende gözlerine yansımış
Anladım çok teşekkür ederim. Çoğunlukla tuttu bu arada
Pekiii madem bu kadar hislisin ve bildin bir sorum daha olucak. Şimdi bir erkek fotoğrafı koydum bu erkeğin fotoğrafını yorumladığın kız çekti. Sence ikisinin nasıl bir ilişkisi var? Nasıl bir hissiyat uyandırdı?
Gözlüksüz fotoğraf var mı. Ben kahin oldugumj iddia etmedim tanırım dedim hissiyatim yüksek dedim
Epey bildin ama ondan şaşırdım. Gözlüksüz yüklüyorum
Gözlüksüz ekledim
Bu kişi sessiz herşeyi içine atan birisi gibi duruyor. Ama sinirli Halide herkesten çok sinirli susar biriktirir. İnatçı yapısı da var. Hisli bir çocuk genelde sakin
Fotoğrafını çeken önceki resimdeki kadın. Sence nasıl bir ilişkileri var en çok onu merak ediyorum
Kız çok konuşkan cıvıl cıvıl çocuk çok sakin kız çok ilgili çocuk bir tık geride kız çok fedakar cocuk kız kadar fedakâr değil kız çocuğun efendiliginden hoşlanıyor bence ama arada bir inatlaşma var
Çocugun bu sakinliği kızı rahatsz ediyor
Anladım çok teşekkür ederim
aa ben
kendini kitap okumaya ve kariyere ayırmış bir abla hissi uyandırdı.
var :D
güzel kız çekici birinide benziyor. doğulu kızlara benzettim.
Var tabi
Hitabı
Öyle diyen acizdir
benim o :)