Merhaba aslında benm ilişkim gizli?

Küçük yaşta aile zoruyla evlendirildim babam beni kendine berdil etti eşimi sevemedim benden yaşça büyüktü 2 çocuğum oldu ve ben o sevgiyi dışarda aradım sanaldan biriyle tanıştım ozaman bn 22 o ise 19 neyse 2 yıl peşimden geldi yalvardı ağladı konuşmak istediğini söyleyip durdu aylarca haftalarca yazmazdim ama o hergun bıkmadan usanmadan yazardı evli oldgumu bilmiyordu ve bnde ona karşı biseyler hissettim ve konuşmaya başladık 8 yıl sürdü üstüme titrerdi birgün dayanamdim gerçeği ona söyledim ağladı üzüldü ama bırakmak istemedi ama kıskançlıkları aşırı oldu bazen oyleki kavgalar ediyorduk ve pişman oluyorduk hemen suçlu bindim ve sonra hep bn gonlunu almaya başladım başka şehirde yaşıyordu oda iki defa yanıma geldi kiyamazdi yanımdan gideli daha 1 ay olmuştu bn ona biraz yakindim ve konuşmayalım artık seni uzmektense böylesi daha hayırlı dedi ve arkasından bı şarkı gönderip sustu ertesi gün pişman oldum bn mesajlar attım cevap vermedi bu kez bn peşinden gittim ne yaptysam olmadı madem öyle bni engelle yoksa seni rahat bırakmam dedim o sinirle bilmiyorum kirildimi kizdimi engelledi her yerden görüp görmediğini bilmiyorum mesajlar atıyorum dönüş yapmıyor ne yaptysam istegramdan yazdım ordan da engelledi ne yapacgimi bilmiyorum sevgisimi bitti canım o kadar çok yanıyor ki 9 yıl ne demek onunla birlikte büyüdük resmen

Merhaba aslında benm ilişkim gizli?