Sevgilimden sır saklıyorum?

merhabalar 2 bucuk senelik gercekten cok guzel harika denilebilcek asiri guzel duygusal bağ olan bi iliskim vardı o benim herseyimdi hayattaki ortagimdi maalesef bi yanliz anlasilmadan dolayi ayrildik aylarca barismak icin cabaladim fakat ise yaramayinca arkadaslarimin israriyla biriyle konustum o kisi hos gelmisti ve beni gecmisimle kabul etmisti. 2 3 gun sevgili kaldik birseyler yasadik acikcasi istemiyodum ama israrlari ve ben istemeden yaptigi seyler oldu. o an sevdigim icin birsey demedim. ama sonra ayrildim ve o siralarda eski sevgilim yazdi onun kalbimde koydugum yeri farkliydi. ilk basta korktum beni bu gecmisle ztn istemicek geri gelmis olsada diye. cok pisman oldum o yasananlardan. anlatmamaya karar verdim ve baristim bir daha asla bariscagimizi dusunmemistim hayatin gozumde bi anlami kalmamisti. baristik ve o eski bag tekrardan canlaninca birseyler saklamak zorlasti herseyi tek tek dökuldum ama cocukla sadece opustugumu biliyo ve bu bile ona resmen travma yasatti fazlasini anlatamadim. onda bile ayrilcakti ve psikolojisi bozulu. yasananlari bi yanim anlatmak istiyor cunku birseyler saklanan bi iliski olsun istemiyorum o en yakinim hep yuzune bakarken birsey saklamak istemesemde gecmis onun icin cok onemli. ve ben mahfettim. soylersem dogru olani yapicam ama o insana travma yasaticam ayrilicak ikimizde mutsuz olucaz. anlatmazsam ve bi gun anlatirsam igrenc bi insan olarak gorecek beni ve gene ayni seyler ömur boyu nasil saklanir bilmiyorum ondan hic bi zaman birsey saklamadim ve bu bana yük oluo ama onh omur boyu kaybetmek... ona durust olmak icin onu uzmeye ilikiyi bitirmeye degerminbilmiyorjm. öpustugumu ogrendiginde bile hayalleri yikildi mahfoldu halen psikolojisi bozuk ama iyilesmeye calisiyoruz. anlatmam gerekiyomu napicagim psikolojim mahfoldu.

Sevgilimden sır saklıyorum?